Pattaya…

11. 5. 2024 · 1 972 zhliadnutí Subinek

Asi nebyl nejlepší nápad začít pít tak brzy odpoledne… Pattaya byla rozpálená od slunce a v podvečer už jsem byl hodně v náladě…
Zapadl jsem do hezkého baru a objednal si studené pivo…
Skoro ve stejnou chvíli jako mi přistálo na stole pivo, se objevila krásná Thajka…
Usmála se a přisedla si ke mně. Vysoká skoro stejně jako já, černovlasá krásná atletická štíhlá postava, svůdný úsměv.
Usmál jsem se na ní a potěšeně si jí prohlížel. Objednal jsem jí víno a přiťukl si s ní. Když si po chvíli přisedla blíž ke mně a pohladila mě po stehně věděl jsem že jsem ztracen. Její parfém a úsměv v kombinaci s alkoholem mě dostaly… Její ruka mě párkrát přejela po stehně až do klína kde ucítila jak mě vzrušuje. Spokojeně se usmála naklonila se ke mně a pošeptala mi jestli půjdeme ke mně na hotel. Samozřejmě nečekala na odpověď, protože jí dopředu znala.
Zaplatil jsem svoji i její útratu a vedl jsem si ji na hotel… nebo ona mě? Cestou jsme se zastavili a já jsem jí políbil. Vášnivě mě políbila na oplátku a její jazyk mě zajel hluboko do úst. Vůbec jsem si neuvědomoval jak moc jsem opilý a jak se motám. Když jsme přišli na hotel, vyjeli jsme do 5. poschodí a otevřel jsem pokoj s výhledem na město. Thajka přišla k minibaru otevřela ho a nalila dvě sklenice vína. Opět jsme si přiťukli a napili se. Otevřel jsem balkón a vyšli jsme spolu na balkón.
Opřel jsem se rukama o zábradlí a díval se dolů. Cítil jsem jak se ke mě přitiskla zezadu začala mě líbat na šíji a rukama mě hladila na prsou. Bylo to neskutečné vzrušující a chvíli jsem se tak nechal opečovávat.
Po chvíli přestala a chytla mě za ruku a vedla mě do ložnice. Sedla si na kraj postele povyhrnula si šaty a nasměrovala na mě krásné stehno s lodičkou.. omámen jejím parfémem klekl jsem si před ní a políbil jsem jí na nárt a kotník… Začal jsem jí líbat nohy a horká stehna. Jel jsem pomalu nahoru a vyhrnoval jí šaty. Opálená stehna byla horká a neskutečné mě vzrušovala. Vyhrnul jsem jí šaty až nad kalhotky a teprve teď jsem si uvědomil s kým mám tu čest. Z krajkových kalhotek se klubal tvrdý oholený penis s naběhlým žaludem. Nevěřil jsem svým očím protože nádherná Thajka a její omamný parfém mě tak oblouznily, že jsem nic nepoznal. Chtěl jsem se okamžitě odtáhnout, ale její ruce mě pevně chytly za hlavu a přitiskly mi jí do klína… rty jsem se dotkl krajkové látky a horkého ptáka…
Polila mě horkost a nevěděl jsem co dělám. Ale v příští minutě jsem už rty pevně tiskl její penis a pomalu jsem ho začal sát. Dosud nepoznaný pocit mě vzrušoval čím dál víc a začal jsem jí vášnivě kouřit. Její hluboké sténání prozrazovalo, že se jí to líbí. Mé rty pomalu klouzaly po tvrdém horkém ptáku mé krásky nahoru a dolů. Dlouhé minuty jsem byl v zajetí jejího klína a poslušně ji kouřil. Pak její ruce povolily sevření mé hlavy.
Přetočila mě na záda a vyhrnula a sundala si šaty. Nemohl jsem spustit oči z jejích krásných prsou. Obkročmo si mi sedla na obličej a zasunula mi ho do pusy. Díval jsem se nahoru na její prsa a zároveň si nechal šoustat pusu jejím krásným ptákem. Točila se mi hlava a cítil jsem neskutečné vzrušení. Dívala se na mě dolů a slyšel jsem její vzrušený šepot: “now you are my bitch, aren’t you?˚
Nezmohl jsem se na slovo… jen jsem rukama hladil jeji krasny prsa a mezi rty mi pomalu klouzal jeji nastroj…
Kdyz ze me sklouzla a otocila me na bricho, nemel jsem silu protestovat, opilost a vzruseni udelaly sve… lehla si na me a citil jsem jeji horky dech na siji. Zacala me ji lizat a laskat rty a zaroven jsem citil jeji prsa na lopatkach… zavrel jsem oci a nechal ji delat vse… ucitil jsem jak se tre o muj zadecek, stehna se mi sama roztahla… strcila mi dva prsty do pusy a chvili me s nimi projizdela pusu, pak jsem ucitil jak s nimi jemne zajela na muj zadecek a hrala si s nim a pripravovala ho… ldyz jsem pak ucitil, jak do nej pomalu vklouzl jeji zalud, zastenal jsem neznamym vzrusenim a zavrel oci na chvili. Pomalu do me zacala pronikat a hybala jemne panvi, dokud se nedostala cela dovnitr a zastavila se. Ruce jsem mel dosiroka roztazene a zatinal jsem je do prosteradla… vzala mi jednu dozadu, ucitil jsem jak ji necim omotava a pak pritahla druhou a behem par sekund jsem mel ruce vzadu spoutane tenkym paskem z jejich satu.
Zacala se pohybovat a ja ji byl odevzdan uz definitivne. Ucitil jsem jeji ruce na bokach, pevne me stiskly a zacala jizda. Pomalu zacala prirazet a ojizdet me a uzivala si me tiche stenani, ktere se pomalu stavalo hlasitejsim, kdyz prirazila obcas silneji. Nahnula se nade me, prestala prirazet a jemne me kousala do ramene a septala mi, jak moc se ji libi ze jsem jeji poslusny chlapecek… zazmital jsem rukama za zady a ona zase zacala pomalu prirazet. Postupne zvysovala rychlost a tempo a chytila me za vlasy a zaklonila mi hlavu…netusim, jak dlouho to trvalo, v hlave mam jen absolutni slast a bezmoc, ktere me ovladly a ja ji byl po vuli… sam jsem se snazil dozadu prirazet a kdyz poznala, ze si uzivam jeji dominanci, rozvazala me. Dal me ojizdela silne a tvrde a ja se nebranil…kdyz po chvili vyklouzla a rychle si klekla prede me, nemusela mi ani nic rikat…jako zkusena devka jsem si hned vzal jejiho tvrdeho krasavce mezi rty a rychle jsem jej stiskl a zacal po nem vasnive jezdit rty… po par sekundach jsem ucitil, jak z nej zacinaji do me pusy strikat horke proudy… pevne pritiskla mou hlavu co nejvic do klina a drzela me, dokud neskoncila. Dokazal jsem vse nejak spolykat a peclive jssm ji olizal, dokud jsem z nej nedostal posledni kapicky.
Pak me teprve uvolnila hlavu a usmala se na me…
Zaseptala mi, ze vecer muze prijit zase, jestli budu chtit…
Vravorave jsem dosel ke stolu, nasel penezenku… dal jsem ji jeji odmenu, schovala ji hned do kabelky a polibila me vasnive…
Kdyz jsem usinal, po jejim odchodu. vedel jsem, ze ji vecer uvidim znovu…