Nevěra na svatbě

15. 5. 2024 · 9 227 zhliadnutí lady_single

Ahoj, jak jsem slíbila, pokusím se Vám popsat nějaké svoje zážitky.

Na co si často vzpomenu je jeden hezký zážitek s jedním ženáčem na svatbě jednich našich kamarádů. V tu dobu jsme měli ještě malé nesamostatné děti a svatba se konala celkem daleko od domova, takže bylo celkem jasné, že musíme řešit spaní. To se nakonec vyřešilo ve spolupráci s dalšími hosty a byli jsme u jejich příbuzných. Hned, jak jsme s manželem a dětmi dorazili, ubytovali jsme, poznali se s dalšími nocležníky, s rodinou, a přesunuli se do místa, kde svatba začínala.

Na místě klasika. Byli jsme u nevěsty, popíjelo se a po nějaké době se už autobusem vyrazilo ke kostelu na obřad. Jesli něco nemám ráda, tak svatby v kostele. Bylo to spojené se mší, no trvalo to věčnost. Ale přetrpěli jsme to a opět se popojelo do místa svatební hostiny. Musím uznat, že to tam bylo krásné. Byla jsem u manžela, bavili jsme se, jak spolu tak společensky, vůbec by mě nenapadlo, že za chvíli budu někde ohnutá a držet místnímu borcovi :-) Tak tedy pomalu k němu. Známí nás seznámili s jejich kamarádem, který tam byl také s manželkou, a infomovali nás, že on je řidič. Že nebude pít a vlastně na přání bude rozvážet svatební hosty. Tedy potom i nás. Jednalo se o chlápka cca 40 let, no asi necelých 2 m a bylo vidět že s fitkem si tedy tyká. Prostě udělaný sebevědomý borec. Hned při představení mi dal pusu a pořád na mě koukal. Celkově jsme se za celý večer ještě několikrát setkali pohledem.

Už v celkem večerních hodinách jsem šla ze záchodu a on šel proti mě. Zastavili jsme se a dali jsme se do řeči. Laškoval se mnou a pak mi jen řekl, že doufám, že taky budu chtít odvézt. Tak jsem se smála a že určitě, ale s manželem. No jen prohodil, že přece musím jet dřív a manžela nechat bavit. Ještě jsme něco prohodili a šla jsem ke stolu. No musím uznat, že mi to leželo v hlavě.

Čas plynul a děti už chtěly spát. Navrhla jsem manželovi, že už pojedeme, ale jak se dalo čekat, on ve víru zábavy, nechtěl. Navrhla jsem tedy, že s nimi dojedu sama a že už zůstanu s nimi. To ho mrzelo a tlačil na mě, ať ještě přijedu, že tam jsou lidi, co se nám o děti postarají. Řekla jsem, že uvidím a šla hledat řidiče. Co vám budu povídat. Při zjištění informací, že manžel nejede, s úsměvem vzal klíče od auta a jeli jsme.

Děti mi v autě usínali, tak jsem s nimi musela mluvit a moc se mu nevěnovala. Dojeli jsme na místo a já mu řekla, že už radši nepojedu, že budu s nimi. To se mu moc nelíbilo, řekl, ať je uspím nebo předám opatrovníkům a ať určitě přijdu, že večer nekončí a smál se. Na otázku, co tím pořád myslí,jen odpověděl, ať přijdu a uvidím.

Šla jsem nahoru a místní teta vzala děti a hned říkala, ať klidně jedu, že se postará, že jsou tam další děti. No. A CO TEĎ! Zůstat doma a být hodná manželka, nebo jet, pravděpodobně se nechat někde vojet a vlastně udělat ještě radost manželovi, že dorazím. No B je správně. Došla jsem do koupelny, koukla, jestli vypadám dobře. Mimochodem, měla jsem červené prádlo, krajkové, tanga jen tři šňůrky a samodržící punčochy v tělové barvě. Upravila jsem se a doběhla k autu.

Sedla dopředu a vyjeli jsme. Ptal se mě jestli chvátám. No co říci. Na otázku, proč se ptá, mě chytil za stehno. Povídal mi, jak se mu líbím, když viděl, že nereaguji odmítavě, vyhrnul mi rukou na stehně šaty a hladil mě více k rozkroku. Byla jsem nervózní a varovala ho, že to bude průser. To ho moc nezajímalo, správně řekl, že se nikdo nic nedozví. Že ani on nemá zájem o problémy, ale prostě rád mrdá vdané krásné paničky. Vzrušilo mě to. Věděla jsem, že jsem ve stavu "tady mě máš a dělej si co chceš". To se mi stává.

