Má první Paní - část pátá

21. 5. 2024 · 976 zhliadnutí Patrique

Pokračování čtvrté části...
"Tyhle kolíčky ti nasadím sama" řekla Paní D, nastavila ruku a druhou rukou si mě přitáhla šňůrou přivázanou k mému penisu a koulím. Poslušně jsem udělal krok směrem k Paní sedící v křesle a kolíčky jí podal. "Klekni si na kolena a ruce dej za záda!" přikázala mi Paní a já jsem tak i udělal. Paní položila kolíčky na opěrku křesla a začala mě škrábat nehty své ruky. Nejprve na břiše, ale pozvolna postupovala nahoru směrem k mé pravé bradavce. Kroužila kolem ní, potom jí začala lehce hladit celou dlaní. Bradavka začala tuhnout vzrušením a mé tělo se začalo celé třást a já jsem začal dýchat zhluboka. "Nějak moc si to užíváš" řekla Paní a uchopila konec bradavky nehty na palci a ukazováčku a silně ji stiskla. "Auuuuuuu" zaskučel jsem bolestí. Paní bradavku na chviličku pustila, ale vzápětí na ní nandala kolíček na prádlo. "Aaaaaaah" zareagoval jsem bolestí i vzrušením zároveň. Ten stejný postup použila Paní i na moji levou bradavku. Tak seděla v křesle a dívala se na mě, jak před ní klečím nahý s kolíčky na prádlo na předkožce, šourku i bradavkách a celý se třesu vzrušením.
"Jak dlouho to takhle vydržíš, než to bude bolet moc?" zeptala se Paní.
"Obvykle tak 15 až 20 minut, Paní, ale dnes jsem měl kolíčky nandané již asi 10 minut, když jste mě přistihla, takže už teď to celkem dost bolí."
"Budeš muset něco vydržet, pokud chceš, abych si nechala pro sebe to, co jsem dnes na půdě viděla..." řekla Paní D a pousmála se.
"Udělám cokoli si budete přát, má Paní, jen to, prosím nikomu neříkejte", prosil jsem.
"Tak to jsem zvědavá" odvětila Paní a začala mi rukou postupně břinkat do kolíčků na mém přirození, tahal za ně a kroutila jimi. Já se kroutil také, dost to bolelo, ale zároveň mě strašně vzrušovalo, když jsem viděl, že Paní D se zjevně dost líbí mě takto trápit a dost si to užívá.
"Bolí tě to?" zeptala se.
"Ano, dost to bolí, Paní, ale vydržím to pro Vás, pokud se to líbí Vám."
"Hodný" řekla Paní a najednou bez varování jeden z kolíčků na předkožce sundala. Celým penisem projela ostrá vlna bolesti a já se prohnul v zádech, ale snažil jsem se nevydat ani hlásku. Když to Paní viděla, sundala v rychlém sledu z předkožky i zbývajících 5 kolíčků. Prudká bolest projela mým penisem a následně celým mým tělem. "Aaaaaah uuuuuuh auuuuu" vyšlo ze mě.
"Poděkuj své Paní! poručila mi Paní a plácla mě rukou přes penis.
"Auuu, omlouvám se má Paní a děkuji Vám."
Potom jednou rukou chytila můj penis a přetáhla předkožku přes žalud, zatímco druhou rukou břinkala do kolíčků na mém šourku. Vytvořila z dlaně a prstů své ruky takový kroužek, kterým kolem dokola otáčivými pohyby dráždila můj nyní již zcela obnažený žalud, tvrdý a lesklý. Začal jsem opět zhluboka dýchat, tělem mi procházely obrovské vlny vzrušení. Zavřel jsem oči a užíval jsem si to. Probrala mě prudká bolest ze šourku, když Paní sundala jeden z kolíčků.
"Nezavírej oči, dívej se na mě!" poručila mi Paní a sundala další kolíček. A další a další a další... Až byly dole všechny až na ty poslední dva na bradavkách. Postupně jsem rozdýchával silnou bolest vycházející z kůže mého šourku a zároveň vstřebával silné vlny vzrušení z toho, jak mi Paní dráždila rukou můj žalud.
"Teď chci, aby sis ho honil ty! Ukážeš mi, jak si to děláš, když jsi na půdě sám!" přikázala mi Paní.
Konec páté části.

Podobné poviedky