Může za to jaro?

14. 5. 2024 · 2 277 zhliadnutí Mistress_Nikol

Už od časného rána bylo venku krásně. Svítilo sluníčko, foukal mírný vánek a jaro, tak jak to má každoročně ve zvyku, si s mým chtíčem házelo ze strany na stranu. Dobré počasí tento stav vždy jen umocnil a dnešek opravdu nebyl vyjímkou.
Napůl odkrytá v peřinách jsem se vzbudila úplně sama. Podívala jsem se směrem na hodiny, které ukazovaly pár minut po osmé a manžel tak už určitě dávno vypadl do práce. Byla jsem celá rozhicovaná. Sundala jsem si kraťoučkou, černou, krajkou zdobenou noční košilku v domnění, že se mi trošku uleví. Nebylo tomu tak, může za to to jaro?
Pomalu jsem se odhodlala zvednout se z postele a zamířila jsem přímo ke kávovaru. Nachystala jsem hrnek a zvolila možnost ,,cappuccino”. V mezičase, kdy se mi připravovala káva, jsem se odebrala do koupelny s úmyslem dát si rychlou sprchu. Svlékat už jsem se nemusela.
Po vlasech jsem si nechala ztékat horké proudy vody. Sáhla jsem po sprchovém gelu. Nanesla jsem si jej na prsa a oběma rukama jsem mýdlo začala důkladně roztírat po zbytku mého, zase o kus více rozhicovaného, těla. Kozičkám vždy věnuji speciální péči, sjedu přes bříško níže a další pozornost věnuji svojí kundičce. Od této chvíle mi bylo jasné, že to neskončí pouze u ,,rychlé sprchy”.
Pičku jsem pečlivě omyla gelem a pěnu jsem spláchla proudem vody. Projela mnou obrovská vlna vzrušení. Sprchovou hlavici jsem nechala namířenou na stejném místě a druhou rukou jsem si začala hrát se svými, od vody horkými, kozičkami. Z úst mi uniklo tiché vzdechnutí a vodní kohoutek jsem intuitivně pootevřela kousek více. Proud vody zesílil a jeden malý vzdech se rázem proměnil v intenzivní sténání. Chvíli jsem pokračovala, ale zastavila jsem těsně před vrcholem. Ze sprchy jsem vylezla celá roztřesená, sáhla jsem po ručníku a utřela jsem si celé tělo poněkud důkladněji než mám ve zvyku.
Nahájsem se vydala k už studené kávě. Nachystala jsem si rychlou snídani, kterou jsem měla v plánu sníst na terase. Stále bylo tepleji a tak jsem se neobtěžovala s oblékáním. Nebála jsem se, protože v tuto hodinu jsou stejně všichni sousedé už v práci stejně tak, jako můj manžel. Na terasu jsem přibrala i knížku, kterou mám zrovna rozečtenou. Rychle jsem si vzpomněla, že jsem přestala v nejlepším a moje vzrušení se zase o kousek zvětšilo. Čekala mě totiž má oblíbená milostná scéna a tak jsem se hned za doprovodu dobré snídaně a studené kávy s radostí pustila do čtení.
Netrvalo to dlouho a ruka, která nedržela knihu, místo kávy směřovala opět k mojí kundičce, která byla vystavená na sluníčku a kdyby nebylo všude prázdno, tak i všem na odiv. Moje mysl byla naprosto ponořená ve scéně z knížky a ruka u pičky si dělala, co se jí zachtělo. Své okolí jsem nebyla schopna hlídat a stejně tak unikající vzdechy, které jsem se rozhodně nesnažila maskovat.
Zvedla jsem oči od knížky a s hrůzou, kterou ale okamžitě vystřídala nesnesitelná vlna vzrušení, jsem si všimla dvou můžu. Jednoho vysokého a druhého a druhého o kousek nižšího, kteří si snad moje zlobení u knížky užívali více než já. Nevšimli si, že o nich vím a já se na lehátku otočila na bok, abych jim ukázala vyšpulenou prdelku s kundičkou a dopřála jim nezapomenutelný zážitek. Směle jsem pokračovala ve čtení a u toho jsem si sem tam prdelku promnula a provokativně s ní zavrtěla.