Zajel na polní cestu a blížili jsme se k lesu. Zastavil a chtěl, ať jdu ven. Vystoupili jsme a šli rovnou k sobě před auto a začali se líbat. Bylo to dost náruživé. Osahával mě, líbali jsme se hodně jazyky, vyhrnul mi sukni a zkoumal moje tělo, stáhl mi kalhotky ke stehnům a zaměřil se na hlavní jeho střed zájmu, šel ke kolenům a lízal mě.
Opět se zvedl a šaty mi přetáhl přes hlavu, sundal podprsenku a byla jsem před ním, jak mě příroda stvořila. Trošku popošel a prohlížel si mě. Sedla jsem si na auto a řekla mu, ať se také svlékne. Sundal si košili a já viděla jeho sportovní postavu. Dál si sundal kalhoty i se spodním prádlem a jeho již velký ztopořený penis jasné vypovídal o jeho chuti a touze po mém těla. Opět jsme se do sebe, tentokrát již nazí, zakousli a líbali se. U toho mne prstil a já ho honila. Vykuř mi ho zaznělo. Tentokrát se opřel o auto on a já si klekla a věděla, co bude a co je teď má "povinnost". Začala jsem ho kouřit. Chytil mi hlavu a zintenzivnil moje pohyby. Přestal, zvedl se, vzal z kapsy kalhot kondom. Evidentně byl připraven. Nasadil si ho, otočil mě tak, že jsem se rukama držela kapoty auta, prohnul mě a vrazil mi ho tam. Začal mě rychle šukat. Poslušně jsem držela. Hlavou mi jen běžely myšlenky, co to kurva zas dělám. Držel mne za bok a šukal co to šlo. Křičela jsem po jeho nárazech. Co musím uznat. Měl výdrž. Vyndal ho a řekl, ať jdu na zadní sedačku. Lehla jsem si na záda, nohy jsem měla ven, on si lehl na mě a zas jel jak torpédo. Líbali jsme se, šukali, hecovali se, já mu říkala, tak dělej, šukej mě, on mi šeptal, že jsem vdaná děvka co potřebuje mrdat atd. Šlo to na něj. Za intenzivního šukání se udělal. Do mě do kondomu! Chvíli jsme leželi, odpočívali a trochu v panice jsme věděli, že musíme jet, rychle jsme se oblékli a jeli.
Dojeli jsme na místo a šli každý svou cestou. Manžel se bavil, trvalo než si mě všiml, ale měl radost. Jak to vlastně je celé s manželem řešit nechci. To je jiný příběh. On šel za svojí a dál probíhal večer. Seznámila jsem se tam s jinými páry a také chtěli jet. Ona že pojede a on s ní. Říkala mu, že ať klidně zůstane, ale on že ne. A pak mi jen řekl, radši taky pojedu, na řidiče pozor, ten jde po vdaných ženských, bacha na něj. No pozdě. Právě mu před chvíli přibyl další skalp.
Zábava dál jela a pomalu ale jistě se blížil konec. Řidič rozvážel a došlo i na mě a na již dost silně opitého manžela. Já sedla dopředu, on dozadu a hned usnul. S řidičem jsme se normálně bavili, manžel spal. On mne chytil za nohu, vyhrnul sukni a sáhl pod kalhotky, nechala jsem ho. Hladil mě a chtěl moje kalhotky na památku. Těsně před cílem jsem si je stáhla a dala mu je.
Již bez kalhotek jsem vzbudila manžela, rozloučili jsme se s řidičem, manžel mu poděkoval :-) a šli jsme spát.
No druhý den už jsem ho neviděla. Ne že bych ho už nikdy neviděla, ale o tom jindy.
Tak takto skončila jedna svatba známých. Všichni spokojeni!

Děkuji, pokud se líbilo. Budu ráda, když mne budete sledovat, dáte like, cokoli, aktivita se mi líbí. Co opravdu nejde stíhat, je psát vzkazy.

Děkuji a mějte se, když uvidím, že je zájem, určitě něco přidám.

Lady_single

Podobné poviedky