Jarní malování

26. 4. 2024 · 2 190 zhliadnutí Puldraka

"Ahoj - sakra, ten idiot mne zas nasral! Jako bych neříkala, že je třeba vymalovat předsíň už půl roku. Prostě je to potřeba, tak se to musí udělat. Odtáhne na služebku, já se tu na to vrhnu, dva dny skoro nespím, přes den domalovávám kocoury, šoupu nábytkem, uklízím každou odcáknutou kapičku, na rozdíl od něj, když maluje, kdy je bordel vždycky všude. A on přijede a ještě má kecy, že proč to dělám, že by to přece udělal! Na svatýho Dyndy asi! Já ti říkám, že se fakt rozvedu!" sakrovala Lenka do telefonu na hlasitý odposlech, uložený vedle umyvadla, zatímco do umyvadla vkládala malířské potřeby k opláchnutí.

"A ty se divíš? Jsi s ním už přes deset let a tohle poslouchám minimálně jednou za rok. U nás to samý, jsou to netáhla, normálka ne, hlavně, že mají ty svoje fotbaly a playstationy! Jak by sis to asi představovala?" oponoval řezavý tón hlasu z reproduktoru její kamarádky Máji. "Fakani jsou doma, pa brouku, musím jít kuchtit.." koupelnou se z reproduktoru ozval obsazovací tón.

Vzala do ruky váleček a pod proudem vody z něj začala vyplachovat zbytky bílého Duluxu. Snad to tentokrát bude lépe držet na zdi než na válečku.
Najednou do koupelny vstoupil on. Vysoký, ramenatý s uličnickým úsměvem orámoval její odraz v zrcadle, když se jí přes rameno podíval do rukou na její činnost.
"Hmmmm, budeš mít pak suchý packy, když si na vyplachování toho svinstva nevezmeš rukavice."
"Ještě nějaký moudro pro mne máš?" odsekla lehce přes rameno.
"To vypadá, že někdo je tady mrzutej, i když se mu mužíček vrátil z cest, co je tohle za pořádky?"
Na zadku přistála jeho ruka, pevně sjel po půlce směrem ke stehnu a zmáčkl.
Byla pod legínama na ostro. Měkká látka pružných kalhot se zakousla do čárky, jak za ní popotáhl.
Lehce se kousla do rtu a přimhouřila oči, chtěla aby to vypadalo naštvaně, ale současně po x dnech bez sexu všechno její soustředění spadlo do spojnice stehen a mazlavé horko jasně naznačovalo, že tady už se nezlobíme.
Ruce se jí zastavily v prostřed činnosti.

"Ale ale, kočičko, práce kvapná, málo platná. Furt ti z toho válečku teče bílá. Pokračuj."
Pleskl jí po zadku a ona se probrala z představ, že by těmi prsty mohl sklouznout ještě níž, až se konečky dostane do blízkosti ústí jejího hladovění.

Rukama zbytečně energicky vymývala váleček, aby ho náhodou nenapadlo přestat.
Zvolna se k ní přimáčkl a její legíny jí naprosto jasně oznámily, že i on se na ní těšil, podle toho co se jí přitisklo do žlábku prdelky. Přesto jako by nic znova koukal přes její rameno jak vymývá váleček.

"Víš, že jak tou rukou jezdíš po té kožešince, tak je to jak kdybys mi honila ocas??"
Podívala se do umyvadla. Měl pravdu. Prsty a dlaň se potkávaly v kroužku a pod proudem vody vysloveně honila váleček, když z něj vymačkávala vodu se zbytky barvy. Navíc jí ta bílá vytékající barva připomínala semeno.
Zachvěla se.

Malinko podsadila zadek, aby se na tuhý důkaz jeho mužnosti namáčkla o něco víc. Trochu se zavrtěla a doufala, že to splní očekávání. "Nesváděj!!" Byl jak z oceli. V rozkroku ale i v odhodlání. "Nejdřív to pořádně vymej, dokud nebude hotovo, nebude nic.."

Začala váleček drtit dlaní ještě intenzivněji a bílé teklo z plyše méně a méně. On se na ní natisknul a dráždil si celou délku ocasu v úžlabině jejího legínama pořád ještě zakrytého zadku. Kopíroval rytmus jejího vyplachovaní. Bylo jí jasné, že na legínách už bude velký mokrý flek.

Z válečku už do umyvadla tekla jen čistá voda. "Já mám hotovo, je vymalováno i uklizeno!"
Zasmál se a sjel rukama po jejích pažích, zavřel vodu a vzal jí z ruky vymytý váleček, který položil vedle ní na pult. Vrátil se zpátky k jejím rukám a propletl prsty s jejíma, opřenýma o chladný porcelán umyvadla. Políbil jí na šíji.
"Jsi sice šikovná, ale dokonalý to ještě není.." zašeptal jí do ucha a vzal mezi zuby jeho lalůček a jí vyskočila v zátylku husina, která rychlostí blesku sjela až k poštěváčku, do kterého se zakousla v záchvěvu vzrušení. Další dávka vlhkosti se nasákla do legín.

Zvedl její ruce propletené s jeho prsty a opřel je společně o zrcadlo. Ohnula se tak v pase a vystrčila zadek proti jeho erekci.
"Mnohem lepší!" liboval si. "Nech je tam, ať se děje co se děje.."
Rozevřela prsty jak žába na skle zrcadla.
Na nic už nečekal a kleknul si za ni a pomalu promáčkl mokrý koláč v jejím rozkroku. "Tady se někdo moc těšil" slyšela jeho hlas za sebou. Přivřela oči jak spokojená kočka a prohla se v kříži, aby si mohl máčknout ještě víc. Bez zaváhání to udělal.

