Prsatá bytná Marta a nadržené sousedky

28. 4. 2024 · 6 177 zhliadnutí bobby_mercer

Paní Marta už podruhé spěšně přehrabovala potraviny uskladněné v ledničce a výraz v její tváři se postupně dramaticky měnil. Přece tu někde musely být! Znojemské okurky v nízké oválné sklenici s klasicky nedobytným víčkem, které pravidelně překonávala za pomoci příborového nože s kulatou špičkou a utěrky na nádobí. Její nadšení ale pomalu a jistě opadalo, posadila se na paty a zničeně pohlédla na kulatý ciferník nástěnných hodin nad dveřmi do kuchyně. Na kuchyňské lince spočívala podlouhlá keramická mísa s nedodělanými chlebíčky a ve dřezu malý kastrůlek se třemi natvrdo uvařenými vejci. Bylo něco před tři čtvrtě na sedm večer a koloniál na rohu dnes jako na potvoru zavíral už v šest kvůli zítřejší inventuře. Jasně slyšela prodavačku za pokladnou, jak to říkala zákaznici ve frontě před ní. "Adame!" zavolala do chodby a o několik okamžiků později vstoupil do kuchyně její mladý podnájemník a drbal si ručníkem mokré vlasy. "Neviděl jsi sklenici s okurkami? Včera tu ještě určitě byla," zaúpěla a zkoumavě si ho přeměřila, jako by měla v očích zabudovaný detektor lži. "Neviděl, paní Marto," pokrčil Adam rameny a zatvářil se jako neviňátko. Paní Marta se znovu podívala na hodiny na stěně, pak rychle vstala z podlahy, rozvázala si kuchařskou zástěru a přehodila ji přes opěradlo židle. "Musím pro ně do supermarketu, chlebíčky bez okurek nejsou chlebíčky!" rozhodila bezmocně rukama a spěchala do chodby. "Kdyby přišla návštěva dřív než se vrátím, pusť ji dovnitř a nalej jí víno z lednice," zavolala ještě a pak už Adam slyšel, jak si spěšně bere kabelku a klíče. Dveře se s tlumeným přibouchnutím zavřely a v bytě se poté rozhostilo hrobové ticho. Adam dlouze vydechl nosem a mimoděk pomyslel na prázdnou sklenici od okurek pod postelí ve svém pokoji.

Adam vůbec netušil, co má od údajné návštěvy očekávat a nechápal, proč paní Marta chtěla, aby se u ní zdržel přes víkend. Od matky si to pěkně slízl, uvařila mu jeho oblíbené jídlo a teď aby to s babičkou jedly celý týden samy. Stál v koupelně jen v trenýrkách a snažil se dostat pod kontrolu své rozcuchané vlasy, když se zvonek od bytu náhle dvakrát a krátce ozval. Vykoukl z koupelny na chodbu, paní Marta měla klíče, takže to musela být její návštěva. Rychle si oblékl bílé bavlněné tričko a vklouzl do světle modrých džín. Bosý přešel ke dveřím bytu a když je otevřel, zalapal po dechu. Na chodbě stály tři ženy a culily se na něj. Adam si je prohlížel a nevěřil svým očím. "Můžeme dál?" uchechtla se jedna z nich a on si teprve teď uvědomil, že na ně neslušně civí a vzápětí ustoupil o krok stranou. Různorodá směsice jejich parfémů ho udeřila do nosu, když ho míjely na chodbě a ptaly se na paní Martu. Vykoktal, že odběhla pro okurky a vysoká bruneta s modrýma očima se k němu otočila a zazubila se: "Chlebíčky bez okurek nejsou chlebíčky!" Uvedl je do obýváku, posadily se na pohovku a zdálo se, že jsou tu jako doma. Omluvil se a spěchal do kuchyně pro víno a skleničky a ony mezitím pustily stereo na nízké sektorové skříňce z tmavého dřeva. Po chvíli se vrátil zpět, korek s charakteristickým zvukem opustil láhev a pak si všichni připili a jedna po druhé se mu představily. Adam zůstal stát před nízkým konferenčním stolkem a se zaujetím si je prohlížel.

