(Ne)skutečné setkání

28. 4. 2024 · 1 213 zhliadnutí Alcatelone

Byl to den jako každý jiný., a jako ostatní dny mé samoty, jsem se přihlásil i to odpoledne. Jako vždy jsem se chtěl podívat na nějaké galerie a ukojit svou nutkavou potřebu.,která sílila čím dál tím víc. Celý den jsem byl v práci a potřeboval jsem si konečně ulevit po náročném dni.
Za tu dobu na amatérech jsem si vybudoval svůj rituál. Ano, uznávám že už jsem začínal být docela zoufalý. Nepovažoval jsem se za nijak ošklivého a podle ostatních profilů jsem se možná i sám posuzoval. Přesto jsem věřil, že mám nějakou šanci a nepatřím k tomu nejhoršímu. Ovšem zklamání přicházelo jedno za druhým. Falešné profily, podvodníci, zlatokopky a normální slušnou ženu aby pohledal.
Nevím kolik profilů jsem si za tu dobu prohlédl, ale ten den se na mně usmálo štěstí. Zaujal mě profil ženy bez fotografie. Tedy spíš popisek, který byl jeho součástí.. Zpravidla mě profily bez fotografie nezajímaly, ale nikdy "nesuď knihu podle obalu." a tak netrvalo dlouho a já napsal první zprávu. Kupodivu jsem dostal i odpověď a to bez několikadenního čekání. Z několika seznamovacích frází se rozvinula plnohodnotná a velmi přátelská konverzace. Věděl jsem, že dotyčná je sama a stejně jako mě jo chybí to samé. Zkrátka jsme spolu byli na jedné vlně. Začali jsme si posílat i dráždivé fotky. Sympatie byli na obou stranách. Začali jsme si dopisovat stále častěji a častěji. Každou chvilku jsem pozoroval telefon., tolik mě přitahovalo to o čem jsme si psali. Od té doby uběhlo jen pár dnů a už jsme si spolu po večerech telefonovali. Bylo to krásné. Někdy i hodinového povídání o všem co nás napadlo. A pak se to stalo. Měl jsem ji právě na uchu, když se mě narovinu zeptala jestli se s ní nechci udělat. Wau, cože?? Zalapal jsem po dechu a hned vzrušeně odpověděl ANO. Znali jsme navzájem své fantazie i touhy, a tak nebylo těžké se společně udělat. Musím říct, že její hlas mě vzrušoval už sám o sobě. Když k tomu ještě přidala své hlasité vzdychání a v pozadí telefonu bylo slyšet čvachtání její mokré kundičky. Netrvalo dlouho a za jejího hlasitého orgasmu jsem se udělal jako nikdy. Stříkal jsem jako šílený. Bylo to tak silné. Nicméně ona neskončila, dál se mě ptala jak jsem se udělal. A já si ho začal znovu honit. Uměla to se mnou a já to zbožnoval. Psala mi tak, že jsem byl celý den mokrý. A večer jsme se spolu dělali.

Bylo to zkrátka famózní, jak jsme na sebe byli nadržení. Proto není divu, že jsme se dohodli na setkání. Byly ještě takové ty studené dny a proto mě pozvala k sobě domů. Říkal jsem si, že to je první osobní schůzka budu se držet zpátky. S tím jsem do toho také šel. Znal jsem ji z fotek, ale když mi otevřela dveře zůstal jsem stát v úžasu. Byla ještě krásnější než jsem si myslel. Na sobě měla takové domácí šaty, které dali vyniknout jejím nádherným tvarům. Přivítala mě s úsměvem a hned mi nabídka něco k pití. Zeptala se jestli nemám hlad a už se v kuchyni otáčela. Bylo nádherné ji pozorovat. Její vlasy, krásná tvář a ten zadek a prsa. Tajně jsem ji svlékal očima a když se ohnula pro nádobí, měl jsem co dělat abych se uhlídal. Její vyšpulený zadek byl jako brána do ráje. Dělal jsem však jako by nic, možná by se jí to líbilo kdybych si ji tak přidržel a hned ji beze slov ošukal, ale nesebral sem odvahu, hned tak na první návštěvě a chtěl jsem zůstat slušný.

