Májová svatba - soutěžní povídka

19. 5. 2024 · 2 188 zhliadnutí Enn808

Máj, lásky čas. Tohle klišé zná snad každý Čech. S Adamem jsme byli spolu už několik let a rozhodli jsme se, že se vezmeme. Přišel den D. Adam stál nedočkavě před oltářem a očima hypnotizoval vchodové dveře do obřadní místnosti. Konečně se dočkal. Těžké dřevěné dveře se otevřeli a já vešla dovnitř ve svých vysněných svatebních šatech. Došla jsem pomalým krokem až k oltáři, zastavila jsem se vedle Adama a usmála se na něj. On mě políbil na tvář a při té příležitosti mi zašeptal do ucha: “ Na svatební noc pro tebe mám překvapení.”
Tahle slova mi zněla v hlavě po celý zbytek dne. Ačkoliv jsem se snažila z Adama vypáčit podrobnosti, byl tvrdý jako skála, nic neprozradil.
Setmělo se a večerní hodina pokročila. Omluvili jsme se ze svatební hostiny, nastoupili do objednaného taxiku, a nechali se zavést do hotelu. Došli jsme před dveře našeho pokoje.
“Stůj,” řekl Adam a zavázal mi oči. Napětím jsem ani nedýchala. Slyšela jsem jen, jak lupli dveře. Adam mě dovedl k posteli a nechal mě tam chvíli stát. Slyšela jsem tiché kroky po pokoji. Pak mě začal vysvlékat do naha. Oba jsme mlčeli, v pokoji bylo slyšet jen vzrušené dýchání přerušované líbáním. Byla jsem plná očekávání. Otočil mě k posteli a tlakem rukou na moje záda mi naznačil, abych si klekla na postel a vyšpulila se na něj. Po chvíli po mě začal přejíždět jazykem a hladit mě. Byl drsnější než obvykle, ale to mi vůbec nevadilo. Chytla jsem se rukama postele a nehty zaryla do peřiny. Užívala jsem si to a dávala to náležitě nahlas znát. Zajížděl mi prsty dovnitř, střídal intenzitu, jazykem kroužil po vrcholku.. Začala jsem sténat. Ta páska přes oči dodávala celé situaci ještě více vzrušující nádech. Pak do mě vniknul a začal přirážet. Teď už jsem zaváhala.. Tohle přece není Adam! Strhla jsem si pásku z očí a viděla, jak Adam sedí naproti postele v křesle a se zálibou si prohlíží, jak do mě přiráží cizí chlap. Počkat, kdo to vlastně je? Otočila jsem se na něj. On se jen usmál a pokračoval v činnosti. Neznala jsem ho. Možná je to tak lepší. Chvilku mě to znejistílo. Hodila jsem tázavý pohled na Adama, ten ale jen významně přikývl. Tak jsem si to opět začala užívat. Líbilo se mi, jak to dělá dobře Adamovi. Ostatně, mě to dělalo dobře taky.
“Ty se k nám nepřidáš?” zeptala jsem se Adama po chvíli.
“O tom můžeš rozhodnout jen ty,” řekl oddaně a stáhnul si kalhoty. K mému překvapeni měl penis zamčený v pásu cudnosti. Vůbec jsem netušila, že ho má.
“Odteď o něm rozhoduješ ty,” pronesl a přistoupil blíž ke mě, abych se mohla pořádně podívat. Na internetu už jsem to párkrát viděla, ale naživo nikdy. Zatímco mi neznámý borec solidně nakládal zezadu, chytla jsem do rukou Adamovu uvězněnou chloubu. Chudák musel být neskutečně vzrušený soudě podle toho, jak měl penis nafouklý. Celá klícka byla ulepená od průběžně vytékajícího semene. Rozhodla jsem se přidat na divadélku. Začala jsem pořádně nahlas sténat a hekat, prostě jsem měla v plánu zahrát scénu jako z porna. Adama jsem alespoň přes klec dráždila jazykem. To ho dostalo do kolen.. Bylo mi ho najednou líto. Ale vybral si pás cudnosti sám, má ho mít. Ten neznámý obdělávač využil situace a přetočil mě na záda. “Jsi nějaká moc hlasitá,” podotknul a zacpal mi pusu svoji chloubou. Adam neváhal a začal se věnovat mému rozkroku.
Tu noc jsem prožila asi nejlepší vyvrcholení ve svém životě. Třikrát. Zanedlouho máme první výročí naši svatby a tajně doufám, že mě zase čeká nějaké překvápko.

Podobné poviedky