Vysoká bruneta s modrýma očima se jmenovala Alena, měla štíhlou postavu se souměrnými, oblými liniemi vtěsnanou do přiléhavých šatů na tenká ramínka se zvířecím vzorem a bez podprsenky. Hnědooká drobná brunetka s pohlednou tváří a plnými rty se představila jako Veronika. Na sobě měla tříčtvrteční modré šaty vepředu na knoflíčky a s textilní stuhou v pase. Poslední z trojice se jmenovala Silvie, byla podobný typ jako paní Marta, jen o něco mladší a když je předtím následoval z chodby do obýváku, všiml si, že z nich měla nejhezčí zadek. Byla střední postavy, na sobě měla barevnou tuniku s volánky a tmavě modré džíny, které věrně kopírovaly její oblé boky a štíhlé nohy. "Co na nás tak koukáš?" usmála se na něj Alena a přeložila si nohu přes nohu. Přiléhavé šaty se jí přitom vyhrnuly o něco výš a on vzrušeně pozoroval odhalenou kůži na jejím opáleném stehně. "Pojď si k nám sednout," řekla a poklepala dlaní na volné místo na pohovce vedle sebe. Adam se rozpačitě posadil vedle ní a ony se na něj hned slétly jako vosy na med. Musel jim vyprávět o sobě, o studiu, o své rodině, bývalém bydlišti a ženy se navzájem překřikovaly a dorážely na něj, že ani nestačil na jejich všetečné dotazy odpovídat. Aspoň se snažil. A když odešel do kuchyně pro druhou láhev vína, Alena ho plácla přes zadek, až nadskočil. Vzrušilo ho to, líbila se mu ze všech nejvíc. Koukalo jí to z očí. Ani to neskrývala. Omluvila se, že musí na toaletu a zakrátko zmizela v chodbě. Veronika mrkla na Silvii a potutelně se na sebe uculily, věděly o tom své. Alena už byla prostě taková.

Adam se sklonil nad otevřenou lednicí, vylovil z ní láhev vína a když se otočil zpět do kuchyně, leknutím sebou trhl. Alena se opírala bokem o kuchyňskou linku a do úst si vsunula srolovaný plátek šunky, který vzala z nedodělaného chlebíčku v keramické míse. "Promiň, nechtěla jsem tě polekat," zavrněla a natáhla se k němu. "Ukaž, pomůžu ti." Ne, já sám," odmítl ji Adam rezolutně, nahrbil se a sevřel láhev mezi koleny. Alena se na něj zezadu přitiskla a jemně mu zkousla ušní lalůček. Na zádech ucítil její prsa a roztřásl se. Když odstranil špunt z láhve, Alena se z ní napila a lascivně setřela jazykem kapku vína z útlého hrdla. Adam na ni vzrušeně zíral, odložila ji na kuchyňskou linku, přistoupila k němu a zmáčkla mu kalhoty v rozkroku. Nahmatala jeho napůl ztopořený klacek a slastně zamručela. "Marta nám říkala, že máš pořádnou kládu. Tak se na ni podíváme." Svezla se před něj na kolena, uvolnila mu poklopec a pak mu jedním škubnutím stáhla kalhoty i s trenýrkami až ke kotníkům. Do tváře se jí vyhoupl Adamův tlustý čurák s napůl staženou předkožkou a ona užasle otevřela pusu a uchechtla se. Několikrát s ním zapumpovala v dlani a pak zavolala do obýváku. "Holky, rychle, pojďte sem! Ten ho má!" O několik okamžiků později strčily hlavy do kuchyně Veronika se Silvií a hned se k ní přidaly. Adam se mírně rozkročil, Veronika si klekla za něj, jemně mu roztáhla půlky a přitiskla svůj jazyk na jeho řiť. Alena mu rychlými a tvrdými tahy sála klacek, zatímco Silvie se s ním líbala a masírovala mu ho v ruce. Veronika po chvíli přidala i prsty a čurák se mu několikrát bezmocně zaškubal. "Už budeš?" zvedla k němu Alena oči a Silvie mu ho začala zuřivě masírovat rukou. Adam sténal se zakloněnou hlavou a třásl se po celém těle. Alena vyplázla jazyk a čekala a přitom mrkla na Silvii, která o několik vteřin později mlčky pokývala hlavou a nasměrovala jí Adamův klacek přímo do pusy. S blaženým úsměvem pak sledovala, jak se jí plnila hustými cákanci semene. "Hmmm, mladou mrdku prostě miluju," mlaskla Alena, zvedla se z podlahy v kuchyni a táhla Adama do obýváku v těsném závěsu se Silvií a Veronikou.

