Paní a Pán na nákupu

18. 5. 2024 · 1 223 zhliadnutí doggie_pussycat

Bylo velmi pozdní nedělní odpoledne. Paní a Pán brouzdali po téměř liduprázdném obchodním centru, jehož zavírací doba se pomalu blížila.
Společně došli k menšímu obchůdku s dámským oblečením, který se téměř skrytě nacházel v zadní části obchodního centra. Paní přes výlohu zahlédla několik krásných kousků oblečení a ihned zatoužila si některé vyzkoušet, proto společně s Pánem vešli do obchodu.
Obchod byl prázdný, pouze za pokladním pultem postávala mlaďounká prodavačka, která znuděně třídila dámské kalhotky a podprsenky, přičemž příchozímu páru nevěnovala žádnou pozornost.
Byla to menší, štíhlounká blondýnka, jejíž dlouhé, rovné vlasy jí stékaly až do půli zad. Na sobě měla červený upnutý top, pod kterým se skrývala její podprsenka. Tahle kombinace krásně zvýrazňovala její mladá pevná ňadra a zároveň jí tvořila hluboký výstřih, který působil až vulgárně, ale tohle rozkošné mlaďounké stvoření si jej mohlo dovolit. Přes její pevný, kulatý zadeček se snášela lehká černá sukýnka, která částečně zahalovala i její opálená stehna. Silonky neměla, takže Pán si mohl vychutnat pohled na její hladce oholené nožky a rudě namalované nehtíky, které vyčnívaly z růžových pantoflíků, které měla na chodidlech.
Zatímco se Paní procházela po obchodě a probírala vystavené zboží, Pán si se zájmem prohlížel mlaďounkou prodavačku a přemýšlel, jaké má pod sukýnkou asi kalhotky. Určitě bude mít krásně úzkou, hladce oholenou růžovoučkou kundičku, pomyslel si a ucítil, jak mu při té představě pod kalhotami pomalu tvrdne péro.
Po chvíli prohlížení si Paní vybrala dvoje letní šaty, se kterými se následně vydala do zadní části obchodu ke zkušebním kabinkám. Pán si ještě chvíli prohlížel rozkošné stvoření u pokladny a poté se poslušně vydal za svojí Paní. Když procházel kolem pokladny, všiml si jmenovky připnuté na jejím červeném topu. Eliška, krásné jméno, pomyslel si.
Zkušební kabinky byly stěnou odděleny od prostoru obchodu. Nacházely se zde jen tři kabinky s tmavě šedými závěsy, které měly při zkoušení oblečení zajistit soukromí. Všechny kabinky byly prázdné, Paní vklouzla do prostřední a zatáhla za sebou těžký závěs, avšak ponechala menší škvírku tak, aby na ni bylo zvenku trochu vidět. Takto to dělala vždy, jelikož ji vzrušovala představa cizích lidí, kteří ji můžou při převlíkání šmírovat. Vybrané letní šaty pověsila na háček a postavila se před zrcadlo, které se v kabince nacházelo.
Paní na sobě měla dlouhé, obepínající šaty, světle fialové barvy, které krásně zvýrazňovaly její štíhlou postavu a větší zadeček. Na nožkách měla otevřené tyrkysové lodičky na širokém podpatku.
Paní se prohlížela v zrcadle, rukama si pomalu přejížděla po šatech a hladila tak své nádherné tělo.
Mezitím do prostoru kabinek vešel Pán a všiml si nezataženého závěsu a ponechané škvírky. Nakoukl dovnitř a uviděl Paní, jak se prohlíží v zrcadle a přes šaty si hladí své tělo. Ten pohled ho neskutečně vzrušil a přes kalhoty si začal mačkat svoje tvrdnoucí péro.
V odrazu zrcadla si Paní povšimla, jak ji Pán pozoruje a mačká si péro. Aby jej ještě více vyrajcovala, začala si hladit svá prsa. Jak bylo jejím zvykem, neměla na sobě podprsenku, proto okamžitě její šaty ozdobily ztopořené bradavky. Poté si stáhla ramínka a přes své tělo nechala šaty pomalu sklouznout na zem.
