Trojka s masérem

14. 5. 2024 · 3 225 zhliadnutí turbot

Seděli jsme po večeři v obyvaku u televize a já nevěděl jak začit hovor. Pritelkyně měla mit narozeniny a já pro ni měl darek už vybraný. Ale protože to nebyl takový ten klasický, tak jsem netušil, jak bude reagovat.
"Míšo? Máš chvilku?' Zkusil jsem lehkou otazkou začít hovor.
"Ano?" Otočila se na mě se zajmem.
Míše je 31 roků, má delší vlasy, hezkou postavu, krásný prsa. A chluoatou kundičku. Ne uplně, ale mě se líbí, když tam jsou nějaké chloupky.
A jinak je náruživá, sex má ráda, ale o mém napadu nechtěla dřiv ani slyšet.
"Budeš mít ty narozeniny, mám pro tebe darek"
"To bude asi něco zvláštního, když s tim děláš takové tajnosti." Odpověděla mi a čekala co bude.
"No, jak Tě stále bolí ta záda, tak jsem Ti objednal masáž" řekl jsem ji.
Ale zatajil jsem malý detail. Že maséra jsem nasel na Amaterech a je to masáž se štastným koncem. Pro všechny zůčastněné. Zaměrně říkám pro všechny, protože bych se rád taky pridal. Jsem lehce bi, s masérem je to domluvené, tak už je to jen na Míše.
"Jako masáž? A kde to bude?" Ptala se Míša.
"No doma, přijde k nám, prinese si vše sebou a bude to v klidu doma"
"No, na jednu stranu to zni zajimavě, ale na druhou vím o co Ti jde." Uzemnila mě svou odpovědí. "Není to tak dlouho co jsme se o tom bavili a já Ti řekla ne" odpověděla.
"No jo, máš pravdu." Smutně jsem ji odpověděl.
"Dobře, uvidíme co bude až ho uvidím" řekka a usmála se na mě.
A dál jsme se o tom nebavili.
Nastal den D. Prcka jsme dali na hlídání a s čekali na večer.
Masér dorazil na čas, v tašce měl slozené masážní lehátko, v druhé dalši věci.
"Ahoj, já jsem Michal" usmál se a představil se. "A Ty musíš být Míša" usmál se na Míšu.
Tý se evidentně líbil. Byl vyšší, kratký vlasy, svalnatou postavu, přijemný hlas.
"Půjdeme si ještě sednout?" Řekla Míša a šla do obyváku. "Jak to vlastně proběhne?"
"No, záleží na okolnostech. Buď jen masáž, nebo šťastný konec. Záleží na tobě" odpověděl Míše Michal.
Na uvolnění atmosféry jsem načal lahev sektu, napili jsme se, Michal přitom rozbalil lehátko, z druhé tašky vyndal nahřivací lamou, oleje a pomalu se svlekl jen do bíleho trička a bílých trenýrek.
"Tak já se asi budu muset svléknout" řekla Míša a začla se svlékat. Sundala si tričko a domací kalhoty. Rozepla si krajkovou podprsenku a vypustila ven svoje krasný prsa. Má takový trojky, velký, krasný. Nechala si jen krajkové tanga a lehla si na lehátko.
Michal nad ní zapnul lampu a nechal ji nahřivat záda. Michal ji na ně nakapal olej a začal ji ho po nich roztírat. Míša ležela na břichu na lehátku, Michal jí je lehce masíroval a mě ten pohled neskutečně vzrušoval. A podle Michalovych trenýrek, tak něj taky. Záda byla už celá od oleje a rudá od Michalovych prstů a tepla.
"Mohu?" Zeptal se Michal a zkusil Míše lehce stahnout tanga. Ta v odpověď jen lehce přikyvla hlavou a zavrněla blahem.
Michal ji je pomalu stahnul a kapnul ji olej nad zadeček a nechal ho stékat mezi půlky.
Sledoval jsem jak ta kapka teče po prdelce na kundičku. Nevydržel jsem ten pohled a zajel si pod boxerky a začal si ho honit.
Michal roztíral olej Mìše po zadečku a prsty ji jezdil po vnitřní straně stehen a občas zavadil o kundičku.
Míša začla potichu vzdychat, evidentně se ji to líbilo. A mě také. Michal pokračoval po nohach směrem dolů, prejel ze stehen na lýtka a chodidla.
"Otoč se na záda" řekl Míše.
Ta ho poslechla. Ležela na zádech, nohy mírně od sebe, prsa měla krasně na hrudníku a na nich tvrdé bradavky. Michal na nich začal roztírat olej a Míša začla vzdychat nahlas. Olej tekl na bříško a do pupíku. Michal jí ho vmasírovával do těla a Míša vzdychala.
