Naturistická trojka na pláži

10. 5. 2024 · 3 270 zhliadnutí Alicek65

Přijeli jsme společně do slovinské Portorože. Hezké přímořské město, ale pláže nic moc. Dva chlapi v nejlepším věku se prostě nechtějí na pláži vystavovat mezi rodinami s dětmi. A dětí tam bylo docela dost. Kempinski hotel byl hned na hlavní promenádě a naproti němu spousta restaurací na pláži.

První večer jsme si dali v jedné z těch restaurací rybu a výborné místní víno. Obsluhoval nás asi dvacetiletý číšník, se kterým jsme se dali do řeči. Věkově mohl být i náš syn, ale nám šlo jen o informace, kde se tu dá v klidu vykoupat. V klidu a bez plavek. Hned nám doporučil naturistickou pláž na protějším břehu zálivu. Jediný problém byl, že je na chorvatské straně, takže budeme muset překročit hranice ze Slovinska do Chorvatska. Bylo to asi jen 13 km a nám to přišlo zábavné. Dali jsme mu velké dýško a řekli mu, že to zítra zkusíme. Odvětil, že tam možná taky pojede, protože má zrovna volno.

Druhý den jsme s Jirkou vyrazili až okolo jedenácté, protože jsme se ráno zapomněli ve sprše. Miluju dlouhé společné sprchování, které samozřejmě musí končit happy-endem. Je dobré se před cestou na nuda pláž vystříkat, ať potom člověk není příliš nadržený.

Dojeli jsme na místo. Byl to klidný naturistický kemp, kde skoro nikdo přes den nebyl, všichni byli asi na jiných plážích. Okolo kempu vedla cesta a pod ni byly skalnaté výběžky do moře, které tvořily takové malé zátoky s průzračně čistou vodou. Vybrali jsme si jednu z nich. Nebylo tam vůbec vidět, takže jsem se pohodlně uvelebili na deku a lehátka a užívali slunce. Sem tam jsme šli do vody a zahlédli, že většina z těch zátok je obsazených, jen na ně není z břehu vidět. Plaval jsem okolo naháčů, kteří svá těla vystavovali slunci. Náhle jsem si všiml, že v jedné z menších zátok leží na zádech náš číšník z restaurace. Takže sem fakt dojel. Ležel na barevné dece, úplně nahý. Zamával jsem na něj a on nesměle pozdrav oplatil. Až po chvíli mě poznal a začal divoce mávat. Stoupl si a šel ke mě do vody. Až tehdy jsem si všiml, jak je vybavený. Ale snažil jsem se mu koukat do očí a ne na jeho chloubu.

Dali jsme se ve vodě do řeči a já mu prozradil, že ležíme kousek od něj, že si nás asi nevšiml, protože tam není vidět. Navrhnl, že by se k nám připojil a můžeme strávit odpoledne spolu. Souhlasil jsem a vrátil se na břeh, kde jsem to sdělil svýmu chlapovi. Ten byl rád, že pokecáme s někým místním.

Za chvíli dorazil a opožděně se představil. "Jmenuju se Josip, těší mě". Taky jsme se představili a konečně z nás spadla veškerá nervozita. Seděli jsme úplně nazí na našich dekách a slunce se do nás opíralo. Navrhl jsem, že půjdeme na chvíli do vody. Nakonec jsem stáli ve vodě dlouhé minuty, protože venku na vzduchu bylo fakt horko. Stáli jsme po prsa v moři a kecali o všem možném. Voda byla studená a tak se nám naše péra moc nestavěla, i když jsem měl tedy příšernou chuť.

Když jsme vylezli z vody, rozložili jsme se na naše deky na záda a vystavili těla odpolednímu slunci.

Ležel jsem na zádech a najednou jsem cítil, že mě někdo hladí nohy. Zvedl jsem hlavu a viděl jsem Josipa, jak si přelehl mezi nás na břicho a hladil nám nohy. Hezky rukama prozkoumával naše chlupatá lýtka a když viděl, že nám to není nepříjemné, posadil se, nohy zkřížené a začal nás hladit i výš. Postupně masíroval i stehna a zálibně pozoroval naše těla.

Koukal jsem na něj v tom odpoledním slunci a najednou jsem si všiml, že si sem tam pohladí i svůj rozkrok a že jeho chorvatský penis už docela stojí. Koukal mě přímo do očí, jakoby žádal o souhlas. Usmál jsem se a on okamžitě pochopil. Vzal do každé ruky naše ležící péra a jakoby je potěžkal. Pěkně je podržel v ruce, pak přešel na koule a hezky je mnul. Cítil jsem, že se mě nalívá čurák a po očku jsem kouknul vedle, kde už péro stálo jako stožár. Jirka byl asi úplně stejně nadržený jako já.

