Neznámý a tajemný 2

17. 5. 2024 · 2 556 zhliadnutí Nikola.re

"Zítra, děvko. V devět budeš tady, až tam budeš napíšeš, pak se dozvíš víc." stálo ve zprávě která přišla týden po první schůzce. Zadala jsem souřadnice a tentokrát mi vyběhlo obchodní centrum v Kutné Hoře.

Přijela jsem na parkoviště. " Jsem tu" napsala jsem krátce.

"Běž dovnitř, a kdekoli mezi regály si svlékneš kalhotky a u toho se vyfotíš, kalhotky si dej do pytlíku do kabelky."

Vešla jsem dovnitř. Bylo zde poměrně hodně lidí. Těžko najdu uličku kde nikdo nebude, přemýšlela jsem. Brouzdala jsem mezi regály. Stále se ohlížela. V jednu chvíli bylo několik lidí přede mnou, ale ti šli ode mě a za mnou jsem neviděla nikoho. Rychle jsem stáhla kalhotky, a udělala fotku mé holé pičky mezi regály. To už mě viděl jeden postarší muž, který vyšel z vedlejší uličky. Usmíval se na mě a když mě míjel tak jen prohodil "Pěkné" Poslala jsem fotku neznámému.
" Pěkná píča, děvko, kup si okurku a gumy!" Zněl jasně další pokyn.
Koupila jsem co chtěl a zamířila ke kase. Při tom jsem mu poslala potvrzení že jsem koupila co chtěl.
"Teď až vyjdeš ven, tak kus od vchodu sedí jeden místní ochlasta, půjdeš k němu, dáš mu ty svoje kalhotky a řekneš že plníš slib, a zeptáš se ho, jestli je to v pořádku!"
Vyšla jsem z centra, rozhlédla se a skutečně tam seděl už trochu připitý chlap, těžko určitého věku. Přišla jsem k němu, vyndala kalhotky v pytlíku z kabelky, podala mu je. " Plním slib. Je všechno v pořádku? " zeptala jsem se.
Koukal na mě jako by nevěřil, vytáhl kalhotky z pytlíku, přitiskl je k obličeji, nasál z nich mou vůni "Jo, v pořádku, úžasná vůně" odpověděl, strčil je do kapsy a zvedl se. Bála jsem se co bude ale on se otočil a zamířil pryč za budovu. V tom pípla zpráva.
"Neboj, on si ho jde určitě vyhonit, s ním nic dělat nebudeš. Běž ke svému autu a hezký se vedle něj vyčůrej a pěkně mi to natoč!"
Šla jsem k autu a v duchu děkovala tomu, že jsem zvyklá parkovat v klidnější části parkoviště a ne přímo u vchodu. Když jsem došla k autu, tak jsem zjistila že jsem dobře krytá auty, vedle mého auta dodávka, za námi další auto a od vchodu sem vidět nebylo. Čupla jsem nad kanál mezi mým autem a dodávkou a celkem ráda si ulevila, při tom to točila na mobil.
"Hezký" ozvalo se za mnou. Otočila jsem se a za mnou stál muž. Asi čtyřicátník, triko, šortky sandále. V ruce klíčky od auta. Když je zmáčkl, cvakl zámek u dodávky.
"Poslušná děvka, nastup si" řekl rázně ale klidně. Postavila jsem se, dívala se na něj a nevěděla co mám dělat.
"Neboj děvko, víš že jde jenom o mrdání, domů se vrátíš v pořádku, jenom použitá" řekl s úsměvem. Věděla jsem že nemá smysl odporovat, že mě má v hrsti. Nastoupila jsem na trojsedačku za řidiče.
"Ukaž mi píču" řekl a otočil si mě k sobě. Dala jsem nohy od sebe, vyhnul mi šaty, sklonil se a zabořil obličej mezi mé nohy. Cítila jsem jeho horký dech, jeho jazyk projíždějící mezi mými pysky. Trvalo To sotva půl minuty, a já byla na pokraji orgasmu.
"Moc dobrá píča" řekl, políbil mě na rty a sedl za volant. "Jsi úžasně poslušná děvka, manžel netuší co má doma" řekl s pohledem upřeným na mě. Odjeli jsme z parkoviště.
"Otevři tu tašku vedle sebe. Svíkni se a vezmi si tu masku z tašky." řekl.
Svlékla jsem se, otevřela tašku, vyndala masku, vpodstate jen černý pytel na hlavu s dírou na pusu.
"Musím teď?" zeptala jsem se.
"Když budeš mlčet a dělat co řeknu, budeš to mít jednodušší" řekl.
Nasadila jsem si masku a na zadní straně zapnula zip. Naposledy jsem viděla že sjíždíme na osmatřicítku směrem na Čáslav. Potom už jsem neviděla nic. Jeli jsme tak čtvrt hodiny když sjel ze silnice na nějakou hrbolatou cestu, kterou pokračoval asi pět minut. Auto zastavilo. On vystoupil. Otevřel moje dveře.
"Lehni a roztáhnout nohy děvko."
Lehla jsem si a roztáhla nohy. Pravou jsem opřela o opěrku hlavy řidiče a levou se mi podařilo zapřít o sloupek mých dveří. Najednou mé nohy začal na těch místech uvazovat. Obešel auto, otevřel druhé šoupací dveře, moje ruce uvázal taky a já ležela s hlavou na kraji sedačky, zadkem uprostřed a nohama opřenýma a uvázanýma uvnitř auta. Cítila jsem jak mou mokrou horkou kundu ovanul čerstvý vzduch. Bylo cítit, že se přiblížil mezi má stehna, ale nic. Jen jsem vnímala, že mi fouká na vnitřní stranu stehen a na díru. Bylo to uklidňující a příjemné. Bradavky mi trčely vzrušením. Chvěla jsem se a čekala kdy mě konečně začne lízat.
"Prásk" přistála mi jeho dlaň na vnitřní stranu stehna " Prásk, prásk" ještě dvě než jsem vůbec stihla zareagovat.
"Auuuu to bolí" Instinktivně jsem chtěla sevřít stehna ale nešlo to.
"Mlč a drž, děvko" řekl a plácl mě přímo přes kundu.
Sykla jsem ale snažila se mlčet. Konečně mi roztáhl stehna co to šlo a začal mi lízat kundu i anální díru a při tom mě prsty masíroval. Rychle jsem se blížila orgasmu. Už zbývalo jen málo a přestal. Pustil mě a obešel auto, hlavu mi zaklonil ze sedačky a do pusy mi strčil svůj ocas. Snažila jsem se mu ho olizovat ale on mě začal šukat pusu. Po chvíli zase přestal a opět obešel auto. Strčil do mě ocas a začal mě šukat. Byla jsem opět na pokraji když ho ze mě vytáhl a nasadil k analu, byla jsem uvolněná a on měl ocas ze mě tak mokrý, že jeho žalud hned překonal odpor svěrače a vklouzl dovnitř a to akorát ve chvíli kdy jeho koule začaly produkovat miliardy spermií a vystřelovaly je trubicí ať do mého zadku. Cítila jsem škubání v jeho ocase když do mě své semeno pumpoval. Zůstal ve mě a jeho prsty najednou začaly hrubě šukat mou kundu. Potřetí mě dovedl na pokraji orgasmu a přestal.
"Jsi fakt dobrá děvka." řekl a odvázal mě "Pojď ven. Sedni si, tady máš okurku a gumu a dělej, chci aby ses ojela jako nadržená devka." řekl dál.
Nasadila jsem gumu na okurku a strčila ji do sebe. Moc jsem se chtěla udělat. Lehla jsem si a sukala se divoce před ním a cítila jak se to blíží. Jednou rukou jsem do sebe zarážela zeleninový ocas a druhou si honila nalitý poštěváček. Už jen chviličku, nikdo mě teď nepřerušil. Šťáva z mé díry vystříkla a v dalších záškubech probudila dál a dál.

