Miluju přesčasy

15. 5. 2024 · 1 805 zhliadnutí tomaszlin

„Máš pro mě ty výkazy?“ zeptala se Petry podrážděně. Svině, lezla jí krkem. Už druhý den tu Petra tráví hodiny navíc a jediné čeho se dočká je nepříjemná šéfová s hubou plnou keců.

Petra jí mlčky podává několik potištěných listů papíru a dál se soustředí na monitor plný šíleně nudných čísel. Nedá se nic dělat, uzávěrka klepe na dveře.

„A jak to vypadá s fakturací, do zítra to musí být hotové!?“ vyrazila ze sebe šéfka další otázku a pohledem propichovala Petru. Ta se naštvaně otočila a upřeně se nadřízené zadívala do očí. Měla z ní pěkné nervy.

Bože, ta nána je absolutně bez vkusu, vypadá v těch sepraných džínách jako prodavačka někde od pokladny a vozí se po mně jak po brigádnici! Vytahané bílé tričko, pod kterým se jí rýsují velká, ale povislá prsa se zřetelnými bradavkami prosvítající tenkou sportovní podprsenkou. Body za styl: mínus jedna.

Zfleku by mohla vzít hadr a začít tady šůrovat podlahu!

To Petra na svůj vzhled dbala, pod poloprůhlednou rozpínací blůzkou doplněnou přiléhavou sukní byla zřetelná slušivá krajková podprsenka zdůrazňující její mladá pevná ňadra. Šéfovou pohrdala, nikdy nedopadne jako ona. Pár měsíců tady ještě vydrží a pak pápá, najde si místečko s nadrženým šefíkem, co jí bude zobat z ruky. Ona si to umí zařídit.

„Už to jenom vytisknu a hned to bude, Jarmilo,“ vykouzlila relativně uctivý tón a otočila se zpět k PC.

„Hoďte mi to do kanclu, dám si kafe,“ zabouchla za sebou dveře šéfka.

Kráva! Taky mohla tu půlminutu počkat, aby Petra zas nemusela do toho kutlochu.

Když se po krátkém zaklepání na dveře ozvalo „Jo,“ vstoupila Petra do menší, překvapivě útulné místnosti.

Jarmila unaveně seděla u stolu, nepřítomně svírala nedopitý šálek kávy a hleděla do prázdna. Když ani po několik sekundách nereagovala, přistoupila Petra blíž a položila na stůl složku.

„Můžete to zabalit, Petro, teď už to stejně nezachráníme,“ řekla a podívala se na ni. „Musím vypadat jako po havárce, poslední týden byl masakr,“ postěžoval si šéfka. „Závidím vám mladým, že máte při tom všem ještě energii na fintění.“

Neznělo to nijak útočně ani vyčítavě, spíš rezignovaně. Petra nevěděla, co říct.

Jarmila se postavila, obešla stůl a vzala do rukou faktury. Nechtěně se přitom otřela mohutným měkkým prsem o Petřinu ruku.

„Je to v pořádku, běžte domů,“ řekla a zblízka pohlédla Petře do tváře. Jako by mimochodem se naklonila blíž a políbila ji na rty!

Petra byla v šoku a nevěděla, co dělat. Vnímala její zrychlený dech a všimla si, že se Jarmile třesou ruce.

Ona je ze mě hotová! Petře hlavou bleskově proběhly tisíce myšlenek. Zvítězila vypočítavost, zvědavost a panovačnost.

Tu čůzu si omotám kolem prstu!

Položila Jarmile dlaň za hlavu, přitáhla si ji a přitiskla pootevřená ústa na její. Zaútočila vlhkým jazykem a podmanila si svoji kořist. Dlouhý polibek Jarmilu naprosto odzbrojil. Začala tiše sténat, a i když jí několikrát bylo dovoleno vstoupit jazykem na soupeřovo území, bylo jasné, kdo má navrch. Petra stiskla dlaň a zatažením za vlasy zvrátila Jarmilinu hlavu nazad. Druhou rukou jí sevřela hrdlo a znovu se přiblížila rty k odevzdané oběti.

