Nahý trénink

26. 4. 2024 · 2 575 zhliadnutí Korrmorran

Před lety jsem se rozhodl chodit několikrát týdně cvičit něco jako kruhový trénink. Přivedla mě na to moje kolegyně z práce Alena, která chodila na soukromé hodiny ke svojí švagrové. Nikdy jsem to nezkoušel, ale řekl jsem si, že aspoň budu mít změnu od posilovny. Alena byla menší štíhlá tmavovlasá milfečka se sexy zadečkem a nohama. Musím říct, že mě dost vzrušovala a tak jsem se těšil, že ji uvidím ve cvičebním a zpocenou. Těšil jsem se až budu sledovat ženy v pohybu, zpocené a v sexy oblečení, čímž se stupňovalo moje potěšení. Alena to u své švagrové domluvila a řekla mi ať přijdu v sobotu v 6 hodin k ní domů na tuhle adresu.

Její švagrová se jmenovala Jana. I když jí bylo k padesáti, byla pořád krásná, vysoká, kratší blond vlasy, modré oči a postavu vybroušenou po letech cvičení do dokonalosti. To nejlepší na ní ale jsou její prsa ... byla evidentně umělá a její těsné oblečení je mnohdy spíše odhalovalo, než že by je zakrývalo. Při cvičení se jí krásně natřásaly a já byl z toho úplně paf.

Následující sobotu jsem dorazil na místo pár minut před šestou. Po zazvonění mne Jana přivítala v oblečení, že mi málem vypadly oči z důlků: světle modré krátké šortky, modrý bikini-top s výkrojem a boty na tenis. Jinak na sobě neměla vůbec nic, zejména pak podprsenku. Když jsem viděl její dmoucí se prsa, která se jí drala z výstřihu, zalapal jsem po dechu. Já jsem měl své volné tělocvičné šortky, které byly docela krátké, staré tričko a tenisky. Vedla mě přes její prostorný dům a dolů pár kroků přes kuchyni do pěkně vestavěného venkovního sklepa, který sloužil jako její tělocvična. Bylo tam přes celou přední stěnu ode zdi ke zdi zrcadlo, podložky na podlaze a další cvičební náčiní. Osvětlení bylo poměrně intenzivní. Už tam byly i obě další cvičenky. Tou první byla Alena, která měla bílé legíny, které hezky obepínaly její zadek a druhá byla Bára, kterou jsem si pamatoval od vidění také z práce. Bára byla oblečená podobně jako Jana, v krátkých šortkách a bikini-topu a její oblečení bylo oranžové. Pokukoval jsem po ní již v práci, ale tady jí to snad slušelo ještě víc. Byla to další blonďatá milfka s krásným pevným zadečkem.

Po představování jsme se odebrali na naše místa ve cvičícím prostoru, zatímco Jana se postavila před nás. Začali jsme pouze zlehka na zahřátí a dál postupovali základními cviky až po ty náročnější. Cvičení se zaměřovalo spíše na tempo než na sílu. Brzy jsem se potil po celém těle a ztěžka dýchal. Holky ale, zdálo se, s tím neměly vůbec žádné problémy. Náročnost cvičení nebyl můj jediný problém. Pouhé dva metry ode mě cvičila Alena a já jsem z jejího sexy těla pokaždé, když se sehnula, nemohl odtrhnout oči. Legíny se jí zařezávaly do zadečku a když se otočila, tak jsem zjistil že asi nemá pod nimi kalhotky, protože se jí pěkně zařízly i zepředu, kde se jí rýsovala její buchtička. Snažil jsem se nemyslet na tuto situaci. Byl jsem zde obklopen třemi nádhernými ženami, které se ladně pohybují a pohupují kolem mě. Moje oči jsem cpal kamkoliv jinam, než na ně, ale zase znovu a znovu ... každých pár minut hrozil nárůst mezi nohama. Protože jsem na sobě neměl spodní prádlo (nikdy jsem nenosil spodní prádlo pod tělocvičnými šortkami), byla situace ještě více nejistá. Případná erekce by na mně byla vidět více než jasně.

