První zkušenost s glory hole

Gay
13. 5. 2024 · 3 644 zhliadnutí Alicek65

Zatím jsem o glory hole jen slyšel, ale pak mi jeden kluk na amatérech poradil, že v Plzni je jedno místo, kde je mezi záchody díra.

Docela mě zajímalo, jak to vlastně funguje, tak jsem se tam jednou cestou do Plzně zastavil. Je to vlastně první sjezd z dálnice před Plzní. Jedná se o OC Rokycanská, kde je i velké Tesco. A ve stejném objektu jsou i toalety. Glory hole byla mezi posledními dvěmi kabinkami, umístěná pár centimetrů od země. Navíc mezi kabinkami jsou dole volné průhledy, takže si člověk může s tím vedle podat ruku nebo cokoliv jiného.

Jen mě to nebylo moc sympatické, protože se prostě jedná o veřejné záchody. I když tam dost dodržují hygienu, přesto to bylo místo, které vás moc neláká. Kabinky byly prázdné, jen ta úplně vzadu obsazená. Vybral jsem si tedy tu hned vedle, mezi námi byla ta inkriminovaná díra. Byla fakt šikovně u země, takže když tam chtěl člověk prostrčit péro, stačilo si před ní kleknout. Byla i dost velká, asi to někdo zkušeně vyříznul pilou.

Zavřel jsem se v kabince, bylo tam úplné ticho a vedle někdo určitě byl. Slyšel jsem sem tam zašustění. Sedl jsem si na zavřenou mísu a brouzdal v mobilu. Projel jsem grindr i scruff, nejbližší nadrženci byli 500 metrů. Sem tam jsem se podíval na tu díru, ale nic se nedělo. Až za chvíli se tam objevil prst. Jakoby kýval na mě, ať tam něco strčím. Moc se i do toho nechtělo, tak jsem to ignoroval. Škvírou dole jsem viděl, že tam sedí velký chlap s chlupatýma nohama, kalhoty spuštěné ke kotníkům. Najednou se začalo něco dít a já si všiml, že ten dotyčný si klekl před díru. Chvíli čekal a pak protáhl dírou čuráka.

Byl už docela ztopořený, krásně se lesknul a tepalo v něm. Docela mě to vzrušilo, tak jsem se ho dotknul. Lehce se zachvěl. Vzal jsem ho tedy do ruky a přetáhl předkožku. Byl krásně čístý a suchý, potěžkal jsem hoo v ruce a bylo jasné, že je to kus. I když ho bylo vidět jen kus, zbytek byl za stěnou, přesto asi měl dobrých 20 čísel. Lehce jsem ho pohonil dvěma prsty a taky si ho vyfotil, když jsem měl mobil v ruce. Na fotce vypadal ještě větší.

Vzal jsem ho tedy do celé dlaně a začal ho honit. Pěkně se nechal, úplně ztvrdnul a začal vlhnout. Chlápek začal vzdychat a pak najednou ho vytáhl z díry zpět a já spodem viděl, že stříká na podlahu. na zem dopadlo pár hustých cákanců mrdky. Dost u toho funěl. Chvíli byl klid, pak ten chlap odtočil kus toaleťáku a utřel celou podlahu. Zaslechl jsem pak jen tlumené "Dík", spláchnutí a vypadl ze záchoda. Já jsem si pak rychle umyl ruce a vyrazil za ním. Viděl jsem mu ale jen záda, byl to vysoký třicátník s vyholenou hlavou a pěknou postavou.

Vrátil jsem se na ty toalety a pořádně si umyl ruce, přece jen jsem se dotýkal cizího čuráka a vlastně i stěny té kabiny.

Když uz jsem byl skoro umytý, okolo mě prošel další chlap. Vysoký, štíhlý, trochu prošedivělý. Byl jsem dost nadržený, tak jsem si chtěl to plzeňské dobrodružství ještě prodloužit. Osušil jsem si ruce a vstoupil zpět do místnosti, kde jsou pisoáry a kabinky. Myslel jsem si , že chlápek zaplul do nějaké kabiny, ale on stál u posledního pisoáru naproti té kabiny s dírou. Vykonával potřebu a při ní se na mě podíval. Naše oči se setkaly a mě to trochu zarazilo, tak jsem zapadl do té poslední kabinky a zavřel dveře.

Chvíli jsem poslouchal, nic se nedělo, na záchodech jsme byli úplně sami. Sedl jsem si tedy opět na zavřenou mísu a vytáhl mobil. Chvíli jsem na něm surfoval a pak slyšel, že do vedlejší kabinky někco vešel a zavřel za sebou. Byl to samozřejmě ten chlápek od pisoáru.

Vůbec neotálel a jeho péro vykouklo z glory hole. Bylo tmavší, úplně tvrdé a prosilo o hoňku. Byl jsem dost nadržený už po té předchozí honitbě, tak jsem si stoupl a vyndal toho svýho. Sledoval jsem pohledem to tmavé péro, co koukalo z díry a začal jsem honit. Asi pochopil, že honím, protože bylo slyšet mlaskání předkožky a pravidelný pohyb.

Péro z díry zmizelo a on si také stoupnul. Dělila nás jenom bílá stěna, pod níž byly vidět špičky jeho bot. Všiml jsem se, že byl v obleku, měl společenské boty z tmavě hnědé kůže a přes onblek měl hezky střižený kabát.