"Tak pojďte" promluvil směrem ode mě než jsem se přestala cukat "můžete ji postříkat" řekl někomu. Nevím kolik jich bylo, proběhlo to beze slov, jen jsem vydýchávala orgasmus a cítila jak nade mnou stojí alespoň čtyři muži a slyšela mlaskání, jak si honili svá péra. Po chvíli na mě začaly dopadat cákance semene. Většina skončila na prsou a na těle. Potom si tři otřeli svá péra o mé tělo a opět beze slova zmizeli.
"Tak pojď, nasedni do auta" řekl když vše skončilo. Vyjeli jsme opět na cestu.
" Už si můžeš sundat masku a vzít si šaty " řekl mi.
"Mohla bych se prosím otřít" zeptala jsem se.
"Ne! Obleč se, nebo půjdeš nahá!" řekl rozhodně. Oblékla jsem si šaty, které se na mnoha místech přilepily na mé, semenem postříkané tělo. Dovezl mě k mému autu. Naposledy mi prsty projel píču a rozloučil se. Sedla jsem do svého auta a rychle jela domů, abych se mohla vykoupat a vyprat oblečení. Když jsem přijela domů, tak před domem zrovna zastavilo známé auto. Pán. Co teď, co udělám, co řeknu. Dálkou jsem si otevřela vrata a jela do dvora. Pán proklouzl za mým autem. Vystoupila jsem. Přistoupil ke mě. Objal mě a políbil.
"Ty děvko, tys byla mrdat" řekl když se odtah a prohlížel si mě. "Ty čubko, vždyť ty máš mrdku snad všude" všiml si mokrých skvrn na mých šatech.
"Já, já, já...." nevěděla jsem co říct.
"Ale řekni, děvko, že jsi měla strach" usmál se na mě a stáhl ze mě šaty. "ty tvoje kalhotky teď už budou určitě několikrát naplněný, hned s nima zmizel ve křoví" řekl, a já pochopila. Jen další panova hra.

Podobné poviedky