„Chceš to, svině?“ zašeptala a cítila, jak sebou Jarmila překvapeně škubla. Nečekala na odpověď a dusila ji vášnivým majetnickým polibkem. Jarmila jí roztála po rukama, souhlasně vzdychala a mačkala Petru v silném objetí.

Petra si uvědomila svoje vlhnoucí kalhotky. Tuhle kurvičku si vychutná, těšila se. Uvidíme, kdo tu bude šéfovat pak!

Přitlačila Jarmilu ke stolu a přinutila ji sednout si. Roztáhla jí nohy, a stehnem se jí natlačila na rozkrok. Ruku nechala z krku sklouznout pod bílé tričko, kde prsty rychle vyhrnula podprsenku. Vzápětí už mačkala naběhlou bradavku, Jarmilino hlasité sténání ignorovala.

„Už ji máš mokrou, čubko?“ zeptala se a popohnala Jarmilu k odpovědi silným zatažením za týranou bradavku. Jarmila vyjekla a podívala se na svoje natažené ňadro. Na odpověď se nezmohla, jenom kývla hlavou.

Petře to stačilo, tažením za vlasy ji dostala ze stolu do kleku na zemi. Rychle si vyhrnula sukni a vystavila svoje kalhotky s mokrou skvrnou přímo před Jarmilinu tvář. „Čichni si!“

Jarmila poslušně zabořila nos mezi Petřina stehna a nasávala ženskou vůni z krajkovaných kalhotek. Sténala vzrušením.

Petra vnímala svůj tvrdnoucí poštěváček. Vzrušovalo jí víc dráždění v rozkroku nebo poslušná čubka, která poslouchala na slovo? Bylo jí to jedno, užije si tak jako tak.

„Stáhni je dolů, jenom pusou, žádné ruce!“ Petra se bavila neohrabanou snahou splnit její příkaz. Konečně byly kalhotky a dole a Jarmila se mohla kochat pohledem na hladce vyholenou šťavnatou kundičku. Vůně vzrušení napovídala, že se v ní ukrývá sladká vlhkost.

„Lízej, svině!“

Vzápětí ucítila Petra mokrý teplý jazyk pečlivě prozkoumávající každý záhyb sladké jeskyňky, snažící se proniknou co nejhlouběji a zároveň věnovat patřičnou péči zkamenělému klitorisu. Nebyl to snadný úkol, ale Jarmila se ho zhostila s divokou vášní, nemohla se nabažit mladé kundičky. Celý její svět teď tvořila pouze Petra, nechtěla, aby tenhle okamžik skončil. Do očí jí vhrkly slzy; udělá cokoliv, aby byla Petruška spokojená. Patří jí.

Petra vytušila Jarmiliny pocity a užívala si svoji pozici. Taková hodná čubička se dá využít na hodně věcí! Chvilku si ještě vychutnávala pozornost nenasytného jazyka a pak od Jarmily poodstoupila, sjela pohledem po klečící uslintané nadřízené a zahleděla se jí přímo do očí. Jarmila nevydržela pohled opětovat dlouho, sklopila oči a začala vzlykat. Vášní a chtíčem, nebo studem?

Petra se napřáhla a uštědřila Jarmile pořádnou facku. Ta vyjekla bolestí, neudržela rovnováhu a skácela se na bok, začala naplno plakat. Na tváři se jí začal objevovat červený otisk Petřiny dlaně.

Petra si nadšeně prohlížela svoji dlaň. Položila nohu v lodičkách na Jarmilino schoulené tělo a silně zatlačila na patu. Podpatek se bolestivě zapíchl do boku a donutil Jarmilu k tlumenému výkřiku. Kroutila se bolestí, ale neprotestovala. Trpěla.

„Natáhni se na záda, ruce za hlavu, mrdko!“ popohnala Petra Jarmilu kopancem pod žebra. Byl na ni žalostný pohled, jak tady ležela natažená, třásla se vzlyky, tvář plnou slz a prosebný pohled upřený na Petru.