Já nevydržel, pristoupil k Michalovi a pres trenýrky ho začal honit. On se dostal rukou k Mísině kundiče a zacal olej roztírat po ni. A do ní. Míša chytla jeho ruku a pritlačila si ji na ni. Michal kroužil naolejovaným prstem mezi jejími pysky a promazaval ji až na k análku. Zajel jsem mu pod trenyrky a začal ho honit tak.
"Vem ho do pusy, zkus to" řekl mi.
Poslechl jsem ho. Zacal jsem ho kouřit a on stále Míše lehce prejížděl prsty po kundičce. Ta chytla jeho ruku a pritiskla si ji na ni. A začla hlasitě vzdychat. Michal ji už prestal masírovat a zajel prstem do kundičky. Naolejovaný prst do ní vklouzl a zacal v ní kroužit.
Michalův pták mi v puse na to zareagoval tím, že ješté víc ztvrdnul.
Michal ji už dráždil dvěma prsty a já ho přestal kouřit a jen jsem se díval.
Míša ležela na lehatku s pokrčenýma a roztaženýma nohama, Michal ji projížděl dvěma prsty a já si jen honil.
Napadlo mě prejit za její hlavu, měla ji na lehátku zakloněnou, a zkusil jsem si nad ni stoupnout a strčit ji ptaka do pusy. Míša jen pootočila hlavu a vzala mě do pusy. Michal vyndal prsty a pristoupil k ní. Poptáhnul si ji dopredu. Přejel ji žaludem po kundičce a zasunul do ní. Míša jen vydechla a nechala se pomalu mrdat. Michal ji projížděl kundičku a já pusu. A Míša si hladila prsa a hlasitě u toho sténala. Líbilo se mi jak ji Michal mrdá, tak jsem se šel podívat z blízka. Pomalu ji projížděl kundičku a daval si na tom záležet. Zajel do ni až po koule a pomalu zase ven. Prstem ji přitom draždil poštěváka a Míša si hladila prsa. Moc se mi to líbilo, tak jsem si kleknul za něj a zacal mu pritom aspon hladit koule. Michal na ten impuls začal do Míši zajíždět rychleji a ta se blížila k prvnimu orgasmu. Jak byla na kraji lehatka, měla vyytrčenou prdelku. Napadlo mě, jen si olíznout prst a zasunout ji ho tam. Jak jsem to udělal, tak se v tu chvíli udělala. Michal ho z ní vytahnul a prešel k její hlavě a strčil ji ho do pusy.
Trvalo jen chvilku a začal stříkat do její pusy. Míša nestíhala polykat a jeho sperma ji teklo z pusy koutkem ven.
Michal ho vyndal z její pusy a žaludem, z kterého ukapávali posledni kapky, ho začal roztirat kolem pusy. Míša otačela hlavu, aby olízla poslední kapky.
Mě ten pohled vzrušil ještě trochu vic.
Měl jsem pred očima jeji kundu, ktera byla ještě rozmrdaná od Michalova ptáka. Oliznul jsem ji. A jazykem zajel dovnitř.
Měla ji rozmrdanou od jeho ptáka a roztáhlou. Vylizoval jsem ji, když ke mě přišel Michal.
"Olízej mi ho taky a dáme druhý kolo." Poslechl jsem. Jak jsem ho zacal olizovat, postavil se mu hned.
"Co kdybychom pokračovali v postel?" Navrhl Michal a my s ním souhlasili.
"Lehni si na zada, Míša nad tebe. Budeš ji olizovat kundu a pritom i mýho ptáka"
Řekl nám a my poslechli.
Ležel jsem na zadech Míša nade mnou a mohl jsem se dívat, jak ji zezadu projíždí kundičku. Míša po chvíli vzala myho ptaka do pusy a zacla mě hluboce kouřit.
Nadzvedl jsem hlavu a zacal olizovat jeho ptáka vždy kdyz do ni zajel. Míše se vzajemné mrdani a olizovaní její kundy rozhodně líbilo a blížila se k druhymu orgasmu. A já taky.
Nakonec to vyšlo tak, že jsme se udělali všichni tři najednou. Míša dosedla na můj obličej ve chvili, kdy jsem ji střikal do pusy a Michal do kundičky.
Otírala se mi o něj a já musel olizovat i jeho sperma i ptáka. Míša mi ležela přitisklá kundickou na oblicej a klepala se v dalším orgasmu. A já jí jazykem stále olizoval kundičku.
"Má dost, co?" Řekl Michal a měl pravdu.
"Byl jsem dobrý dárek?" Zeptal se ještě.
"Určitě" odpověděli jsme s Míšou oba nastejně.

Podobné poviedky