Jeho dlouhé prsty kopírovaly záhyby jejího ženství, obtaženého jemnou tenkou látkou. Přisál se k ní přes bavlnu. "Ty nemáš kalhotky, lumpice.." ta slova jazykem přímo vepisoval do švu, který už byl naprosto durch a seděl jak řez vprostřed její napnuté a jeho prsty rozevírané kundičce pod látkou.
Lehce jí přes v prstech uvězněné okvětní plátky plné vlhkosti plácnul. "Lumpice!" zopakoval.
Další táhlé zachvění doprovázel teď už i její táhlý výdech vzrušením.

Stáhnul jí přes boky legíny až ke kolenům a zblízka pozoroval rozevřenou škvírku, promáčenou vlhkostí mezi jejími stehny. Neudržel se a zabořil do toho růžového vnitřního terče jazyk.
"Nejsem umytá!" zasekla se trochu vyděšeně, po celodenním malování.
"O to víc voníš.." zavrněl do jejího rozkroku a ona kdyby mohla roztříští zrcadlo pod špičkama prstů, o které se opírala, na milion kousků.
Postavil se za ní a jejich pohledy v zrcadle se protnuly. "Zavři oči a drž.." Zavelel a ona v touze po okamžitém naplnění její osamělé dírky okamžitě poslechla. "Hodná holka..." Jeden pohyb a ona vytřeštila oči do zrcadla.
O kundičku se jí opřel studený, mokrý plyš.
"Máš mít zavřeně oči, ne? Bude to? " na zadku přistál pleskanec, až poskočila.
Její vzrušení z nezvyklé situace jí zcela pohltilo. Pevně sevřela víčka a on si jí za boky přitáhl víc k sobě a nesmlouvavým posunutím nohou zevnitř jejích holení jí přiměl se ohnout ještě víc a rozkročit se i přes legíny svazující její kolena poměrně do široka.
Další dotek studeného mokrého plyše na její kundičce, kdy se malířská potřeba otírala svojí plyšovou hebkostí o vnitřní jemnost jejích záhybů a přitom studila a odtékaly z ní zbytky vody po jejích stehnech. Začala sténat rozkoší. Pootáčel mezi rozevřenými lístky její kundičky nevyždímaným plyšovým válcem a ona měla pocit jak v myčce z pekla.
"Když chceš být umytá.." Konec válečku začal tlačit do její kundičky. Stahovala se a uhýbala, přece jen byl velký, větší v objemu než byla zvyklá.
"Řekl jsem drž! To zvládneš!" a milimetr po milmetru rozevíral vrtavým pohybem její dírku, do které se tlačil. Promáčený plyš který jí díky objemu válečku dráždil sliznici, zatímco se otáčel v ústí kundičky, jí způsoboval závratě.

Třásla se jak osika a on jí jednou rukou hladil po bedrech skoro konejšívým způsobem a druhou jemně otáčel válečkem ve vstupu do jejího těla.
Najednou tlak a dráždění pominulo a než se stihla zorientovat, na rozdrážděném mokrém vstupu se opřela horká mužská kůže nalitého žaludu.
Čapnul jí za boky a jedním táhlým pohybem do ní vstoupil.
Zaječela. Nevěděla jestli chtíčem nebo úlevou. Nedovolil jí uhnout ani o kousek dopředu a to ani když špičkou narazil na pevný čípek v jejích útrobách. Postoupil mezi její nohy a celou ji namáčkl na hranu umyvadla, aby nemohla ani o píď vpřed. Opřel svoje ruce o zrcadlo kousek vedle jejích a začal se vlnit jak příboj. V pravidelných hlubokých přírazech jí nesmlouvavě hnal k vrcholu. Celá se stahovala touhou uhnout, ale nebylo kam. Poslední náraz na čípek a zakřičela v sevření orgasmu. Chytil jí znova za boky a třemi prudkými přírazy, při kterých měla i přes orgasmus za víčky černo, dokončil i svojí misi a na pyscích kundičky po naražení až na dno cítila, jak se mu stahují varlata, když do ní ládoval jeden horký provazec semene za druhým.

Horko vytékající z její dírky na stehna jí probralo z omámení a otevřela oči. Ještě v ní byl a přes zrcadlo čekal na její návrat na planetu Zemi. "Teď máš hotovo. Teď máš teprve vymalováno, drahá!" uculil se na ní a vytáhl se. Sperma jí teklo po stehnech. Měl pravdu, vymalováno měla řádně.

"Zase jsi s tím malováním akorát nadělal bordel!" uculila se uspokojeně.
V rychlosti si za ní kleknul a pár táhlými pohyby jazyka olízal důkazy jejích společného vyvrcholení. Zabořil se jazykem i do naplněné kundičky a kam dosáhl, tam jí vylízal.
"Po tomhle malování si uklidím rád." pronesl a pleskl jí poslední štiplavou na nahou půlku "A nebuď drzá!" Asi, aby neměla růžový otisk jen na jedné a nebylo jí to líto, pak jí natáhl legíny zpátky do pasu. Hravě jí ten mokrý flek dlaní vmáčknul do rozšukaného klína, aby z něj vymačkal zbytky společných šťáv a domácí kalhoty o něco víc znectil.

"Za chvíli je tu Mája s Pavlem. A to zrcadlo se opovaž blejskat!" střelil přes rameno, když jí pohladil po zadku a odcházel z koupelny.
Na skleněné ploše jako upomínka svítily otisky dvou párů dlaní, zcela nepochybného významu.
"Možná ten váleček ještě chvíli nechám na umyvadle.." pomyslela si, "a Máju s jejím manželem, co má odpoledne přijít na partičku kanasty, musím poslat na osvěžení právě sem."
Možná to nebylo poslední malování toho dne.