Připravila tedy malé občerstvení a přesunuli jsme se do obývacího pokoje. Sedla si vedle mě a vedli jsme normální rozhovor. Jako po telefonu to bylo hrozně fajn. Řekl jsem jí, že má překrásný hlas, který bych mohl poslouchat pořád a při té příležitosti ji dal pusu. V tom okamžiku jako by do nás uhodil blesk. Začali jsme se líbat tak vášnivě, že jsme se nemohli odtrhnout. Hladil jsem jí prsa a cítil jak se chvěje vzrušením.
Úplně mi z toho vyschlo v ústech. Potřeboval jsem se napít, když v tom se znenadání zeptala jestli nechci jít vedle do ložnice. Málem jsem se zakuckal, ale bleskově jsem odpověděl, to aby si to nerozmyslela. Přesunuli jsme se tedy do ložnice, kde se ihned schovala pod deku. Vlezl jsem si k ní a řekl že je moc krásná a že se nemusí schovávat. Znovu jsem ji začal líbat a hladit pod peřinou. Oba jsme cítili neskutečnou přitažlivost, doslova jako dva magnety. Líbal jsem ji a prsty našel její už tak krásně mokrou kundičku. Neodolal jsem a hned toho využil. Vzdychla, když ucítila mé prsty a začala mě líbat ještě vášnivěji.

Bylo jasné, že teď je moje chvíle. Líbal jsem ji na krk a pomalu se přesouval níž. Sál jsem mezi rty její překrásné vystouplé bradavky a bylo cítit jak je roztoužená. Začala říkat oplzlé věci a to mě šíleně rajcovalo. Vytáhl jsem mokrou ruku z její báječné kundičky abych ji pevně chytil za prsa. Měla je tak velká a nádherná. Její bradavky byly tak parádně naběhlé, že bych se jim věnoval celou věčnost. Hned jsem se do nich zamiloval. Jenže její mokrá a roztoužená kunda se mi už otírala o břicho. Sesunul jsem se proto o kousek níž, abych ji mohl důkladně vylízat..
Pomohl jsem si trochu prsty a vnořil celý obličej do její mokré píči. Našel jsem poštěváček a důkladně ho dráždil jazykem. Bylo slyšet jak moc si to užívá a tak jsem se tváří zabořil ještě hlouběji tak, že jsem ji uspokojoval nosem i jazykem zároveň. Přitom jsem nasával její báječnou vůni. Když jsem zvedl hlavu, měl jsem obličej úplně mokrý od její kundí šťávy a okamžitě jsem ji začal líbat, aby cítila sama sebe a přivedlo mě to do neskutečné varu. Bez otálení jsem si ji nabodl na ptáka a začal ji vláčně šoustat. Naše tempo se měnilo podle toho jak jsme se navzájem vnímali. Vroucí polibky a prasečinky, které vypouštěla z úst vše ještě umocňovali a já se do ní vystříkal. Její pohled mluvil za vše. V očích ji jiskřila spokojenost a neuvěřitelná touha. Tak moc si přála abych se do ní udělal, že mi dovolila být od začátku bez gumy.
Chvíli jsme vedle sebe leželi, dívali si vzájemně do očí povídali si..,když v tom jsem ucítil jak mě chytla za penis a mnula mi koule. Než jsem se nadál měla ho v puse a já cítil, jak znovu získávám sílu. Každý chlap zná ten blažený pocit, když mu žena kouří ocas a hladí koule. Abych ji to oplatil., začal jsem laskat její velká prsa. Hnětl je a mačkal jako dva péřové polštáře. Naprosto mě fascinovala a znovu jsem po ní zatoužil.
Když mi péro stálo v plné síle nastavila mi zadeček a řekla, že si udělala klystýr. Pobídla mě abych ji ošukal zezadu do zadečku. Dobře věděla už z našich konverzací, že je to můj nesplněný sen. Při pohledu na její vystrčenou prdel jsem měl nádherný výhled na obě dvě díry. Zasunul jsem ptáka do její kundičky, abych se trochu utužil a mezitím prstíkem pomalu roztahoval análek, jak jsem to měl nakoukané z videí, která jsem doposud pouze sledoval. Tohle však bylo opravdové. Když byla dírka roztažena tak akorát, vytáhl jsem penis z kundičky a pěkně mokrý ho pomalu sunul do zadečku. Páni, to bylo teda něco. Těsný zadeček mě v sobě svírál tak, že jsem to nikdy nezažil. Několika pomalými pohyby jsem byl uvnitř celý a cítil každý její stah. Bylo to tak krásně zvrhlé., když mi došlo že ji skutečně šoustám do zadku.
Šukal jsem její análek, držel ji za nádhernou prdel a byl přitom blahem úplně bez sebe. Rukou jsem ji u toho ještě honil kundičku aby si přišla na své. Netrvalo to moc dlouho, protože v tom sevření jsem se znovu udělal a vycákal ji pěkně do prdelky. Byl jsem v tu chvíli opravdu šťastný a spokojený jako bych stál na vrcholu světa. Za odměnu jsem ji znovu vylízal mokrou kundu, aby věděla že jsem neskutečně vděčný za to co pro mně udělala.. Znovu jsme potom jen tak leželi a povídali si. Nevím už, kolikrát jsme se spolu ještě udělali, ale byla nadšená, že mi pořád tak krásně stojí. Ještě aby ne, když mám tak úžasnou partnerku.. Nabídla mi, že mohu zůstat přes noc....pokračování příště