Gloryhole a já

26. 4. 2024 · 2 201 zhliadnutí MiaMia---

Hele provrtáme tady v tý koji díru, vedle bude kasička na drobáky a zbytek už je jen na tobě. Můj kolega, mimochodem typově něco mezi Svojtkou a Delonem, s pomněnkově modrýma očima sportovním tělem a měsíčním příjmem půl mega, to bylo ještě v dobách, kdy tištěná reklama měla zlaté dno a my byli -jak říka můj vtipný šéf žraloci ve světě tisku. Tenkrát se fakt daly vydělat během minuty hodně velký prachy, o kterých si dámy z webek mohou nechat jen zdát.Záleží jak byl obchoďák ukecanej a já jako správná obchodnice vyražená dveřmi vlezla zpátky oknem.



Ses asi po ? Zněla odpověď na odvážný nápad s dírou /v koji/. Kolega byl introvert, zato když jsem byli spolu, proskala jsem smíchy celou pracovní teda spíš flákací dobu. Měl tři sestry tak m bral jako takovou důvěrnici, ve firm pracoval dřív než já tak se chlubil i peprnými historkami. Byli jsme na tom oba stejně *saminasebe*, takže nás nikdo ani nekontroloval a mohli jsme dělat v kanclu čuňačinky.Hodně žárlil na mého grafika, který kromě toho, že si přivydělával fotomodelingem, si často stěžoval na bloklou krční páteř a to samé záda. To se vždycky u nás rozrazily dveře, tam stál Aleš se slovy Petřřřře /trošku mu dělala problém výslovnost/, dovolíš??? Víš já bych jen tady s Martinou.... Kdyby ti to nevadilo. Vlastně po té době mi dochází až teď dvojsmysl jeho slov.




Aleš pokračuje: Víš já bych jen tady s Martinou.... Petr : Ale prosímtě, Aleši. Jděte si to dělat jinam.Ale ne Petřeeee bude to jen chvilka. Mohl bych si k tomu lehnout??? -:PZjistil, že nemá na co ,tak si dotáhl doprostřed kanclu židli, sedl si a pokračuje: Víš já Mar´to já u té grafické práce sedím 18 hodin a strašně mě bolí krční obratle, mohla bys s tím prosim něco udělat: já bych ti za to něco dal co máš ráda ? A já: Doval čokošku :-PPo důkladné neprofi masáži, učil mě ji jeden traktorista na chmelu kdysi kloubama prstů projet páteř odshora dolů až to hezky křupe, SVĚTE DIV SE, Aleš spokojeně vstává a prohodí ramena dopředu dozadu a ve dveřích se otočí se slovy A věříš, že to povolilo?Petr rudý ve tváři se slovy :Víš co Aleši prosímtě, už radši běž :-)) Takové situace ho dostávaly do rozpaků.


Ráno v lednici čoko -Milka. Jahodová :-)





STŘIH. Někdy někde v tomto čase.Další!!!!!!!charismatický hlas mě zve do koje se slovy, Tak pojď jsi na řadě, Andrea už skončila.Já jako ve snách popadnu jedno obří péro a saju až ke kořenu lačně olizuji žaluda. Vedle mě je další a z druhé strany mi ukapává semeno na rameno. Však se dočkáš. Netuším, jak vypadá jeho majitel a ani to nechci vědět. Stačí, že vím od ochranky, že ti co si sem jezdí užívat sex v ohraničeném prostoru bez OČNÍHO kontaktu jsou NEJEN čeští podnikatelé z horních deseti tisíc,dokonce i někteří významní poslanci ,mají doma dětičky a ženušky, ale pořád jim něco holt chybí.



TO NĚCO JE TADY. a TEĎ.Zvrchu dva, DVA ZLEVA ZPRAVA ze všech stran, krychle má pokud vím čtyři stěny. Všude z otvorů se ozývá vzrušené vzdychání se slovy Pojď ke mě kotě, vezmi ho do pusy ne teď já, já.........skoro neslyším v té změti hlasů, jak se vzájemně překřikují. Vše ukončí rázný povel : Tak pánové končíme, váš čas vypršel, přejděte si k baru!U baru se konečně potkáváme tváří v tvář a já tajně tipuju, komu které péro patří.. Jsem pozvaná na drink a ne jeden. Do jedné nožičky do druhé, znáte to. Bohužel stonožka fakt nejsem :-PPrvní noc s novým zážitkem a zároveň dloholetým splněným přáním, je za mnou.Určitě není zdaleka poslední. Stědří a pohlední pánové v nejlepších letech nechávají v recepci svá dýška, a ne nejsou troškaři.


Petře přijdeš zase?