Nadržený ve fitku

21. 5. 2024 · 3 236 zhliadnutí Alicek65

Taky jste vždycky po fitku nadrbaní?

V gymu, kam chodím, je docela pěkná relaxační zóna po cvičení, kde člověk může zrelaxovat. Součástí je i malá výřivka, pára a velká místnost s lehátky s výhledem.
Většinou si sebou pak vezmu sluchátka a chvilku tam ležím na lehátku a relaxuju.
Ten den jsem si nenaložil moc, spíš jsem potřeboval vyčistit hlavu.
Pořádně jsem se osprchoval a zamířil do vířivky. Nikdo tam nebyl, tak jsem se pohodlně uvelebil a pustil na sebe bubliny.
Jako vždy po cvičení jsem byl nadržený. Nechtěl jsem ale honit, tak jsem si ho jen tak protahoval jednou rukou pod vodou. Baví mě pohled na něj, když začíná tuhnout. Neměl jsem úplnou erekci, ale byl už pěkně velký a já jsem tušil, že pokud nevylezu z vody, stříknu to do ní a výřivka by tak byla nepoužitelná.

Rozhlédl jsem se tedy kolem a nikdo tam nebyl. Vylezl jsem tedy ven, suchým ručníkem jsem si začal vytírat tělo a najednou jsem slyšel nějaký zvuk z převlékárny u šaten, která byl hned vedle. Nebyly tam nikde dveře, takže bylo vše slyšet. Poodešel jsem tedy do šatny a tam jsem viděl borce, který zrovna vylezl ze sprchy a fotil se mobilem u zrcadla. Taky to někdy dělám, když jsou svaly pěkně naběhlé.

Přes boky měl ručník, aby mu zakrývalo to nejdůležitější. Nicméně bylo vidět, že má pěkný nástroj, protože látka byla uprostřed pěkně zvednutá a přes ručník se rýsoval i hezký tvar čuráka s přeně vymezeným obrysem žaludu. Trošku mě z toho houplo, ale můj čurák už byl stejně skoro tuhý. Chvatně jsem si tedy uvázal ručník kolem pasu a neposedné péro v něm uvěznil. Nicméně taky bylo vidět, že má chuť.

Chlápek se na mě podíval, bylo mu asi pětačtyřicet, hezké světlé vlasy, napumpované kozy a bicáky. Měl hezky zarostlá prsa, ale asi si je trimoval, protože ochlupení bylo krásně vytvarované. Měl pěkné nohy, jak hokejista.

Naše oči se setkaly a mě to bylo blbý jen tam mlčet, tak jsem se zeptal, jestli nechce vyfotit. On se usmál a říkal něco o tom, že to zvládne, ale když se koukal do svého mobilu, jak se vyfotil, nebyla to asi žádná sláva.
Uznal tedy, že by využil moji nabídku. Podal mi svůj mobil a já jsem ho nasměroval trochu bokem od zrcadel. Za ním teď byla taková designová zeď, na které se lépe vyjímala jeho postava.

Začal pózovat, přes boky měl pořád ručník, ale byl moc dlouhý a nebyly vidět celé nohy. Navrhnul jsem mu, ať si uváže ten menší ručník, který odhalil i stehna. Okamžitě to udělal a vypadalo to líp. Chtěl fotit na šířku, tak jsem musel jeho mobil držet oběma rukama. Přiblížil jsem si zoomem i jeho kozy a nohy a fakt vypadaly luxusně. Trošku jsem tam před ním tancoval s mobilem, aby záběry byly co nejlepší. Zvedal i ruce, aby bylo vidět zarostlé podpaží, což u něj vypadalo fakt sexy.
Pobíhal jsem před ním a snažil se najít nejlepší úhel záběru a najednou se to stalo.

Ručník mi sklouzl z boků a já tam najednou stál úplně nahý. Rychle jsem se snažil jednou rukou zakrýt rozkrok, ale vzhledem k erekci, do moc nešlo. Tak jsem si čuráka jen chytil do dlaně a držel ho schovaného. Nertrvalo to ani 3 sekudny, ale on se evidetně všiml: "Ty vole, ty máš tedy nářadí" vyhrkl. Já jsem jen krčil rameny a blekotal "Sorry". On nepřestával: "Neee, fakt máš dobrý péro" a pokračoval: "To bych měl spíš fotit já tebe!". Zasmáli jsme se tomu a on si najednou sundal ručník a stál tam přede mnou taky nahý: "Teď je to spravedlivý" vyhrkl. Měl docela hezkého čuráka, byl sice tlustý s velkým žaludem, ale nebyl dlouhý. "Kolik ho máš centimetrů?" ptal se mě. Řekl jsem, že jsem si ho dlouiho neměřil, ale že okolo dvaceti. "Ty vole, to je tedy kladivoun. Já ho mám asi 16, ale nestěžuju si" pokračoval.

Pak se zeptal, jestli si ho může vyfotit, což mě nebylo příjemný, ale pořád naléhal. Tak jsem mu to dovolil, ale jen foto čuráka, bez hlavy.
S radostí na mojí pýchu zamířil objektiv mobilu. Trošku jsme si s ním tedy pohrál, aby vypadal větší, ale nebyla to potřeba, začal sám od sebe tvrdnout.
Takže jsme stáli naproti sobě v šatnách ve fitku, oba naběhlé čuráky a vůbec jsme si neuvědomili, že může někdo přijít.

Najednou nám to došlo a rychle jsme se přesunuli do zadních sprch, kde jsme zaběhli do prázdné sprchové kóje.

Nevím, jak se to stalo, ale najednou jsme se začali vášnivě líbat, tělo na tělo. Ten chlap byl evidentně tayk nadržený a tisknul se ke mě silou, že jsem se musel opřít o stěnu. Péro mě stálo a on na něj tlačil stehnem a lehce jím pohyboval. Byl jsem strašně natlakovaný a tak jsem mu chytil hlavu a bez řečí ho nasměroval dolů. Hladově chytil moje péro do huby, určitě to nedělal poprvé. Začal mě brutálně hulit a při tom si honil svoje tvrdé péro. Stačilo pár okamžiků, odstrčil jsem ho a začal stříkat. Měl jsem toho plnou ruku a semeno mě kapalo na nohy a podlahu sprchy. On na to vytřeštěně koukal a rychle si mastil ptáka. Najednou začal hekat a vystříkal se na zeď před námi.
Byla to strašná rychlovka.

On chvatně vypadl ze sprchové kabiny a ve vedlejší sprše na sebe pustil vodu. Já jsem si osprchoval semeno z rukou a nohou a za chvíli vypadl do šaten.
On už tam byl, utíral si tělo do sucha a po očku na mě koukl. Viděl jsem jeho zduřelé, ještě temně červené péro, jak ho stěží zasouvá do slipů, chvatně natahuje kalhoty, triko a vypadl ven.
Já jsem se v klidu oblékl a pořád přemýšlel, odkud toho svalnatého chlápka znám. A doufám, že se tam ještě potkáme!

Podobné poviedky