Vltavské putování 3

5. 5. 2024 · 900 zhliadnutí Istvan_Vinetu

Předchozí díl, Vltavské putování 1

Předchozí díl, Vltavské putování 2

“Toto néé, kurnik”, probudil mě hlas mé bývalé holky Katky, když lamentovala nad špatným počasím. Lilo jako z konve a představa dne stráveného na řece ji nelákala. Navlíkli jsme teplé ponožky, vysoukali se ze stanu a odkráčeli do hospody. Naštěstí tento kemp měl větší přístřech a výčep otevřený od rána, což tehdy na Vltavě nebývalo pravidlem. Požádali jsme o čaj a během čtvrt hodiny jsme se shromáždili všichni. Odhlasovali jsme, že za tohodle počasí do lodě nevlezem. Mělo být hnusně jen jeden den, takže jednodenní zpoždění bez problémů doženeme.

Podobné rozhodnutí učinily i dvě další větší výpravy, takže nás pod střechou bylo asi 60. Všechno študáci, a k mé nemalé radosti se poměr děvčat konečně vyrovnal. Rád bych si zchladil žáhu po ne úplně vydařeném včerejšku. Katka nějaké intimnosti rezolutně odmítla, ale naštěstí už nebyla situace tak beznadějná. S alkoholem jsem taky šetřil, přecejen mám jen jedny játra a plánoval jsem dnes používat i další orgán, který v opilosti může i zradit.

Atmosféra byla družná, takže nebyl problém, když jsem si jednou svůj čaj s rumem položil na stůl ke třem holkám a dal se s nimi do řeči. Všechny zachumlané ve svetrech, ale jedna z nich, Jana se jmenovala, měla jednoznačně největší prsa, tak jsem zaměřil své úsilí na ni. Po chvíli nezávazného tlachání jsme se dostali k lechtivějším tématům, jak je obtížné na tajno šukat ve stanu. Všechno je slyšet a většina materiálů strašně šustí. Začali jsme rozebírat, jaká poloha je z tohoto pohledu nejlepší a dá se provozovat i v těsném stanu. Viděl jsem, že tohle téma má na Janu vliv, začala mírně rudnout od krku, poposedávala a nevěděla co s rukama. Tak jsem se k ní naklonil, vzal kolem ramen a pošetal ji do ucha: “Taky tě to tak vzrušuje jako mě?” “Jo, ale je mi to blbý, nevím co s tím, a aby se mi holky nesmály”, odpověděla potichu. “Co si to tam špitáte, hrdličky?”, zeptala se jedna z holek. “Nic zásadního, jen Jana je z těch řečí nějaká rozehřátá”, odbyl jsem ji a pošeptal Janě:”Za 5 minut na zadní terase, u hromady slunečníků”. Mrkla na mě, přikývla a dál jsme si povídali. Došel jsem si pro další čaj a vyrazil na terasu.

Za pár minut dorazila Jana, “Co to mělo znamenat?” “Chtěl jsem to zahrát do autu a ty se mi moc líbíš a příjemně se s tebou povídá.” “Aha, no, víš, já k tomu tématu neměla moc co říct.” Nebyl jsem si úplně jistý, jak s touto informací naložit, tak jsem se jí podíval do očí, objal a políbil. Žádný uragán se nekonal, ale polibek lehce opětovala a chvíli jsme si jen tak okusovali rty. Chytil jsem ji za krásně pevný zadek a přitiskl k sobě pevněji, až jsem ucítil tlak jejích prsou na svém hrudníku, i přes několik vrstev oblečení. Zdálo se to na dobré cestě, tak jsem ji přes krk přejel rukou až do vlasů, a za šíji si přitáhl pevněji k sobě a přidal lehkou práci jazykem. Reakce byla veskrze pozitivní, ale abychom měli dost kyslíku, tak jsem se na chvíli zaměřil na krk. Když jsem se lehce zahryznul nad klíční kost, vykníkla a pevně se mě chytila. Asi jsem natrefil na děvče, které má erotogenní zóny velmi citlivé. Líbal jsem ji dál a tála mi v rukou a vzdychala do ucha, prostě rajská hudba. Bylo načase zjistit, jak je to s těmi prsy. Napřed jen pod svetr, abych ji zbytečně nevylekal. K mému překvapení jsem pod trikem nenahmatal žádnou podprsenku, jen krásně tvarované, pevné velké prso. Mám rád, když v dlani cítím tu poddajnost, když hladím prso ze strany, zlehka podebrat a užít si to, co nám pánům příroda odepřela a co musíme obdivovat na děvčatech. Žádné spěchy k bradavkám, na ty bude času dost. Jana se nechala ošmatlávat a olíbávat, sama ovšem žádnou velkou aktivitu nevyvíjela. Pokud jsem správně dešifroval její tvrzení, že moc zkušeností nemá, tak se nebylo co divit.

