Pyžmo

27. 4. 2024 · 934 zhliadnutí bisexualtran

Vzal jsem do ruky ten jeho natekly penis. Přetáhl jsem předkožku, abych osvobodil temně rudý a nalitý žalud. Honily jsme si navzájem potichu a vzdychali. Naše rozkroky se dotýkaly pojď do ložnice. Vykouříme si navzájem a zašeptal mi do ucha.

Lehli smesi na postel každý z hlavou rozkroků toho 2 nádhera. Můj už zmizel ve františkově puse. Vášnivě mě sál a mačkal mi přitom pytel to nemůže dlouho vydržet, obzvlášť když i moje pusu zaplnilo jeho nádherné péro rukama.

Jsem jej držel za zadek, no zabořený v koulích koutky mi tekly sliny. A po jazyku klouzalo tlustej že jo na tekle péro. Chvíli chvílemi jsem se už dusil. I přes plná ústa jsem oba vydávali asi ten zvuky a vzrušení. Naprosto jsem si taky kontroluju navzájem, což do úst už bude blesko. Blesklo mi hlavou ty koule se stáhly ke kořenu ocasu, který jsem tenkrát pevně chytil, abych měl v ústech jen žalud. jak mě přestal kouřit?

Vyloženě zval rozkoší obchodování a přirážel do mé pusy ještě pevněji jsem sevřel rukou jeho péro a 2 jsem laskavě varlata cejtil jsem. Spoustu spermatu v ocase tlak, jak močová trubice začal hrnout plný mohutná dávka spermatu. Bylo to horké a slané.

Stékalo mi to po jazyku do krků a další. koutky teklo. jeho ruce dopadl propadlý moji hlavu a drželi se jí pevně za za rozkroků. Byl z toho úplně omámen tou houní směsí potu. Semena a chlapské pižma.