Zahradník po-kořen II

16. 5. 2024 · 1 692 zhliadnutí Tereziella

"Teď ji očistíš prdel a pořádně si to užij, pět dní jsem ji nepovolila se umýt." Zuzana jako poslušná čubka nastavila análek před obličej spoutaného zahradníka. Tomu se do akce moc nechtělo, ale když mu princezna hrubě přitlačila obličej k její dírce, nic jiného mu nezbylo než začít nesměle olizovat vroubkovaný vchod do zadního ráje. "Pořádně lízej celou délkou jazyka a saj!" Princeznino nařízení doprovázeno kopnutím do zahradníkova zadku mu vlivo do penisu nový příliv energie. Olizoval nemytou prdel, sál a zajížděl jazykem dovnitř. "Tak se mi to líbí". Princezna ještě chvíli sledovala tuto scénu a pak a pak řekla: "Teď olížeš análek mně, ale nemysli si, že tě nechám lízat mě od jejich hoven. Musíme ti pěkně vydezinfikovat držku, kéž bych tak věděla čím...ale počkat, moč je přece sterilní..."
Princezna rozkročila nohy a zahradník byl velmi překvapen, že její kožený oblek má díru mezi nohama odkrývá rozkošnou růžovou broskvičku, ze které se line omamná vůně čisťounkého a vzrušeného dámského pohlaví přímo do jeho nosu. Měla celou buchtičku do hladka oholenou. Prstíky si otevřela velké stydké pysky. Objevily se malé růžové okvětní plátky malých stydkých pysků s klitorisem o velikosti hrášku, který se nesměle zpola ukrýval pod kapuckou. Zahradník nemohl uvěřit, že vidí sladkou kundu samotné princezny! Ta si však z jeho údivu nic nedělala a pustila mu pramínek královské moči přímo na xicht. Moč příjemně hřála a stékala přes jeho obličej na jeho tělo. Zahradníkovi opět ztvrdnul o trochu víc, hned při dopadu první kapky. Těšil se na pořádné pochcaní, ale princezna po jednom výstřiku moči svůj proud zastavila. Zvrátila mu prudce hlavu za vlasy dozadu a řekla: "ale podívejme, naší zahradnické kurvě se to líbí. Zuzano pohoň mu ptáka!" Zuzana objala bílými, dlouhými prsty snědého ptáka a začala přejíždět po celé délce nahoru a dolů. "Počkej, vypadá to, že to trochu dře." Oznámila princezna a začala chcát na zahradníkovi péro a Zuzaniny ruce, které ho honily. Teplá moč a šikovné dívčí ruce, které teď nestydatě a tvrdě honily naběhlou kládu zahradníka přivedly na práh samotného orgasmu, když už se v něm sbíraly síly na mohutný výstřik princezna řekla "stop". Zuzana okamžitě ukončila činnost a zahradník malém řval chtíčem po orgasmu.
"Hezky zakloň hlavu a otevři pusu", poručila princezna a poslušný zahradník ihned uposlechl. Roztáhla si nad ním znovu kundičku a teď už dokončila chcací dílo do poslední kapky. Zahradníkovi dopadala moč na vlasy, čelo, celý obličej až do pusy, na bradu, hruď, ptáka i nohy. Když princezna dočůrala, stiskem pod bradou mu zavřela otevřenou pusu. "A teď si hezky vykloktáš tu svoji držku a pak to vše spolykáš!" Zahradník převaloval teplou tekutinu chvíli na v puse a pak spolknul. "Šikovná kurvička, nyní jsi připraven lízat mi análek."
Roztáhla půlky před jeho obličejem, její šťavnatý světle růžový análek voněl ženou a čistotou, lačně do něj zabořil obličej, lízal a sál. Tolik toužil po tom ochutnat princezninu šťavnatou broskvičku. Nemohl si pomoct a jazykem zajel na jiné místo, než mu bylo povoleno. Ale jen co se jazykem dotkl mokré štěrbinky, princezna se prudce odtáhla. "Co si to dovoluješ? Měl jsi povolený pouze análek, za takovou drzost tě stihne trest!"
