Tátův starý kamarád - 4

12. 5. 2024 · 3 558 zhliadnutí Onedva

Prázdniny u Ríši a Andrei utekly jako voda, když jsem tam na jejich začátku odjížděla, tak jsem neměla se sexem žádnou zkušenost. Na jejich konci jsem za sebou měla několik zážitků, které jsem prožila s Ríšou. Nikdy bych tomu nevěřila, ale je skoro konec září a já jsem na sexu snad závislá. Skoro každý den, někdy ve sprše, někdy v postýlce, někdy dokonce v kuchyni si to musím sama udělat. Žádného milence, ani kamaráda, který by mi nahradil Ríšu nemám. S oběma, jak s Rišou, tak s Andreou jsem stále v kontaktu. Oba mi píší a Andrea občas zavolá. Zrovna včera večer, když jsem ležela v postýlce mi zazvonil telefon a Andrea mi sdělila že mě zve na oslavu jejích narozenin, které bude slavit u nich doma za 14 dnů v sobotu. Pozvání jsem přijala a při představě, že je oba a hlavně Ríšu zase uvidím jsem pocítila šimrání v mojí berušce. Vzrušilo mě to natolik, že jsem si prstíkami musela kundičku hezky vyhladit.
V daný den a to v sobotu odpoledne jsem autobusem dojela k Andree domů, jako dárek jsem jí koupila krásnou vonnou svíčku a moc hezkou gumičku do vlasů. Na sebe jsem si vzala černé šaty s velkým výstřihem na zádech, černé punčochy a vysoké šněrovací boty. Do batůžku jsem si přibalila ještě svetřík kdyby byla večer zima.
K bráně mi přišla naproti Andrea, které to moc slušelo, měla pastelově zelené šatičky ve kterých se krásně vyjímaly její nohy a z výstřihu se jí draly její pevná prsa. Dorazila jsem jako poslední host, bylo zde již asi 15 lidí. samí kamarádi a příbuzenstvo jak Riši, tak Andrei. I Rišovi to moc slušelo, na sobě měl bílou košili, která mu obepínala jeho silné paže a rifle ve kterých se mu rýsoval jeho vypracovaný zadek. Jak jsem ho viděla, nenechávalo mě to v klidu. Přivítal se se mnou polibkem na tvář, při kterém si mě k sobě přitiskl a mnou zase projelo vzrušení.
Popřála jsem Andree, předala dárečky a začlenila jsem se mezi hosty. Oslava probíhala v zahradním altánu, kde byl velký gril a několik spojených stolů u kterých byly židle nebo lavice na kterých byly chlupatiny z ovčí kůže.
Všichni se moc hezky bavili, Andrea to měla vše krásně nachystané. Ríša se svým kamarádem grilovali maso, sýry i zeleninu, popíjelo se většinou víno, kdo chtěl mohl i pivo, nebo něco tvrdšího.
Kolem desáté hodiny večer, většina hostů pomalu začala odjíždět, zůstala jen kamarádka Andrei a Ríši kamarád, kteří měli v plánu zde přespat.
Jak Andrea, tek její kamarádka byly docela dost ovíněné a po chvíli se z altánku vytratily. Zůstala jsem zde jen s Ríšou a jeho kamarádem, kteří klábosili o věcech, kterým jsem moc nerozuměla. jelikož i já si dala pás skleniček vína, musela jsem se vzdálit do domu na záchod. Ríša na mě volal " ještě nám neodcházej, ještě se nám vrať". když jsem šla ze záchodu, kolem ložnice, zahlédla jsem skrz otevřené dveře, jak u postele stojí Andrea a líbá se se svojí kamarádkou, která má svou ruku pod jejími šatami, které jí pomalu kasala nahoru. Ten pohled mě docela vzrušil, Andrea se mi jako žena dost líbila. Chvíli jsem je pozorovala a cítila jak mi vlhne kundička.