Před Pánem se tak náhle objevil dokonalý, pevný zadeček, který doplňovala úzká, černá tanga. Boule pod jeho kalhotami se ihned zvětšila, jeho péro toužilo po zásunu.
Paní v zrcadle sledovala vzrušený pohled svého Pána, přičemž si všimla i jeho tvrdé boule v rozkroku. Pravou nožku tedy postavila na stoličku umístěnou pod zrcadlem, oběma rukama se opřela o stěnu kabinky, prohnula se v zádech a vyšpulila svůj zadeček. Jako poslušná kurvička čekala na svého Pána.
Pán její signál pochopil, mírně poodtáhl závěs a vstoupil do kabinky. Na opětovné zatažení závěsu, si ale již vůbec nevzpomněl. Rozepl si kalhoty a nechal je spadnout na zem. Jeho péro mu tvrdě stálo. Lehce si jej protáhl a ze žaludu mu ihned vytekla první kapka.
Tanga dal mírně na stranu a svým pérem se přitiskl ke sladké kundičce, která tvrdý úd okamžitě spolka, Pána překvapilo, jak je kundička krásně vlhká a otevřená. Péro vytáhl a znovu jej zasunul, pomalu začal nadrženou kundičku šukat. Paní při každém zásunu cítila silné vzrušení, které ještě umocňovalo její vzdychání.
Mlaďounká prodavačka Eliška přišla ke zkušebním kabinkám, aby zde sebrala odložené oblečení po zákaznících a uložila jej zpět na stojany v obchodě. Ke kabinkám byla zády, když uslyšela tlumené vzdychání. Otočila se a přes poodtažený závěs uviděla v prostřední kabince šukající dvojici. Ztuhla a chvíli pár pozorovala. Eliška nevěděla, co má dělat, chtěla od kabinek odejít, ale náhle ve svém klínu ucítila příjemnou vlhkost, pohled na šukající pár ji silně vzrušoval. Rozhodla se zůstat. Ještě se rychle rozhlédla po obchodě, zda je stále prázdný, poté mírně popošla a opřela se o stěnu oddělující obchod a prostor kabinek. Na dvojici měla ideální výhled. Jednou rukou si začala hladit prsa a druhou si zajela pod sukýnku. Kalhotky už měla promočené od šťávičky z kundičky. Přes mokré kalhotky si začala rychle masírovat poštěváček a přitom sledovala nahý zadek Pána, který se stahoval v rytmu jeho zásunů. Toužila po silném orgasmu.
Paní si užívala každý zásun do své nadržené kundičky. Jednou rukou si sjela do klína a krouživými pohyby si začala rychle dráždit poštěváček. ANO, ANO, silně vzdychla a její kundička vytekla v záplavě orgasmu, který jí během chvíle pohltil. Napnula své tělo a užívala si návaly orgasmu, které ji zaplavovaly.
Když Eliška uviděla, jak se Paní svíjí ve svém orgasmu, její nadrženost se ještě zvýšila, několikráte si přes kalhotky přejela po poštěváčku, když náhle jejím tělem projel silný orgasmus, stehna si přitiskla k sobě a užívala si stahy své vlhké kundičky. Jemnými, pomalými pohyby pokračovala v dráždění svého poštěváčku, aby alespoň ještě o chvíli prodloužila své vzrušení.
Paní si užívala odeznívající orgasmus a zároveň cítila, jak jí do kundičky stále proniká tvrdé péro. Náhle však ucítila silné škubnutí, proto odtáhla svůj zadeček, otočila se čelem k Pánovi a posadila se na stoličku pod zrcadlem.
