Chlapská trojka v přírodě

11. 5. 2024 · 3 098 zhliadnutí Alicek65

V Praze je pár míst, kam může chlap zajet po práci a vždycky se tam najde někdo ochotný, kdo společně pohoní nebo i víc. Mám tyhle náhodné akce rád. Nepouštím se ale do žadného většího dobrodružství. Baví mě společná hoňka nebo kuřba s ženáči v mém věku, nebo klidně i staršími, záleží na sympatiích... a péru.

Sem tam zajedu k hostivařské přehradě, kde je velké parkoviště a v podvečer se tam dá narazit na stejně nadržené ženáče. Nedávno mě jeden z nich poradil, že podobná cruising zone je u ďáblické skládky. Znělo to sice divně, ale opak je pravdou.

Obyčejné místo u plotu, slepá cesta, kde se dá na kraji pohodlně zaparkovat. Okolo všude keře a stromy. Není tam odnikud vidět. Auta, která tam přijedou, jsou tam za jediným účelem - anonymně se tam udělat. Nehrozí, že by tam zabloudil náhodný chodec. Všichni tam jdou za jediným účelem.

Dojel jsem na misto a zaparkoval na kraji cesty, hned na začátku. Přede mnou stála čtyři auta, zaparkovaná různě, vždy na straně. Stažená okénka, jedno mělo nastevřené dveře. Byl květnový pátek okolo třetí odpoledne. Jel jsem ten den z Letňan přes Ďáblice a měl chuť. Stačilo tedy jen odbočit.

Seděl jsem v autě a pozoroval. Byl jsem docela nadržený, ale nechtěl jsem nic uspěchat. Ptáka jsem měl v kalhotech, nebyl sice úplně v klidu, ale nechtěl jsem ho ještě dráždit.

Z bílého VW vystoupil chlápek. Rozhlédl se okolo a zapálil si cigaretu. Měl na sobě jednoduché triko a delší kraťasy. Černé vlasy i vousy, normální postava, hezký nohy. Pomalým krokem se šoural směrem ode mě, dále na polní cestu, která pak končí v polích. Najednou mi zmizel z dohledu. Z druhého auta vystoupil jiný chlap. Opět se rozhlédl a pomalým krokem se sunul směrem za tím prvním. Neviděl jsem mu do tváře, ale byl o trochu menší, velká ramena a trochu bříško. Chvíli jsem čekal a nic se nedělo. Otevřel jsem tedy dvěře auta a vystoupil. Rozhlédl jsem se a všude byl klid.

Vydal jsem se tedy tím směrem, kudy šli ti dva. Za chvíli jsem je uviděl Stáli na levé straně cesty směrem ke stromům a keřům a vypadali, jako když močí vedle sebe. Byl jsem od nich asi 3 metry, když mě zaznamenali. Otočili se na mě a naše oči se setkali. Ten, co byl blíž, se ke mě natočil a já viděl, že nechčije, že má sice ptáka z kalhot venku, ale úplně naběhlého. Pokynul mi tím čurákem, ať jdu blíž. Moje péro začalo tuhnout. Popošel jsem tedy až k nim a stoupl si vedle. Viděl jsem, že i ten druhý má péro venku a pěkně tvrdé. Oni pokračovali v honění a navzájem si pozorovali péra. Já jsem si tedy rozepnul poklopec a ze slipů vytáhl můj polotuhý penis. Oba se na něj zakoukali a ten blíž ke mě hlesl "Super".

Začal jsem si přetahovat předkožku tam a zpět a pro sichr koukal okolo, zda někdo nejde. Oni dva už byli napřed, úplně tvrdí a honili. Ten fousatý si najednou stoupl před nás a zálibně se díval na naše klacky. Stáli jsme na kraji cesty s čuráky směrem k hustému křoví a on si stoupl k tomu křoví zády a pak poklekl. Furt si při tom honil čuráka a klečel před našimi ptáky. Nechtěl jsem hned někomu cizímu strkat péro do huby, tak jsem honil dál, ale nic jiného nenaznačoval. Ten druhý chlápek ale naopak přistrčil svoje nadupané péro k jeho obličeji a ten ho ochotně olízl. Pak se podíval nahoru do očí tomu druhému, jestli může. Ten zašeptal "Dělej, kuř ho!". Chlápek ochotně polknul celé péro do sebe, až se zakuckal a začal ho brutálně hulit. Stojící chlap ho vzal za hlavu a přirážel jeho hubu na svůj kolík. On už měl od slin olepené celé vousy, ale statečně držel a přirážel pusou na tvrdý penis.

Stál jsem vedle nich a pozoroval ten rajc. Dva chlapi oddávající se mrdu. Ten klečící měl hubu plnou slin a šťáv a super hulil, byl u toho trochu hlasitý, jak to v něm mlaskalo a jak si u toho vrněl blahem. Ten druhý byl naprosto soustředěný na ten mrd, držel hlavu klečícího mrdáka pevně v rukách a přirážel, aby se rychle udělal. Taky se to za chvíli stalo: "Pozor, budu!" vykřikl a vytáhl své péro z mokré huby. Několikrát s ním zahonil a stříkal do daleka do trávy. Ten dole se rychle postavil a zrychleně se honil. Koukal jsem na tu scénu jako na živé porno. Najednou začal vzdychat, zaklonil hlavu a stříkal jako blázen před sebe. V tom jsem cítil mravenčení v koulích a už to na mě taky šlo.

Vytrčil jsem se pánví dopředu a stříkal několik dávek na keře přede mnou. Oni dva se na to dívali a spokojeně se usmívali. Oklepal jsem si poslední mrdku stejně jako oni před chvíli a ještě stojící péro si zandal do kalhot. Bez rozloučení jsme se vydali zpět každý ke svému autu. Tam jsem si v klidu utřel čuráka do sucha a vyrazil pryč. Pěkne vystříkaný a plný dojmů z té rychlé trojky.