Opět jsem se bezhlavě ponořila do písmen a v tu chvíli jsem zaslechla kroky směřující ke mně. Prdelku jsem automaticky vyšpulila o něco více a předstírala jsem, že o krocích nevím. Provokativně jsem přidala i na sténání. Za pár okamžiků jsem cítila dlaně, které mě od zad hladily směrem k zadečku. Druhý muž byl o něco smělejší a lehátko obešel. Byl velmi sympatický, věnoval mi pohled, ze kterého jsem cítila jeho chtíč a nadrženost. Jen se lehce pousmál, sáhl po knížce, kterou mi vzal z ruky. Zavřel ji a odložil na stůl. Přistoupil ke mně blíž a jen letmo mi osahával prsa. Muže na druhé straně jsem ještě neviděla. Slyšela jsem jen cinkání pásku a a stahování kalhot. To nejspíše inspirovalo i může přede mnou. Během chvíle jsem měla pár centimetrů od obličeje obrovského ptáka a byla jsem si téměř jistá, že i kousek od zadečku. Podívala jsem se mu do očí, lehce jsem se usmála. Než jsem se stihla nadít, péro mi narval do pusinky, bez servítek mě chytil za vlasy a nekompromisně mi začal šukat pusu. Byla jsem v sedmém nebi. V ten moment jsem měla dalšího čuráka v kundičce a cítila jsem se jako malá a zvrhlá kurva. Přes ptáka v puse jsem nemohla vzdychat a tak jsem si rukou aspoň zajela na pičku.
Najednou mě první muž, který mě držel za vlasy, otočil na všechny čtyři a přišel ke mně zezadu. Zepředu mi jeho kamarád do pusy narval čůraka, na kterém jsem cítila svojí vlhkou kundičku. Poslušně jsem mu začala kouřit. Mezitím mě vyděsila bolest od chlapa, který stál za mnou. Na kundičku nejspíš chuť neměl a tak si hrubě vynutil análek. Chvíli jsem se snažila řvát bolestí, která mi způsobovala neskutečnou rozkoš, ale nešlo to přes tlustý roubík, kterým mi jeden z nich zacpával ústa. Byla jsem tak mokrá, že mi kundička tekla až po stehnech. Ten vzadu si toho musel všimnout a ještě přitvrdil.
,,Zvedni se, čubko.” zařval na mě borec, zatímco měl péro hluboko v mém hrdle. Postavila jsem se a ten vyšší z nich si lehl na lehátk místo mě. Chytil mě za zápěstí a hrubě mi naznačil, že si na něj mám nasednout. Zasunula jsem si ho do kundičky a mohla jsem konečně nahlas sténat. Druhý se hned narval do připraveného análku a já tak poprvé v životě zažila sendvič. Byla jsem úplně bez sebe a přála jsem si, abych tenhle moment mohla prožívat každý den.
Oba muži začali rychle dýchat. Zrychlovali a já se jen pevně chytila, abych oběma podržela co nejlépe. Čekala jsem, že ze mě oba vytáhnou a postříkají mi obličej. To se ale nestalo. Oba téměř ve stejné chvíli začali sténat a naplnili mi kundičku i análek horkým spermatem. Až se do mě oba vystříkali, menší z nich mě chytil za krk a vrazil mi dvě silné facky. Nastavil mě zády k němu a kundičku nasměroval k jeho kamarádovi. Zatímco jsem měla jednu ruku pod krkem, druhý mi vrazil ruku do pičky. Stříkala jsem během pár sekund a všude bylo mokro.
Každý z pánů se oblékl, věnovali mi vášnivý polibek a během chvíle byli pryč. Já zůstala udělaná, vystříkaná a především spokojená sama na terase. Manžel zrovna odemknul vchodové dveře.

Mohlo za to to jaro?

Podobné poviedky