lázně pokračování

12. 5. 2024 · 1 857 zhliadnutí TerezM

"Přijdu za tebou!" spiklenecky na mě mrkla Ivanka.
Rychle jsem snědla oběd a utíkala na pokoj. Věděla jsem, že si Ivanka s Haničkou po obědě dají cigaretku. To byl jejich rituál. Rychlou spršku, vyčistit zoubky, trošku navonět, ne moc, jak vypadám? Je ustláno, uklizeno? Byla jsem nervózní jako puberťačka před prvním rande.
Vzala jsem si jen kalhotky a tričko, pootevřela dveře pokoje a s bušícím srdíčkem čekala v předsíňce.
Dveře se otevřely a Ivanka rychle vklouzla dovnitř.
"Tys mi nechala otevřeno, jo? To je vzrušující!" zašeptala a obejmula mě "Promiň, musela jsem se vymluvit, aby Hanička nemyslela že někoho mám."
Dala mi pusu, druhou, třetí... Poddala jsem se jí, naše jazýčky se propletly, mačkala jsem jí kyprý zadek a svými prsíčky se tiskla na její velké a měkké kozy.
Přesunuly jsme se do pokoje, pomalu jsem ji svlékala a zahrnovala polibky. Ona mi sundala tričko a najednou jsme obě byly jen v kalhotkách.
Ty moje napínal stojící a slintající klacek, vzala ho do ruky a silně zmáčkla. "Terezko, jak toto dokážeš schovávat? Šíleně mě vzrušuješ, ani nevíš jak!"
Klekla si, nejdříve ho políbila a pak vzala do horké pusy. Myslela jsem že se zblázním, dráždila mě jazykem a zuby, musela jsem si rukou zacpat pusu.
Ucukla jsem. Nechci tak brzo stříkat. "Už dost Ivanko, teď si zase já pohraju s tebou!" položila jsem ji na postel a políbila.
Pokračovala jsem níž na její prsa, mačkala je a dumkala velké bradavky, užila jsem si s každým prsem zvlášť a pak zabořila obličej mezi ně. Se smíchem je kolem mě rukama zmáčkla. Tam bylo tak krásně! Ale pokračovala jsem níž, kolem pupíku k hustému černému porostu nad kundičkou. Byla vyholená do trojúhelníku, krásně voněla a chtivě mlaskala!
Zabořila jsem do ní nos a labužnicky s ním zarejdila. Miluju lízání kundičky, to si opravdu vychutnávám! Jsem požitkářka.
Začala jsem jazýčkem pomalinku prozkoumávat jeskyňku, její vchůdek a taky toho malého poštěváčka. Ivanka sténala a vzdychala, mačkala mi ruce a pohyby pánví mně šla naproti. Vášnivě jsem ji lízala a polykala její šťávičku, nedbala jsem křiku, odstrkování ani proseb. Měla víc malých orgasmů a nakonec jeden velký, stehny mi mačkala hlavu a celé její tělo se vzepjalo v orgasmické křeči. Bylo to úžasné!
Od její kundičky jsem se přesunula na její pusu, hltala moje polibky a otočila mě na záda. Klekla si nade mně a pomalu nasedala na můj klacek. Cítila jsem jak je horká a jak mě laská a objímá. Začala přirážet a já jsem jí šla naproti. Krásně jsem v ní klouzala, mačkala jsem její prsa a dívala se dolů, na její nádherný klín. "Ivanko, pojď zezadu!" navrhla jsem a přesunuly jsme se. Držela jsem ji za její široké boky a šukala, měla jsem před sebou její kulatý zadek a moje přirážení krásně pleskalo a čvachtalo. Sténala do polštáře a kroutila se orgasmem. Chytila jsem ji za vlasy a přirážela ještě víc, cítila jsem, že za chvíli budu. Sperma se tlačilo z koulí ven, pár hlubokých strků a bum! Takový orgasmus jsem snad ještě neměla, křičela jsem a hluboko do ní stříkala svoji nálož. Padly jsme vyčerpáním vedle sebe, těla se nám leskla potem a vysíleně jsme oddychovaly.
"Terezko, tys do mě nastříkala snad litr!" Přitulily jsme se k sobě a navzájem se hladily. Nos jsem zabořila do jejích vlásků. Krásně voněly směsí drahého šamponu a cigaret. Bylo mi nádherně. Mám moc ráda mazlení po sexu.

Svoje lázně jsem si díky Ivance užila naplno, s láskou a překrásným milováním. Několikrát jsme se sešly i po lázních, ale rozdělila nás vzdálenost a potom i těžká nemoc manžela Ivanky. Teď má svého přítele, je s ním šťastná, moc jí to přeju. Nezapomenu na ni a jsem jí vděčná.