Bull v područí

3. 5. 2024 · 1 251 zhliadnutí Tereziella

Po výměně názorů minulý týden to vypadalo, že už se neuvidí. Když se Lukášovi rozsvítil mobil a viděl od ní zprávu, bylo jasné, že konec ještě není. "Opícháš mě prosím?" -"Já myslel, že už se nechceš vidět" -"Lukáši, prosím tě nebuď drama queen".
Dali si sraz v jejím salonu. Měla jako vždy dokonalý make up a vlasy, k tomu dnes navíc krásné modré šaty, již tradičně ve střihu zdůrazňujícím, co mělo být zdůrazněno a sytě červené rty. "Tady to někomu dnes sluší." - "Děkuju, hromotluku, chyběl jsi mi."
Následovalo objetí, polibky a než se nadáli byli nazí na zemi. "Klekni si prede mě", zavelela a on ochotně poslechl. "Vyšpul hezky tu prdelku", řekla a zatlačila mu na bedra, aby se prohl a ona tam měla ideální přístup tam, kam chtěla. "Ty máš takovou slaďoučkou prdelku", olizovala ho od koulí až po zadní dírku, krásně si ji vychutnávala, sála a dobývala se jazykem dovnitř. Byl v extázi, netušil, že to bude tolik příjemné a vzrušující. "Slaďoučkou prdelku, ale velmi neposlušného ptáka, strkáš ho, kam nemáš". A v tom mu tvrdé plesknutí přistálo na půlce a vzápětí i na druhé. Výprask pokračoval, dokud se jeho kulatý a krásně tvarovaný zadek celý nezbarvil do červena. Pak se vrátila k zadní dírce, olizovala ji, sála a připravovala na to, co se má neodvratně stát. Při hrátkách s jeho zadní dírkou mu pevně uchopila penis a hrubě pohonila po celé délce, jak to měl rád. Málem se udělal a to byl teprve začátek. "No tak, klídek, ještě jsme dnes neskončili." Pustila mu penis a strčila mu prst do prdelky, byla krásně uvolněná a ochotně ho přijala, bylo to pro ni neskutečně sexy, po chvilce lehkého prošukávání přidala bez větších problémů se správnou dávkou lubrikace i druhý prst. "Vidím, že ta tvoje rozšukaná prdelka potřebuje něco většího." -"Jak rozšukaná? Právě jsi ji odpanila."
Vzala nejmenší ze svých nástrojů, byl široký na dva prsty a zahnutý nahoru, zajel tam jako po másle a ona jím Lukáše projížděla s viditelným vzrušením obou stran. Tento nástroj za chvíli vystřídal o něco větší, ale stále poměrně malý. "Ukaž mi, jak si honíš během toho, co ti przním prdelku" a to byla ona poslední kapka vzrušení, stačilo pár pumpnutí a horké semeno se mohutným výstřikem dralo na světlo světa.
Leželi na studené zemi a oddychovali.
A jak to bylo dál? To možná prozradím v další povídce :-).