Josip si nás zálibně prohlížel a pomalu zpracovával naše péra. Byl na něj hezký pohled. Seděl mezi námi, nohy zkřížené, mezi nimi tvrdé péro a obě ruce měl zaměstnané našimi čuráky.

Bylo docela horko a sucho, tak si naplivl ruku, aby mu to lépe šlo. Dal jsem si ruce za hlavu a zavřel oči. Josip mě krásně pomalu honil moje péro a já se cítil skvěle. Honil mě sice jednoručně, protože druhou rukou mastil Jirku, ale i tak to bylo super.

Najednou jsem ucítil na svém ptáku vlhko. Poodevřel jsem oči a viděl jsem, že mě zkušeně olízl žaluda a vzal ho mezi rty. Jazykem jemně jezdil po žaludu a hlavně uzdičce pod ním. Čurák se mi tím ještě více nalil a tepalo v něm k prasknutí. Najendou si toho všiml i Jirka - jeho kláda trčela vzhůru a chtěla to taky. Nečekal na to, až na něj přijde řada a postavil se nad nás. Chytil Josipa za hlavu a brutálně mu ji natočil na své péro. Josip se ochotně posadil čelem k němu a pustil moje péro. Jirka mu jediným pohybem pánve vrazil čuráka do huby a začal mu jí mrdat.

Josip se trochu zakuckal, ale byl statečný. Docela hlasitě ho hulil, sliny a šťáva mu tekly koutky úst, ale přirážel pěkně. Klečel a dole si honil péro. Já mu ležel u kolen a tak jsem se trochu natočil a vzal jeho penis do pusy. Byl horký a krásně voněl. Nechal jsem si ho v puse jen tak, abych vychutnal jeho slanou chuť. Jemně jsem ho uvnitř dráždil jazykem na žaludu a cítil jsem, jak vlhne. On mezitím rychle hulil Jirku, který stál, slunce se do něj opíralo a byl na něj super pohled. Jeho mohutné tělo propnuté jako luk, krásně zarostlé a opálené. Měl oholené jen koule a ty pleskaly v přesném rytmu o Josipovu bradu.

Chtěl jsem se už udělat, tak jsem si taky mastil čuráka. Byli jsme všichni tři mega-nadržení. Stoupl jsem si vedle Jirky a nastavil Josipovi moje péro. Okamžitě přesedlal z Jirkova na můj tvrdý pyj. Stáli jsme s Jirkou vedle sebe, začali jsme se vášnivě líbat, jazyky do pusy a rukama jsme si masírovali ztvrdlé bradavky. Dole nás střídavě hulil chorvatský zajíček a hodně se mu to líbilo. Naše pořádné české ptáky měl pěkně pod kontrolou a hltavě je kouřil.

Najednou jsem viděl, že se Jirka lehce třese a podlamuje v kolenou. Přišlo to na něj - chytil se za péro a vyrval ho z huby Josipa. Zuřivě si ho začal honit a najednou z něj vylétla první dávka semene a dopadla daleko za Josipa na zem. Ten se okamžitě hladovým jazykem snažil zachytit další dávky mrdky, které z Jirky lítaly jak ze samopalu. V tom jsem ale začal stříkat taky. Chytil jsem se za péro a přesnou střelou jsem první dávku vyhodil Josipovi na obličej. On mě chvatně chytil za péro a narval si ho do pusy, chtěl prostě polykat. Nastříkal jsem to do něj, až se z toho zakuckal. Uf, vytáhl jsem mokré a úplně rudé z jeho pusy a pozoroval, jak si Jirka vymačkává poslední kapky mrdky z čuráku. Odklepl si je na Josipa, který si je chvatně mazal po těle.

Pleskl jsem Josipa mokrým čurákem po tváři a on ho ještě vzal do pusy a vycucal z něj poslední kapky semene. S čurákem v puse se pak dole krásně vystříkal na naše chlupaté nohy. Mrdka po nás stékala a já se dvěma kroky odebral do vody. Chladivá průzračná voda zchladila a omyla moje olepené tělo. Za chvíli se ke mě přidali i oni dva. Stáli jsme po prsa ve vodě, těsně u sebe a začali se líbat. V puse jsem ještě cítil semeno, ale bylo to ais moje, takže mě to nevadilo. Jazyky jsme proplétali a byli stále krásně vzrušení. Vylezli jsme za chvíli z vody a ještě asi hodinu odpočívali vleže na dece. Dovolená nám pěkně začala a my měli ideálního par'táka na pořádnou kuřbu. A taky že jsem ho nekolikrát ještě využili...