Ohlédl jsem se a našel širokou lavici schovanou pěkně v koutě, pod střechou, kam nebylo odnikud vidět. Pomalu jsem tam Janu domanévroval, posadil se a Janu stáhnul na sebe. “Když já nevím…”, snažila se zachránit situaci. “Neboj, kdyby se ti něco nelíbilo, řekni, a já přestanu.” Zdálo se, že ji to skutečně uklidnilo a začla projevovat trošku aktivitu. Zajela mi rukou do vlasů, naklonila se ke mně a zašeptala mi do ucha: “Zatím se mi to moc líbí”. Pokračoval jsem tedy v líbání a zajel rukou až pod triko. Trošku zaúpěla, přecejen jsem měl pazouru docela studenou, ale když jsem potěžkal její prso, do dlaně se mi rozhodně nevešlo, a přejel ukazovákem přes ztvrdlou bradavku, přestala jí teplota ruky zajímat. Prostě vzrušivé děvče. Nedokázal jsem si vysvětlit, jakto, že to celé šlo tak snadno. Až později jsem se dozvěděl, že mi Katka dělala trošku reklamu mezi cizíma holkama, aby mi vynahradila noční odpálkování.

To jsem ovšem netušil, tak jsem nechtěl akci s Janou zbytečně uspěchat. Ale nešlo odolat, prostě jsem zkusil zajet dlaní mezi stehna. Přes džíny jsem cítil jen horko jejího klína. Nevypadalo to, že by mi to chtěla nějak usnadnit, ale kolena k sobě taky nestlačovala. Tak jsem ji hladil kundičku, byť přes kalhotky a džíny. V tu chvíli nastala s Janou změna a místo pasivního děvčete mi na klíně seděla dračice. Zakousla se mi do krku a začla hlasitě vzdychat. Tohle asi uspěchat nepůjde, pomyslel jsem si. A začal se přes knoflík džín dobývat ke kundičce na přímo. Teď už mi malinko pomohla zavrtěním se mých kolenou. Při té příležitosti jsem si přerovnal čuráka, taky už ho bylo všude plno a začal se zbytečně odírat o nohavici. Rozepnul jsem i svoje kalhoty a přitáhl ho nahoru, co kdyby si Jana chtěla taky sáhnout. Zanořil jsem se zpět do jejich kalhotek a nahmatal přistřižené chloupky a totálně vlhkou kundu. Ale jako úplně, klouzaly i stehna a všechno kolem. Nebylo moc na co čekat, přiložil jsem prst na poštěváček a klouzal po něm do všech stran, abych zjistl, co se jí bude nejvíc líbit. “Víš, já už panna nejsem, ale tohle je vlastně jako poprvé. Chtěla bych to, ale nespěchej prosím”, zavzdychala mi do ucha.

“Hrdličky, pomalu to ukončete, bude oběd!”. Kateřina, já ji vykostím, koza jedna. To nemohla chvíli počkat? Ale co, třeba se nám podaří sehnat klidné místo a užijeme si to ještě více. Přitáhl jsem Janu ještě k sobě, políbil, pomohl vstát a ruku v ruce jsme se vydali zpět do sálu.