Chvíli jsme takhle mlčky honili a já jen slyšel jeho vzdychání a pohyby, jak si honí péro. Najednou vše utichlo, slyšel jsem jen, že se obléká a splachuje. Asi se už udělal, pomyslel jsem si. Pak se ozvalo rázné otevření dveří a vyšel ze své kabinky. Myslel jsem, že odchází pryč, ale opak byl pravdou. Najednou se ozvalo nervózní zaklepání na moji kabinku.

Byl jsem z toho úplně vyvedený z míry, s tím jsem nepočítal. Stál jsem tam s kalhoty u kotníků, slipy stažené ke kolenům a tvrdé péro v ruce. Nevěděl jsem, jak zareagovat, ale byl jsem tak nadržený, že jsem si jen v rychlosti natáhl slipy přes tvrdé péro a odemkl dveře. Vklouzl dovnitř mé kabinky, bez pozdravu, úplně v tichosti. Posunkem naznačil, ať jsem zticha a chvatně si sundal kabát, pověsil ho na háček na zdi a začal rozepínat poklopec. Ve vteřině z něj vytáhl tvrdé péro a začal nad mísou honit.

Bylo to strašně rajcovní. Měl na sobě oblek, pod ním košili s kravatou, kterou si hodil na rameno. Kalhoty mu sjely až ke kotníkům, boxerky měl těsně pod koulema a já viděl jeho hezké atletické nohy s černými chlupy. Vytáhl jsem tedy toho svýho a on zrychlil masturbaci. Koukal mi na něj a honil jak šílený. Snažil se na mě nalepit a já cítil jeho silný luxusní parfém. Honil jednou rukou, druhou mě mačkal zadek. Podíval se na mě s dotazem v očích, jestli může se dotknout a já kývl. Vzal do ruky moje tvrdé péro a zkoumavě ho potěžkal a prohrábl koule. Jeho tvrdý pyj zůstal bez opory a vystřelil jak péro nahoru až k jeho břichu. Měl ho mega tvrdého a trčel mu do výšky jako kolík.

Vzal jsem ho do ruky a byl tvrdý jako ocel, krásně v něm tepalo a jeho žalud už byl úplně vysvlečený z předkožky. Měl krásně tmavé péro a čupřinu černých hclupů nad ním. Koule měl taky chlupaté, ale ne moc. Začal mě lehce honit a já mačkal ten jeho klacek. Tlačil se ke mě a začal mě líbat na krk. Povolil si kravatu a knoflíčky u košile a já viděl, že je asi pěkně zarostlý, protože mu koukalo u krku pár černých chlupů z košile. Byl to obrovský rajc, krásně voněl a byla cítit i naše péra šťávičkou a vzrušením.

Najednou jsem zaslechl, že někdo vešel do místnosti. Úplně jsme ztichli a přestali se hýbat. Ten dotyčný se šel asi jen vychcat, slyšeli jsme proud vody a pak spláchnutí pisoáru. Chvíli jsme ještě zůstali nehnutí - čuráky navzájem v ruce. Cítil jsem, jak v něm pulsuje, jemně jsem ho mačkal a on okamžitě reagoval větším nalitím.

Najednou byl opět klid a my jsme se mohli vrátit k tomu, co jsme tak dobře začali. Myslel jsem, že už to cákneme, ale on si najednou sedl přede mě na mísu a bez ptaní vzal mého čuráka do pusy. Nestihl jsme nic udělat, přímo se mi vyškubl a během sekundy ho měl v hubě. Začal mě hluboce kouřit a já věděl, že to na mě jde.

Vytáhl mého čuráka z pusy a sykl: "Prosím nepostříkej mě oblečení, musím ještě do práce". To mě úplně vyrajcovalo, párkrát jsem ještě zasunul do jeho pusy a pak vykřikl "Už budu, pozor!" a rychle jsem vytáhl čuráka z jeho pusy.

On okamžitě uhnul stranou a já jsem prvním střikem ohodil stěnu vedle mísy. Mrdka na ní dolétla s tichým plesknutím, ostatní dávky už padaly na zem. Byl jsem úplně zpocený a težce jsem vydýchával. On se rychle postavil, chytil si obouruč svoje péro a namířil ho do mísy. Dvěma rychlými pohyby uspíšil ejakulaci a začal stříkat. Zkušeně to nacákal všechno do záchoda a pak jen vydechl "Uf!". Stáli jsme vedle sebe, kapala nám zbylá mrdka z ptáků a lehce jsme si je mnuli, abychom z nich dostali poslední kapky.

On si všiml, že má cákanec na botě, rychle odmotal papír a botu si utřel. Zandal černý klacek do boxerek, přetáhl si kalhoty a upravil kravatu. Měl úplně zpocené čelo, ale pořád hezky voněl parfémem. Hodil si kabát přes ruku, podíval se na mě a šeptnul: "Dík, tak zase někdy" a vypadl z kabinky.

Zůstal jsem tam chvíli sám, utřel mrdku ze stěny a pořádně si utřel mokrý pyj. Umyl jsem se u umyvadel a pak i v autě, které jsem měl zaparkované před tescem, jsem si utřel čuráka do hygienických kapesníků. Když jsem si ho v autě otíral, najednou někdo zaklepal na okénko. Lekl jsem se a rychle ho zandal do kalhot.

Na okénko mě klepal ten neznámý z kabinky a podával mi papírek. Stáhl jsem okénko a vzal si ten papír s napsaným telefonním číslem. Jen se pousmál a řekl: "Bylo to super, kdybys měl ještě nekdy chuť a čas, dej vědět". Rychle odcházel ke svému autu a já věděl, že to tímhle WC dobrodružstvím nekončí.