"Proč si nedáš studenou vodu?" Janin hlas přerušil moje snění právě včas. Usmála se na mě a ukázala směrem k malé ledničce naproti stěně. Šel jsem si tedy pro vodu a jednu lahev si vzal z ledničky. Nejen, že jsem se potřeboval osvěžit, ale také jsem cítil potřebu na chvíli se soustředit na něco jiného, než na tři horká těla krásných milfek kolem mě. Napil jsem se, vrátil se na své místo a chystal jsem se znovu vrátit do cvičební rutiny, když se opět ozvala Jana:

"Klidně si sundej to triko, jestli chceš. Vím, že je tu docela horko a vidím, že jsi celý promočený."

Řekla to se svým obvyklým úsměvem. Rychle jsem se rozhlédl a zjistil, že obě ostatní dámy, Alena i Bára, se soustředily na cvičení a nevšímaly si mě. Svlékl jsem promočené tričko, odhodil ho a pocítil nával velmi příjemného chladu. Byl jsem za to vděčný. Po mém krátkém odpočinku pokračovalo normálním způsobem cvičení a tentokrát mi to připadalo, že jsem neměl problém lépe držet krok. Jana nás docela honila a vedla nás krok po kroku. Pohybovala se před námi jako profík, její tělo bylo perfektně ohebné, kroucení a posilování byl ideální způsob, jak být ještě krásnější. Její velká umělá prsa se jí pohupovala až mi z toho šla hlava kolem.

Pohlédl jsem na Báru a zjistil, že mě nenápadně pozoruje a usmívá se na mě. Přemýšlel jsem, jestli si mě prohlíží z nějakého určitého důvodu a jak dlouho. Můj penis sebou škubl a já jsem se opět snažil myslet na něco jiného, než na tři krásné milfky okolo mě, což bylo právě ve chvíli, kdy se Alena ohnula směrem ke mně. Její svůdná, krásná prdelka se vyjímala přímo přede mnou a legíny se jí krásně zařezávaly do zadečku a prcinky. Rychle jsem se snažil myslet na jiné věci, ale můj penis se rozhodl mít svůj vlastní rozum a pomalu mi začal tuhnout. Myslel jsem na svou babičku, myslel jsem na tenis, přemýšlel jsem o tom, jak moc jsem nenáviděl píseň, která hrála; prostě na cokoli, aby se zabránilo katastrofě před krásnými ženami. Právě v té chvíli se Alena podívala přímo na můj rozkrok... a můj penis ztuhnul ještě víc, čímž vytvořil stan na přední straně mých šortek. Bylo příliš pozdě. Sledováním Janina těla, kterak s ním houpe kolem, pozorováním jejich nádherných prsou a pevného zadečku pohupujícím se v sexy oblečení, bylo vše dokončeno. Můj penis se dál hlásil o slovo a hrozilo, že mi snad vyklouzne nohavicí přes okraj mých trenýrek. Nebylo nic, co bych mohl udělat. Jana si všimla mého vzdouvajícího se rozkroku jako první. Usmála se na mě, když jsem si stoupl a začal si tlačit na penis, abych ho držel více u těla ... což jen zintenzivnilo pulzování v něm a ten tak byl ještě mohutnější, než před tím.


"Dobře, vemte si činky!" zvolala Jana mezi písněmi, které se linuly jako podklad pro cvičení. Natáhl jsem ruku a zvedl malé činky, které ležely po stranách. Stoupli jsme si a začali pohybovat rukama v rytmu písně a s činkou. K mému zděšení jsem zjistil, že s mými pohyby začal můj tvrdnoucí pyj napínat mé trenýrky ještě více. Po chvíli jsem se podíval do zrcadla za Janu a viděl, jak mě i Alča nenápadně pozoruje a usmívá se. Cvičební rutina teď byla velmi intenzivní. I přesto, že činky byly lehké, Jana nám dávala co proto a celá cvičební sestava byla vyčerpávající i z důvodu jejího několikátého opakování. Periferně jsem viděl, že si Bára s Alenou něco špitly a zahihňaly se, přičemž jim sjel pohled do mého rozkroku. Bylo mi jasné, že jim neušlo moje vzrušení a že předmětem jejich švitoření je můj tuhnoucí pyj.

V dalším cviku jsem si měl vzít obouručnou činku a zvedat jí nad hlavu. Mé péro se stále napínalo a dělalo mi na trenýrkách pěknou bouli, já se snažil dělat jako že nic, ale moc to nešlo.

