V kanceláři -jen sen

20. 5. 2024 · 526 zhliadnutí dunky5

Přijdu za tebou tajně do kanceláře jsi tam sama potichu zamknu dveře . Máš na sobě ty krásné šatičky které ti sotva zakrývají zadek. Přijdu k tobě zaváží ti oči šátkem ty se celá chvěješ.

Otočím tě na židli vyhrnu šatičky a dám ti nohy od sebe a hladím tě po stehnech ty krásně vzdychaš když se přiblížím kousek od tvé kundičky . Pokaždé jak se k ní přiblížím tvé vzdechy jsou silnější a tvoje kalhotky čím dál víc mokré .

Možná to bude tím že nevíš kdo tě hladí , hlavě ti jdou myšlenky kdo by to mohl být , já ne vydám ani hlásek . Kalhotky ti dám na stranu a začnu tě hladí po kundičce poštěváček ti zmáčknu jemně .

Prsty ti rozhrnu ty tvoje úžasné zavojičky a zajedu jazykem mezi ně špičkou jazyka ti draždim tvůj vchod do tvoji nádherné jeskyňky, začneš se třást v silném orgasmu z kundičky ti vytéká šťávička a já ji hltám .

Upravím ti šaty a potichu odejdu pryč , a tebe tam nechám se zavázanýma očima , za chvíli někdo klepe na dveře tak si sundáš šátek upravíš se a řekneš ať jde dál jsi ještě celá červená .

Zeptáš se toho dotyčného jestli neviděl někoho vycházet z kanceláře , řekne že nikoho neviděl . Jsi v rozpacích kdo to mohl být . Při nejbližší příležitosti se my s tím zážitkem svěříš.

Šibalsky se pousmějí a nechám tě přemýšlet kdo to mohl být .

Podobné poviedky