Když jsem se vrátila do altánku, byl tam jen Ríša, který si otvíral další pivo. " No kde jsi kotě " řekl když jsem procházela kolem něho a chytl mě za zadek a přitáhl k sobě. Po sadil si mě na klín a dal mi pusu. Bylo z něj cítit pivo. " Těšil jsem se na Tebe, mám na Tebe chuť " a zajel mi rukou pod šatičky, když narazil na mokré kalhotky, řekl " ale copak " a šibalsky se usmál. " Neboj Andrea už se sem nevrátí " řekl a začal mě líbat. Přitom mi prsty zajel pod kalhotky a a do kundičky. zavřela jsem oči a krásně zasténala. Ruku jsem mu položila do rozkroku a cítila jak mu tvrdne jeho péro. Jak smyslu zbavená jsem mu rozepla poklopec, klekla si před něj, vytáhla mu jeho chloubu a začala ho kouřit. Moc, moc jsem to chtěla. Ríša mě držel za hlavu a přirážel s ní proti svému čuráku až jsem se dávila. Pak jsem vstala, stáhla si kalhotky a sedla si na něj, zarazila jsem si to tak hluboko až jsem vykřikla a prohnula se v zádech. Chytl mě za vlasy, zaklonil hlavu a řekl "šukej...pořádně šukej ty čubko ". Pak vstal, zvedl mě a posadil na kraj stolu a začal mi lízat kundičku, lehla jsem si a užívala si tu slast, když jsem viděla že do altánku vešel jeho kamarád. lekla jsem se, zvedla se a dala nohy k sobě. Ríša se na něj otočil a řekl " no kde jsi, pojď ". On si rozepl poklopec a vyndal svoje péro, které bylo v poloztopořeném stavu a vzal si ho do ruky. " No pojď, Nikolka ti ho postaví " Chytl mě za vlasy a přinutil si kleknout. " Vem si ho do pusy, dnes si tě dáme oba" řekl a ustoupil. Jeho kamarád si stoupl přede mě, chytl mě za bradu a čuráka mi strčil do pusy. Neměl ho o moc menšího než Ríša. Když se mu pořádně postavil, nadzvedl mě, otočil a opřel o stůl, pak mi ho tam vrazil a přimáčkl mě na hranu stolu. Chvíli mě šukal a to docela tvrdě. Ríša mezitím vzal ovčí kůže a dal je na spojené stoly " hoď ji na stůl" řekl a sundal si kalhoty. Jeho kamarád mě vysadil na stůl. Ríša si mě našteloval, tek že jsem ležela na zádech a začal mě šukat on, kamarád si stoupl vedle a čuráka mi strčil do pusy. I Ríša mě šukal docela tvrdě, punčochy co jsem měla mi serval a olizoval mi lýtka do kterých mě i kousal. Kamarád mi stáhl šaty z ramen a mnul mi prsa a mačkal bradavky. Byla jsem úplně bezmocná, oba byly mohutní chlapi a velkejma čurákama. Pak mě Ríša zvedl, tak že jsem si sedla na kraj stolu, péro ze mě nevyndal, chytil mě za zadek a zvedl. Já se ho chytla kolem ramene a on odstoupil od stolu, rukama mi nadhazoval zadek a já nerážela na jeho péro. Cítila jsem to tak silně, že jsem se po chvíli udělala. Rozklepala jsem se mu v náručí, nehty mu zaryla do ramen a čekala až to mnou odezní. Mezi tím ke mě zezadu přišel jeho kamarád, který mě začal líbat na ramenou a přitiskl se svým tělem na mé. " Máš krásnou prdelku, kotě " a svou velkou dlaní mě plácl přes jednu a pak hned přes druhou půlku. Cuklo to se mnou, že jsem se ještě víc přitiskla na Ríšu. Pak mi prsty zajel mezi půlky a jeden mi strčil do zadečku.
" Ne Ríšo, ne, prosím" řekla jsem. Ríša řekl jen " neboj, bude se ti to líbit " a rukama mě k sobě přitiskl tak silně, že jsem nemohla vůbec odporovat. Cítila jsem jak mi jeho kamarád přiložil čuráka k mému zadečku a pak jak tam proniká. leknutím jsem vykřikla a pak se zakousla Ríšovi do ramene.
Oba mě začali šukat, Ríša do kundičky a kamarád do zadečku. Oba jsem je cítila dost silně. Oběma se to zřejmě moc líbilo, neboť byli jak smyslů zbavení, vydávali u toho zvuky jak divoká zvířata, chroptěli a rukama mě mačkali jak prsa, tak zadeček. Šukali mě tak tvrdě, že jsem měla slzy v očích, silně jsem sténala a Ríšovi zarývala nehty do ramen a zad. Po chvíli mě Ríša začal líbat, sát mi jazyk a tím svým mi rejdit v pusince, cítila jsem jak mi silně zmáčkl zadeček svýma rukama a pronesl, " už budu " a po chvíli jsem cítila jak mi svoje semeno stříká do mojí kundičky. Ještě se zmítal v křečích, když jsem cítila jak i jeho kamarád přiráží víc a víc a za silného chroptění se mi udělal do zadečku.
Když to v obou klukách docukalo, vysunul mi ho ze zadečku, pak ho vyndal Ríša a postavil mě na zem, nohy se mi podlomili, zachytila jsem se Ríši, který mě chytil, Já se opřela o stůl a cítila jak mi sperma těch dvou stéká po stehnech. Ríša se ke mě naklonil a do ucha mi zašeptal " líbilo se ti to, čubinko moje?"
Jen jsem přikývla a odešla do domu, kde jsem si dala horkou sprchu a celý zážitek vstřebávala. Když jsem pak usínala, viděla jsem před sebou stále ty dvě naběhlý péra.