"Co se děje?" zeptala se jakoby nic Jana, i když moc dobře viděla, co se děje.

"Já, ehm," koktal jsem zaskočený.

Její oči klesly k mému pasu a usmála se s viditelným rošťáckým zábleskem v očích.

"Ach, to ..." řekla. "No, neboj se, to je normální, jsem si jistá, že to není nic, co by některá z nás ještě neviděla."

„Já ti s tím pomůžu“ řekla najednou Bára, přistoupila ke mně, chytla mě za lem mých trenýrek a stáhla mi je ke kolenům. Bára s Janou zavýskly a začaly se smát , můj osvobozený napínající se penis vyletěl dopředu a plně se obnažil. Jak jsem držel tu obouručnou činku, tak jsem nemohl nic dělat.

Alena nic neříkala a bylo vidět, že je z toho trochu v rozpacích, přeci jen byly jsme kolegové z kanceláře a teď mě tady viděla nahého se vztyčeným ocasem.

Situace byla extrémně vzrušující, stál jsem nahý před třemi krásnými milfkami, v ruce jsem držel činku a péro mi trčelo dopředu. Bylo to nemravné a cítil jsem husí kůži. Nikdy jsem nebyl nahý před třemi ženami... a bylo to úžasné.

„Myslím, že bys mu je měla stáhnout úplně“ pronesla Jana k Báře. „Taky bych řekla“ opáčila jí Bára, znovu mi chytla trenýrky a stáhla mi je úplně. Já jen lehce nadzdvihl nohy a byl jsem úplně nahý. Trenýrky Bára zahodila do kouta a plácla mě po holém zadku.

„Tak a pokračujeme v cvičení“ řekla Jana, stoupla si přede mě a začala počítat opakování. Já zdvihal činku nad hlavu a můj penis přede mnou mírně skákal. Předkožku jsem neměl staženou, takže mi z ní vykukovala jen špička žaludu. Můj oholený ztopořený penis stál tvrdě přede mnou a mířil přímo na Janu. Cítil jsem se trapně a neuvěřitelně úžasně zároveň, neboť si tři ženy prohlížely mou nahotu ze všech stran, protože co neviděly přímo, to viděly v odrazu zrcadel v místnosti.

"Tak co je to takhle lepší?" zeptala se mě Jana se lstivým úsměvem a s ostatními holkami se zasmály.

Jen jsem tupě přikývl a pokračoval v cvičení. Jak jsem řekl, nikdy předtím jsem nebyl nahý před třemi ženami a navzdory cvičení, můj penis se zvětšil ještě víc, než kdykoli předtím, protože se odrazil a poskakoval přede mnou... takže teď bylo ještě těžší se soustředit. Jak jsem cvičil, tak se mi ocas stále víc napínal až mi předkožka sama sjela, čímž se plně obnažil můj výrazný žalud. Když jsem se otočil a vykročil, péro se houpalo sem a tam, současně s mými pohyby. Bylo to neuvěřitelné. Už jsem se zadýchával z výkonu a pohledy na úsměvy holek způsobovaly ještě větší problém s dýcháním způsobený vzrušením. Stručně řečeno, byl jsem víc nadržený, než jsem kdy asi byl před tím. Sledování nás všech v zrcadle bylo úžasné, tři nádherné milfky, oblečené v sexy úborech a nahý muž, který jim předvádí svůj vztyčený penis. Bylo to tak erotické. Cítil jsem brnění po celém těle ... kterak pospíchá skrze mne a nakonec končí v mém pulzujícím ocasu. Cítil jsem se tak vystavený, nahý objekt pro ženy ... a také jsem si uvědomoval, že je to naprosto úžasné a takové vzrušení jsem nikdy necítil.