Princezna vzala z vazy kytici třinácti krásných růžových růží, které ji zahradník přinesl dříve toho dne. Vytáhla jednu ze svazku a začala si ji prohlížet. "Dole na stonku jsi trny pěkně odstranil, ale pod květy ještě zůstaly, to ti nedošlo, že se můžu píchnout?"
Princezna švihla růží a ta dopadla na zahradníkům obnažený zadek. Několik růžových okvětních plátků volně dopadalo k zemi. Princezna týrala výpraskem růží zahradníkovu prdelku. Dopadala rána za ranou, dokud z růže, kterou pro ni vypěstoval, neopadaly všechny okvětní plátky. Drobné ostré trny zanechaly krvavé stopy na zahradníkově zadku. Princezna vzala další růží a s vervou s ní celý postup mučení opakovala. U čtvrté růže se nezaměřovala už jen na prdelku. Celé zahradníkovo vypracované tělo nyní přijímalo hořkosladké rány květy a trny. Měl šrámy na nohou, zádech i rukou. Princeznino očko v mučícím rauši zabloudilo k Zuzaně. Ta při pozorování této scény nemohla poručit svým pudům a její ruka zabloudila ke kundičce. Nyní už si tu špinavou a vytahanou kundu dost lačně honila.
"Bože, ty jsi ale nadržená kurva, ale tohle ti nikdo nedovolil!" Princezna dosmýkala Zuzanu za vlasy vedle zahradníka. "Naštěstí ještě pár růží zbylo. Klekni si na čtyři a přijmi svůj trest. Že za něj poděkuješ snad zmiňovat nemusím."
Zuzana poslušně zaujala pozici pro výprask a princezna se pustila do díla zkázy. Švihala nebohou ženu růžemi přes prsa s naběhlými bradavkami, přes útlý dlouhý krk, nevychnechala ani zadek a záda. Bílé štíhlé tělo bylo poseto zkrvavenými stopami. "Děkuji, má paní." -"Hodná, čubka, ale tvůj trest ještě neskončil."
Princezna dýkou osvobodila zahradníka ze zajetí pout. "Když jsi jí tak pěkně očistil prdel, tak ji jí teď opícháš. A abyste neřekli, že jsem zlá, můžeš jí ten špinavý anál první roztáhnout." Hodila po nich krabičku žluklého sádla a pozorovala chystající se scenérii. Zahradník otevřel krabičku a nabral dvěma prsty řádné množství, které rozmazávál Zuzaně po prdeli. Kroužil prsty kolem zadního prstence a sem tam jemně přitlačil kousek dovnitř. Za chvíli se prdelka začala povolovat a on ji šukal celou délkou machatého prstu, po chvíli přidal i druhý a zrychlil tempo. Nyní už tři prsty dobývaly zadní ráj a zahradník se chystal zasunout svůj penis. "Ne dřív, než v ní bude celá pěst." Řekla klidně princezna a dál pozorovala. Už při třech prstech se zahradníkovi zdálo, že nebohé ženě ubližuje, ale princeznin rozkaz byl princeznin rozkaz. Nabral teda další várku sádla a důkladně si promazal pěst. Čtyři prsty po chvilce roztahování dokázal zasunout, ale u pátého měl pocit, že to nepůjde. Nebohá žena už bolestí začla křičet a naříkat, ale to se princezně vůbec nelíbilo. "Neřvi tady, tu držku ti zacpu!" Vzala krabičku od žluklého sádla, nacpala ji Zuzaně do pusy otevřenou stranou a celé své dílo omotala lepicí páskou kolem hlavy a přes vlasy. Zahradník pokračoval a zanedlouho už jeho celá dlaň projížděla anál, z kterého teď byl solidně velký tunel. "Sevři dlaň několikrát v pěst až v ní budeš po zápěstí."
Zahradník poslechl a Zuzana se začala svíjet análním orgasmem. Z kundy jí stříkalo, z pusy roztažené krabičkou od sádla na maximum stékaly sliny a celá se třásla.

Dojde na ošukaní Zuzanina análu?
Kdo uklidí zahovněnou zahradníkovu ruku a louži Zuzaniny kundí šťávy?
Přijde si také princezna na své?
To a mnohé další se dozvíme v dalším dílu 😘

Podobné poviedky