Všechny tři se poté rychle zbavily oblečení i spodního prádla a Adam najednou nevěděl kam dřív s očima. Alena měla nádherné pevné čtyřky s malými dvorci, Veroničiny trojky byly už mírně pokleslé, ostatně to měly se Silvií společné. S tím rozdílem, že ona měla měkké pětky s velkými oblými dvorci a špičatými hroty bradavek. Uvelebily se na pohovce, opřely se lokty o opěradlo a vystrčily na Adama zadky. Lačně jimi kroutily a on se přemisťoval od jedné ke druhé a dychtivě jim lízal kundy i řitě. Vrážel do nich jazyk i prsty, tlumeně hekal blahem a nedokázal se jich nabažit. Tři voňavé růžové štěrbiny a trojice uzounkých zadních dírek ho plně zaměstnávaly a nikdo z nich si tak nevšiml, že se paní Marta mezitím vrátila domů. Zůstala stát na prahu obýváku a v ruce svírala sklenici s okurkami. "Snad jste nezačali beze mě?" uculila se, Adam sebou trhl a ihned provinile sklopil oči do koberce. "Jako bys Alenu neznala," odfoukla si Silvie blonďaté kadeře z tváře a Marta poté odezírala z Aleniných rtů neslyšné "Promiň." Rychle odnesla okurky do kuchyně a když se vrátila zpět do obýváku, měla na sobě už jen náušnice a zlaté hodinky na zápěstí. Poklekla na koberec za Adama a začala mu masírovat klacek. Po prvním výstřiku byl odpočatý a rychle jí tvrdnul v dlani. Alena ji s otočenou hlavou pobaveně pozorovala a když uviděla, že je zase v plné síle, zamrkala kartáči dlouhých řas a našpulila ústa. "Můžu ho mít první?" Marta se na ni potutelně ušklíbla. "Jistě, Alenko," a sotva to dořekla, zvedla Adama za ruku z podlahy a odvedla ho k ní. Sevřel ji pevně za boky a vklouzl jí do kundy, byla horká a těsná a on do ní začal okamžitě monotónně přirážet. Alena sevřela opěradlo v rukou a položila si na něj hlavu. Adam ji popadl za visící prsy a v prstech sevřel její naběhlé bradavky. Táhle ječela a chvěla se pod jeho přírazy, Veronika se Silvií ji závistivě pozorovaly a přitom si masírovaly kundy. Marta se k nim přesunula na pohovku a všechny tři se začaly navzájem uspokojovat pusou i prsty. Alena mezitím vřískala stále hlasitěji a o pár vteřin později se roztřásla a na okamžik strnula. Se zavřenýma očima zkřivila tvář ve slastné grimase a pak sklonila hlavu k opěradlu pohovky. Adam v ní stále vězel až po kořen a přerývaně dýchal. "Kurva, holky, to je péro," vydechla Alena a otřela si zpocené čelo. "Tak honem, předveď se jim!" houkla na Adama, unaveně se svezla na pohovku a zády se opřela o opěradlo.

Veroniku i Silvii si vzal Adam obě najednou, Alena ho přitom plácala přes nahé půlky a řechtala se na celé kolo. Vystrkovaly na něj zadky a ječely jako smyslů zbavené. Marta je spokojeně pozorovala, ležela na zádech na pohovce a přitom si žádostivě masírovala klitoris. Veronika se udělala jako první a Silvie chvíli po ní. Adam otočil hlavu k paní Martě a upřel na ni své oči. V rozkroku se mu stále napínal strnulý klacek. Teď byla řada na ní. Paní Marta se před ním natáhla na všechny čtyři a rozkročila se na kolenou na podlaze před pohovkou. Tlumeně vydechla, když jí ho natlačil do kundy a slastně přivřela oči. Adam do ní pomalu přirážel a nechával jí prostor. Za poslední týden spolu pravidelně šukali, a tak už věděl, co má ráda a chtěl jí to přirozeně dopřát. Alena je pozorovala, pak si klekla za Adama a vsunula mu prst do řiti. Šeptala mu do ucha a tiskla se na něj svými prsy. Pak se přesunula k vystrčenému zadku Marty a začala jí lízat zadní dírku a strkat do ní prsty. Tlumeně hekala, ale ani slovem neprotestovala. A tak Alena pomohla Adamovi dovnitř. Vytřeštil na ni oči, když ho zasunul paní Martě až po kořen do řiti a sotva několikrát pohnul pánví, zaklonil hlavu a zavřel oči. Držel se už jen silou vůle a Alena to samozřejmě vycítila. Kývla na Veroniku se Silvií, všechny tři se seskupily kolem Martina zadku a když se z něj Adam o několik okamžiků později uvolnil a začal stříkat, hltavě jeho semeno slízávaly z jejích půlek.

Později v noci, když spolu Adam a paní Marta leželi na posteli v její ložnici, mu vyprávěla životní příběhy svých kamarádek a sousedek. Alena byla už skoro patnáct let rozvedená, manžel neunesl její komplikovanou povahu. Jinými slovy, už měl jejích nevěr až po krk. Veronika ovdověla stejně jako ona a Silvie, nejmladší z nich, byla bisexuálka a nechtěla se trvale vázat. Být single jí dokonale vyhovovalo. A všechny tři měly doma stejného podnájemníka jako byl on a s chutí si ho každou sobotu společně užívaly. Adam ji trpělivě poslouchal a když se k němu otočila zády a popřála mu dobrou noc, napřímil se na loktech a hlesl: "Já stejně miluji jen Vás, paní Marto." Otočila se k němu s udiveným výrazem a pak se pousmála a plácla ho po ruce. "Vždyť ani nevíš, co to znamená." A opět se položila na postel. V noci, když už spal, se blaženě uculila a dlouze vydechla. Už si ani nepamatovala, kdy naposledy něco takového slyšela.

Pokud se vám tato povídka líbila, přečtěte si na mém profilu i úvodní povídku:
Prsatá bytná Marta