Hledání bodu G

13. 5. 2024 · 1 870 zhliadnutí MMDc

Domluva byla jasná a stručná - ve čtvrtek, v 8:00 mám být u něj v kanceláři, sebou masku s otvory na oči, ústa. Na sobě punčochy a připravený šátek.

Byl čtvrtek, 7:58 a já nervózně přešlapoval před domem, kde měl v přízemí kancelář. Čekal jsem na osmou, kdy jsem zaklepal na jeho dveře. Otevřeli se a stál tam. Jsi připravený děvko? Pokýval jsem hlavou, že ano. Poslal mě hned do pravých dveří, kde jsem se okamžitě začal svlékat. Po shození svršků, jsem rychle uvázal šátek okolo svého krku. Celou dobu mě sledoval. Když jsem byl připravený, přikázal, ať se otočím čelem ke zdi, roztáhnu nohy a rukama roztáhnu půlky. Chvíli se nic nedělo, připravoval si provaz na podvázání mých koulí. Zručně mi je podvázal a zatahal. Sykl jsem bolestí, ale hned mě plácnul po zadku, ať jsem zticha. Slyšel jsem jak si natahuje rukavice, otevírá gel a štědře si potírá prsty v rukavici. Prvním prstem prozkoumal mou dírku a přidal druhý. Chvilku mě prstil, než vytáhl kolík a zasunul ho do mé prdelky. Dostal jsem masku na oči, ruce mi byli spoutány za zády a odešel. Nechal mě tam čekat, ne moc dlouho. Přišel si pro mě, chytl provaz vedoucí od mých koulí a vedl mě do kanceláře. Sedl si na židli a mě nechal kleknout před něj. Pleskl mě svým penisem přes pusu a rozkázal ať otevřu pusu. Vložil mi ho do úst a rozkázal ať ho kouřím. Stahoval jsem pusu okolo jeho penisu a kouřil. Dirigoval si mě, jak hluboko, jak rychle. V jednu chvíli mě chytil za hlavu a natlačil si mou hlavu do rozkroku. Držel mě, než jsem se začal cukat z nedostatku vzduchu. Poté mě pustil, nechal nadechnout a znovu.

Když ho to přestalo bavit, rozhodl se pohrát si s mou dírkou. Postavil mě ke stolu a připoutal mě k němu. Vytáhl kolík a začal mi prstit zadek. Otevřel kondom, naroloval ho na svůj stojící penis. Vzal kuličkový roubík, upevnil ho kolem mé hlavy. Stoupl si za mne a začal opatrně tlačit na mou panickou díru. Vstoupil do mě a chválil mou těsnou dírku. Šukal mě pomalu a užíval si to dokud nenaplnil kondom. Odpoutal mě, odpoutal mé ruce a nechal mě se před ním honit dokud jsem si sperma nenastříkal na ruku. Potom jsem si ho musel rozetřít po obličeji. Poslal mě se opláchnout, obléct a vypadnout.

Bod G jsme sice hledali chvíli, ale nejspíš ne naposledy…

Podobné poviedky