Pořádné prázdniny

Gay
17. 5. 2024 · 2 476 zhliadnutí Kleator95

Začátek prázdnin a řešení co vše budu dělat. Nějaký program už byl, ale pořád bylo i hodně volných dnů. Píšu si s Martinem, že by jsme se mohli setkávat častěji, že u mě bude přes týden pořád volno. Jen co jsem mu toto poslal, tak mi přišla odpověď: Ok, zítra dopoledne jsem u tebe a pořádně se na tobě vyřádím.

Druhý den mi píše ať nechám otevřenou branku, dveře do předsíně a tam ať klečím v trenkách a zavázanýma očima. Jak píše, tak hned dělám. Konečně slyším pohyb branky a kroky směrem k předsíni. Jsem plný vzrušení a čekám co bude.

Vchází do předsíně, zavírá za sebou a slyším jak se lehce pousměje, chytá mě za hlavu a dává si ji k rozkroku. Pusou mu přes kraťasy líbám jeho tvrdý penis. Přejíždím mu tam a zpět. Najednou si mě zvedá a vede mě ke mě do pokoje.

Dojdeme k posteli, kde si mě zase dává na kolena a hned mi dává penis do pusy. Pořádně mi ji hned šuká a já mu u toho mačkám zadek. Konečně mi rozvazuje oči a vidím ten jeho spokojený pohled. Sedá si na kraj postele a já pak pokračuju v kouření. Sjíždím mu ke koulím a hraju si s něma. Pak mi cpe hlavu ještě níž, až mu lížu zadek a do toho mu ho honím.

Už to na něj jde, tak mě odhazuje na postel a jsem na čtyřech. Začíná mi lízat zadek, po chvilce cítím v sobě dva prsty ať se mu co nejdřív roztáhnu, což taky za chvilku jsem, protože jsem nadržený jak blázen. Pokládá si mě na postel roztahuju nohy a půlky ať je co nejdřív ve mě.

Špičkou penisu mi přejíždí přes zadek a po chvilce do mě zajíždí. Hned ze začátku do mě celý zajíždí a rychle přiráží. Vzdychám přes celý barák a Martin ještě víc zrychluje. Po pár minutách do mě stříká. Jdeme dát rychlou sprchu a jdeme zpátky do pokoje.

Vidím jak mu zase stojí, tak ho beru do ruky a začínám mu ho honit. To se mu líbí a lehá si do postele a říká mi ať jdu na něj. Nasedám na něj a začínám se ojíždět. Během toho mi ho honí a po chvilce po něm stříkám jak blázen. Hned na to zrychluju ať se taky brzo udělá, což se daří. Shazuje mě z něj až z postele, klečím před ním a za chvilku mi to stříká do pusy.

Usoudili jsme, že toto budou zajímavé prázdniny.

Podobné poviedky