Petra už měla dost téhle zkurvené pičky. Klekla si nad její tvář, vrazila jí další facku a prudce nasedla na její ústa.

„Mrdej mě hubou, čubko zasraná!“

Začala kundou rytmicky přejíždět po Jarmilině tváři. Nechala jazyk, aby pronikal do žhavě promočené kundičky, rty tiskly a cucaly horký poštěváček.

Blížilo se vyvrcholení. Na samotné hranici Petra zběsile zrychlila tempo a vybuchla v mohutné explozi extáze. Milostné šťávy se z ní řinuly mazlavým proudem a sytily žádostivou Jarmilu. „Kurvaaaaaaaaa,“ doprovodila Petra poslední pulsy orgasmického opojení. Udýchaně si utřela pot z čela, zvedla se na kolenou a obrátila se zády k Jarmilině tváři.

Znovu dosedla a dala si záležet na tom, aby měl Jarmilin jazyk volnou cestu mezi zpocené půlky pevného zadečku. Jarmila už nečekala na žádné pobízení a hned začala poctivě olizovat škvírku. Petra si užíval očistu a když se Jarmila pokusila jazykem proniknou do análku, pochvalně zamručela.

Petra se zaměřila na ležící tělo. Vyhrnula Jarmile tričko a vzala do rukou velká měkká prsa. Tiskla bradavky, tahala za ně, bolestivě jimi kroutila. Jarmila nevydala ani hlásku, přidušená Petřinou zadnicí měla dost práce s lízáním citlivého otvůrku.

Petra se natáhla dopředu, rozepnula Jarmiliny džíny a pod promočenými kalhotkami odhalila ochlupenou píču. Petru ani nenapadlo opětovat pozornost, které se jí od Jarmily dostávalo.

Naklonila se dozadu a přitáhla Jarmiliny ruce na její zarostlou kundu.

„Udělej si to sama, čubko. Pohni!“

Jarmila neváhala a čvachtavé zvuky daly rychle a jasně znát míru jejího vzrušení. Ta svině doslova tekla. Dvěma prsty levé ruky si Jarmila šukala dobře promazaný otvor a pravá krouživými pohyby těšila tepající klitoris.

Petra dál týrala Jarmiliny věšáky a kroutila prdelkou, aby co nejvíc využila už pomalu zemdlévající jazyk.

„Řekni až budeš!“ rozkázala a tahem za bradavky natáhla kozy kam až to šlo.

„Už, už, už úúúúúúúúúúúúúúúúúž!“ křičela Jarmila.

Petra se zaklonila, uvolnila a připravila Jarmile poslední ponížení. Ve chvíli, kdy se Jarmila začala vzpouzet v mohutném orgasmu a kňučením oslavovala bolestné ukojení, začala Petra čůrat. Proud horké moči se hnal přes prsa zčervenalá trýzněním, stékal na zem, zmáčel všechno Jarmilino oblečení. Brzo se vytvořila louže, v jejímž středu dosténávala zničená Jarmila.

Petra se postavila a posledních pár kapek dopadlo Jarmile na tvář. Znechuceně na ni plivla, stáhla si sukni, zvedla vlhké kalhotky a posadila se za řiditelský stůl.

V Jarmiliných očích se znovu objevily slzy a studem se na Petru nedokázala ani podívat. Vzrušení pominulo, zůstalo jen ponížení. Pochcaná mrdka.

Petra několik minut odpočívala. Jarmiliny vzlyky pomalu ustávaly, ale pořád se neodvážila opustit chladnoucí jezírko.

Petra se zvedla a vydala se ke dveřím. Cestou hodila kalhotky směrem k Jarmile.

„Zítra si je obleč, nevyprané. Hodně věcí se tu změní čubko. Rozumíš?!“

Jarmila zavřela oči a jen mlčky přikývla.

Když za Petrou práskly dveře, začala se pomalu roztřeseně sbírat ze země. Mrdka.

Podobné poviedky