Přímo před obličejem tak měla jeho tvrdé, žilnaté péro s naběhlým rudým žaludem. Péro si vzala do ruky a silně jej zmáčkla, následně si ho až po kořen strčila do pusinky a začala jej mohutně olizovat a sát. Přitom si vychutnávala šťávičku ze své kundičky, od které bylo péro upatlané. Když měla tohle krásné péro v pusince, jedním okem si povšimla, jak je Eliška pozoruje a masturbuje. Byl na ni vzrušující pohled, který Paní neuvěřitelně rajcoval.
Pán si užíval sání svého tvrdého péra a toužil po vystříkání semene. Tlak v jeho koulích a péru se zvětšoval, proto péro vytáhl z pusinky a vzal si ho do ruky. Paní se na stoličce mírně zaklonila a nabídla tak Pánovi svá pevná prsa. Pán si rukou párkrát přetáhl péro a náhle ucítil, jak mu z péra stříkají husté dávky semene, které dopadají na prsa a ztopořené bradavky jeho Paní. Své péro si silně stahoval, aby z něj vydojil poslední kapku.
Paní vzrušeně sledovala stříkající péro a užívala si teplé dávky semene na svých prsou, přitom pokukovala i po Elišce, která si stále hrála se svojí kundičkou.
Eliška si jemně hladila svoji kundičku a poštěváček. Od prožitého orgasmu měla kundičku stále krásně vlhkou. Jakmile však uviděla mohutné výstřiky semene, její kundička se náhle stáhla a zaplavila její tělo druhým orgasmem. Rukou si zmáčkla vlhkou kundičku a užívala si příjemné pocity, které se šířily z jejího klína. Takhle silné orgasmy doposud nezažila.
Paní pozorovala vystříkané a pomalu ochabující péro, po chvíli si ho ještě poslušně vzala do pusinky, aby ho očistila od zbytků semene.
Pán stál nad svou Paní a užíval si její ústní péči, poté před Paní poklekl a beze slova začal olizovat její prsa a bradavky. Pokorně slízával nastříkané semeno, aby svou Paní očistil. Paní vzrušeně sledovala, jak si Pán z jejích prsou vychutnává vlastní semeno a přitom si vychutnávala i pohled na Elišku a její prožitý orgasmus.
Pán poctivě slízal veškeré semeno a postavil se. Paní následně vstala ze stoličky a přitiskla se k němu, objala ho a začala se s ním líbat. Přitom sledovala Elišku, která si ještě stále vychutnávala svůj druhý vrchol. Jejich pohledy se střetly. Eliška se na Paní vzrušeně usmála, ta na její úsměv reagovala mrknutím oka, zatímco se líbala s Pánem.
Eliška ještě chvilku pozorovala líbající pár, poté si v klíně urovnala promáčené kalhotky a od zkušebních kabinek se vrátila zpět za pokladnu.
Paní a Pán se v prostřední kabince oblékli a společně vyšli ven. Obchod byl stále prázdný. Společně došli k pokladnímu pultu, za kterým stála Eliška. Pán si ji krátce prohlédl a bylo mu divné, proč je najednou v obličeji tak rudá a proč tak dlouze dýchá. Jeho Paní se na Elišku podívala a vzrušeně se pousmála, přitom si jazykem přejela po horním rtu. Omlouváme se, ale dnes si nic nekoupíme, řekla jí. Nevadí, odpověděla stydlivě Eliška a na Paní se opatrně podívala. Poté po pokladním pultu přisunula k Paní lísteček s telefonním číslem. Kdyby někdy náhodou, řekla směrem k Paní. Děkuji, odpověděla Paní a lísteček si z pultu vzala. Poté se vydala směrem k východu. Pán celou situaci sledoval a nechápal, co se děje. Netušil, že je Eliška při šukání sledovala a dvakrát se sama udělala. To bylo tajemství mezi Paní a Eliškou. Pán se následně vydal za Paní směrem k východu. Eliška je při odchodu sledovala, přičemž v klíně stále cítila příjemnou vlhkost a vzrušení. Toužila se s Paní ještě někdy setkat...

Podobné poviedky