Nalepovací tetování HOTWIFE - sauny

27. 4. 2024 · 4 089 zhliadnutí HW_kanda

Ahoj všem,

jen pro upřesnění, o novém zažitku napíši úvod já, tedy ON, příběh pak popíše moje žena, tedy ONA.

ON: Někteří nám tu posíláte kredity, jiní se nad tím rozčilujete, ale o tom psát nechci. Slíbil jsem, že to, co tu moje žena vydělá, jde zase do nějaké erotiky apod. byli jsme někde přes noc, udělali jsme galerku, nebo si zase koupila prádlo, v kterém jsem ji nafotil atd.

Teď jsme si řekli, že za to pojedeme do wellnes a žena tam zkusí provokovat, aby z toho vzniklo něco zase sem na amatery. Prvně jsem myslel, že natajno někoho domluvím, kdo "náhodně" osloví moji ženu, ale to už jsem bral jako podvod a lež a v našem vztahu takové praktiky nemají místo. Manželka jen řekla, že prostě půjdeme do saunového světa, že bude víc nahá v prostorách i mimo sauny, smát se na chlapy atd. Dali jmse si skromný cíl - že má někoho vyhonit. Sex takto určitě ne. Poznání někoho na další rande klidně, ale to by se jí musel hodne líbit. Napadlo mě, že bych to mohl podpořit nalepovacím tetování HOTWIFE, které můžete vidět i v galerii S Hotwife ve wellnes. Žena souhlasila a vyrazili jsme do jednoho saunového světa, kde mi má láska opět připravila jeden ze skvělých zážitků. Teď už to nechám na ní.

ONA: Tak na začátek musím říci, že nejsem žádná exhibicionistka a někde se vystavovat v reálu před cizími není pro mne to pravé ořechové. Neříkám, že jsem stydlivá, to ne, ale vše má své hranice. Každopádně jsem s tímto s manželem souhlasila. S nalepovacím tetováním problém nemám, do saun normálně chodíme a tak nějak jsem si říkala, že budu odvážnější a udělám mu radost a třeba i něco zajímavého zažiji.

Vyrazili jsme tedy s manželem do saunového světa. Je tam část, kde musíte mít plavky, bazény, kabinky apod. a samozřejmě i bezplavková část. Jako plavky jsem zvolila růžová mini tanga. Dojeli jsme na místo, šli se převléknout do kabinky, nalepila jsem si tetování opět na pravé lýtko nad kotník, vzala si plavky a šli jsme.

Oba tak nějak v pohodě, nikdo vlastně ani nic neočekával. Spíš třeba nějakou lehkou erotiku mezi námi. Procházeli jsme sauny, potkávali dost lidí, ikdyž úplně plno nám nepřišlo, občas zašli do vířivky. Tu v tomto prostředí miluje manžel. Do vířivky musíte odložit prostěradlo a vyjít po schodech a samozřejmě všichni si Vás mohou prohlédnout. Záměrně jsem toto dělala pomalu. Vířivka byla naplněná převážně muži. Je to jen taková lehká hra. Byla celkem plná. Z leva jsem měla manžela a z prava seděl muž, který měl asi svojí partnerku také u sebe. S manželem jsme si povídali a já najednou ucítila dotek od muže na pravé straně, jeho noha se přiblížila k mé, trochu jsem se lekla, ale neuhnula jsem. Najednou se začal zvedat a i se svojím doprovodem odcházeli z vířivky, ale ještě před tím než vstal, mne nenápadně pohladil po stehně. Nechala jsem ho. Dělala jsem, že nic. Jak vstával, mohla jsem si ho prohlédnout. Statný muž, tělo vypracované z posilky, asi tak 45 let. Jeho doprovod blondýna, umělá prsa, hezká paní. Když odcházel, ještě se otočil a střetli jsme se pohledem a usmáli se na sebe.

Vše jsem říkala manželovi a ten byl překvapen, ničeho si nevšiml a jen řekl, Hra začiná. Všimla jsem si, leželi na lehátkách a my šli kolem. Sledoval mě. Koukal mi i na nohu na moje "tetování". Zase jsme se na sebe usmáli a dle mého, moc dobře věděl, oč jde. Čas plynul, dali jsme zas saunu. Pak jsme dali na baru sklenku a šli do vířivky. Tentokrát už jsme šla sama. Manžel si šel lehnout, ale tak, aby mne viděl. No za chvíli tam byl i on. Také sám. Sedl si vedle mě. Ve vířivce byli i další lidi. Nemluvil. Najednou jsem ucítila jeho ruku na noze. Nechala jsem o a dělala, že nic, začal mne hladit a chytil mne za ruku, chvíli mne držel a nasměroval moji ruku ke svýmu penisu. Cítila jsem ho. Opatrně pohladila jeho již postavený penis a začala jemně honit. On jen seděl a dělal že nic. Určitě jsem ho ale nechtěla udělat ve vířivce, ještě mezi dalšími lidmi. To fakt ne. Vůbec jsem na něj nekoukala, ale řekla jsem, že tady ne. A nechala jsem ho. On jen řekl, že chápe a ať jdu za chvíli nenápadně za ním. No trochu jsem si říkala, co asi myslí a co chce kde dělat, přeci jen ho neznám a aby nedělal něco, co nechci. Vyšel z vířivky, ja se za chvíli zvedla, osušila, vzala ručník a šla k manželovi, řekla jsem mu, že jdu splnit cíl. On že mne bude radši sledovat, aby se něco nestalo. Šla jsem k vvýchodu, on mne uviděl asi 10 metrů šel předemnou, došli jsme k boxům, kde jsem měla plavky, oblékli jsme si je a věděla jsem, že jde k převlékacím kabinkám. Šla jsem za ním, nikde moc nikdo, najednou do jedné zalezl a nechal otevřeno, došla jsem ke dveřím a vlezla dovnitř. Zamkl za mnou a otočil se ke mě. "jsi krásná, musím rychle". Já ho hned varovala, že šukat nechci. "Neboj!". Začli jsme se líbat, osahával mě, sundal ze mě plavky a já s ním byla nahá. Také se svlékl. Líbali jsme se dál, prstil mě a já mu honila penis. Chtěl mne otočit a ohnout, ale nechtěla jsem, respektive jsem řekla, že bez gumy ne. Tu samozřejmě neměl, což jsem si oddechla, protože jsem vlastně ani sex neměla v plánu, ale kdyby tu gumu měl, tak jsem vlastně tak trochu řekla, že bych do toho šla. Pochopil to a chtěl ho vyhonit. klekla jsem si a začala honit. Kouřit jsem ho nechtěla. Je to pro mě anonymní muž. Honila jsem ho a šlo to na něj, nechala jsem si postříkat prsa. On si vzal plavky, dal mi pusu a odešel. Utřela jsem se, oblékla a šla zpět, manžel byl opodál a smál se, věděl, že je splněno. Jeho už jsem neviděla. My dali ještě jednu saunu a jeli domu. Manžel byl tak nadržený, že jsme měli sex ještě v autě.
Tak tolik z našeho zajímavého večera.
Pokud se Vám to líbí, napište mi dolu komentář, klidně se mne ptejte, diskutujte, odpovím na co chcete. Zároveň mne zajímá Váš názor. Co máte rádi vy a jestli jste to třeba taky někdy zažili. Na komentáře odpovím já, na vzkazy manžel.

Tak hezký den