Nakonec, cvičení se chýlilo ke konci. Jana nám řekla, abychom si sedli na podložky a že budeme provádět oddychové cvičení. Pustila k tomu nějakou pomalejší hudbu. Sedl jsem si a sundal po vzoru všech ostatních boty, pak i ponožky a prováděl strečink nohou. Seděl jsem proti Janě a vystavil jsem tak svoje vyholené péro přímo před ní. Její ňadra se zvedala a klesala s dýcháním, což mě přivádělo do stavu blízkému šílenství. Hlavou mi proběhla myšlenka, že by bylo úžasné kdybych jí je mohl postříkat. Vedle mě seděla Alena, která se upřeně dívala přímo na můj ocas bez předstírání čehokoliv jiného. Pohlédl jsem i na Báru a byla na tom stejně. Jana nás vedla sérií relaxačních cviků. Můj penis byl celou dobu tvrdý a vystavený dychtivým pohledům všech tří dam. Skončili jsme s částí, při které se sedělo a klekli jsme si. Nyní bylo naším úkolem podsadit pánev a protáhnout přední stranu stehen. Při tomto cviku jsem vystrčil svůj tvrdý ocas co nejvíc dopředu, viděl jsem jak trčí vzhůru přede mnou, vystavený na odiv všem ženám. Viděl jsem také Alču a Báru, jak se na mě znovu dívají přes zrcadlo a Jana napřímo (ta totiž stála před námi), což způsobilo mému penisu touhu do té míry, že jsem se ho chtěl dotknout. Nelze zastavit sám sebe, uchopil jsem svůj penis a lehce jej stiskl. Několikrát jsem po něm přejel nahoru a dolů. Holky byly jako přikované, ale nic neřekly ... pouze se s úsměvem dívaly. Pak jsme si zase lehli na podložky a měli relaxovat a vydýchat se. Já jsem už úplně ztratil zábrany a rozhodl se dát průchod svému vzrušení. Ruka mi zase sjela na penis a já ho uchopil. Byl jsem tak vzrušený, že jsem po něm začal lehce přejíždět a netrvalo dlouho a začal jsem před Alenou, Bárou i Janou onanovat. Přivíral jsem oči a občas lehce zasténal, zatímco moje ruka rytmicky přejížděla po mém tvrdém ohonu. Holky na mě fascinovaně koukaly a ani nedutaly, zejména Alča měla oči navrch hlavy. Situace byla extrémně vzrušující, takže jsem nespěchal, protože jinak bych se vystříkal hned. Ze začátku jsem po něm přejížděl pomalu a občas přestal a vystavil ho holkám na odiv v celé své tvrdosti. Holky jen vzdychly, přestaly cvičit a pozorovaly mé představení. Já si před nimi dál rytmicky honil svého hladkého macka a pomalu zrychloval tempo. Po pár minutách jsem si ho už divoce proháněl s cílem co nejdříve stříkat. Byl jsem jak smyslů zbavený, začal jsem sténat a cítil jsem, že se to blíží. Za pár vteřin přišel mohutný výron semene. Divoce jsem stříkal a sténal, moje sperma dopadalo na mojí hruď a břicho. Holky při tom obdivně zavýskly a zavzdychaly. Po doznění orgasmu jsem ještě nějakou dobu ležel na zemi a pomalu přicházel k sobě. Kouknul se na holky okolo, které na mě stále zíraly a nespouštěly z očí moje tvrdé péro.

"Teda, to byla podívaná." řekla Jana příjemně a usmívala se. „To teda jo, bylo to naprosto božské“ přitakala Bára, které zářily oči vzrušením. „Úžasný výstřik“. Alena se jen nevěřícně usmívala s otevřenou pusou a očima upřenýma do mého rozkroku. Nemohla uvěřit, že právě viděla svého kolegu, jak si před ní vyhonil.

„Tak, je čas končit“ pronesla Jana. „Doufám, že sis vzal velký ručník na tu spoušť“ šibalsky pronesla směrem ke mně. Bára mi podala ručník a já si začal utírat z těla sperma. Když si holky začaly shromažďovat své věci, postavil jsem se a stále nahý a ještě tvrdý jsem se na ně díval... cítil jsem tak příjemně vzrušený pocit a doufal, že vydrží tak dlouho, jak jen bylo možné. Popadl jsem své oblečení z podlahy a držel jsem jej, zatímco nás Jana vedla po schodech nahoru kde byla koupelna. Penis mi mezitím trochu klesnul, ale stále byl polotuhý a mohutný.

"Doufám, že příští sobotu opět přijdeš." Usmály se holky a pomalu jsme se rozloučili.