Gloryhole a já

4. 6. 2024 · 2 586 zhliadnutí MiaMia---

Hele provrtáme tady v tý koji díru, vedle bude kasička na drobáky a zbytek už je jen na tobě. Můj kolega, mimochodem typově něco mezi Svojtkou a Delonem, s pomněnkově modrýma očima sportovním tělem a měsíčním příjmem půl mega, to bylo ještě v dobách, kdy tištěná reklama měla zlaté dno a my byli -jak říka můj vtipný šéf žraloci ve světě tisku. Tenkrát se fakt daly vydělat během minuty hodně velký prachy, o kterých si dámy z webek mohou nechat jen zdát.Záleží jak byl obchoďák ukecanej a já jako správná obchodnice vyražená dveřmi vlezla zpátky oknem.



Ses asi po ? Zněla odpověď na odvážný nápad s dírou /v koji/. Kolega byl introvert, zato když jsem byli spolu, proprskala jsem smíchy celou pracovní teda spíš flákací dobu. Měl tři sestry tak mě bral jako takovou důvěrnici, ve firm pracoval dřív než já tak se chlubil i peprnými historkami. Byli jsme na tom oba stejně *saminasebe*, takže nás nikdo ani nekontroloval a mohli jsme dělat v kanclu čuňačinky.Hodně žárlil na mého grafika, který kromě toho, že si přivydělával fotomodelingem, si často stěžoval na bloklou krční páteř a to samé záda. To se vždycky u nás rozrazily dveře, tam stál Aleš se slovy Petřřřře /trošku mu dělala problém výslovnost/, dovolíš??? Víš já bych jen tady s Martinou.... Kdyby ti to nevadilo. Vlastně po té době mi dochází až teď dvojsmysl jeho slov.




Aleš pokračuje: Víš já bych jen tady s Martinou.... Petr : Ale prosímtě, Aleši. Jděte si to dělat jinam.Ale ne Petřeeee bude to jen chvilka. Mohl bych si k tomu lehnout??? -:PZjistil, že nemá na co ,tak si dotáhl doprostřed kanclu židli, sedl si a pokračuje: Víš já Mar´to já u té grafické práce sedím 18 hodin a strašně mě bolí krční obratle, mohla bys s tím prosim něco udělat: já bych ti za to něco dal co máš ráda ? A já: Doval čokošku :-PPo důkladné neprofi masáži, učil mě ji jeden traktorista na chmelu kdysi kloubama prstů projet páteř odshora dolů až to hezky křupe, SVĚTE DIV SE, Aleš spokojeně vstává a prohodí ramena dopředu dozadu a ve dveřích se otočí se slovy A věříš, že to povolilo?Petr rudý ve tváři se slovy :Víš co Aleši prosímtě, už radši běž :-)) Takové situace ho dostávaly do rozpaků.


Ráno v lednici čoko -Milka. Jahodová :-)





STŘIH. Někdy někde v tomto čase.Další!!!!!!!charismatický hlas mě zve do koje se slovy, Tak pojď jsi na řadě, Andrea už skončila.Já jako ve snách popadnu jedno obří péro a saju až ke kořenu lačně olizuji žaluda. Vedle mě je další a z druhé strany mi ukapává semeno na rameno. Však se dočkáš. Netuším, jak vypadá jeho majitel a ani to nechci vědět. Stačí, že vím od ochranky, že ti co si sem jezdí užívat sex v ohraničeném prostoru bez OČNÍHO kontaktu jsou NEJEN čeští podnikatelé z horních deseti tisíc,dokonce i někteří významní poslanci ,mají doma dětičky a ženušky, ale pořád jim něco holt chybí.



TO NĚCO JE TADY. a TEĎ.Zvrchu dva, DVA ZLEVA ZPRAVA ze všech stran, krychle má pokud vím čtyři stěny. Všude z otvorů se ozývá vzrušené vzdychání se slovy Pojď ke mě kotě, vezmi ho do pusy ne teď já, já.........skoro neslyším v té změti hlasů, jak se vzájemně překřikují. Vše ukončí rázný povel : Tak pánové končíme, váš čas vypršel, přejděte si k baru!U baru se konečně potkáváme tváří v tvář a já tajně tipuju, komu které péro patří.. Jsem pozvaná na drink a ne jeden. Do jedné nožičky do druhé, znáte to. Bohužel stonožka fakt nejsem :-PPrvní noc s novým zážitkem a zároveň dloholetým splněným přáním, je za mnou.Určitě není zdaleka poslední. Stědří a pohlední pánové v nejlepších letech nechávají v recepci svá dýška, a ne nejsou troškaři.


Petře přijdeš zase?

Podobné poviedky