Ošukaná pod třešní 🌸🍒 (soutěžní)

22. 5. 2024 · 4 869 zhliadnutí Karroli

Když jsem se probouzela cítila jsem šimrání na kundičce a záhy jsem si uvědomila, že mě líže. Roztáhla jsem nohy ještě trochu víc od sebe a užívala si tu slast, kterou mi dopřával. Jemně mě dráždil jazykem a pomalinku do mě vsouval jeden prst, lehce jsem mu šla napřed a rukou ho hladila ve vlasech. Netrvalo to dlouhou a mnou projela intenzivní vlna rozkoše, kundička se mi stáhla, tělo vzepjalo, nohy se roztřásly a já prožívala orgasmus.

Lehl si ke mně, políbil mě a své tvrdé péro tlačil do mé kundičky. Upřeně se mi koukal do očí, objal mě, líbal a jemně přirážel. Malinko zrychlil a já cítila známé horko, kterým mě právě naplnil.

“Dobré ráno.”, špitl mi do ucha.

Venku bylo hezky, na první květen dokonce až moc hezky. Volný den se musí využít. Šla jsem se osprchovat a vymýšlela plán.

“Nezajedem k jezeru?”, houkla jsem na Honzu z koupelny.

“Ale do vody mě nedostaneš.”, odpověděl.

Tak plavky stejně nemám, nemám ani kalhotky, ty jsem včera vyhodila, uvědomila jsem si. Nabalili jsme deku a sedli do auta. Po cestě jsme ještě skočili na rychlý oběd, přikoupili pití za hříšné peníze a měli jsme zase vše, co jsme potřebovali.

U jezera už byli první odvážlivci a dokonce byli ve vodě. Hned jsem dostala chuť se taky vykoupat. Na druhé straně je nuda pláž, jdem tedy tam, kdyby náhodou. Honza mě slepě následoval, nezná to tady a tak to bude asi menší překvápko.

“Proč nezůstaneme tady?”

“Nemáme plavky.”

Šli jsme vedle sebe a on mě tak nenápadně chytl za ruku. Mlčeli jsme. Byl to zvláštní pocit, ale moc hezký.

Když jsme obcházeli jezero, míjeli jsme sem tam nějakého rybáře, ale jinak se zdálo, že nikdo nikde moc není a já se pomalu začala rozhlížet po místě, kde si rozložíme deku.
Z ničeho nic mě Honza popadl za ruku a zatáhl k nějakému stromu.

“Co blbneš?”

“Dnes je První máj a tady je třešeň. Nechci abys uschnula.”

Pobavil mě tím, objala jsem ho kolem krku a smála jsem se. Koukala jsem se do těch jeho nádherných zelených očí, které na tom světle doslova zářily. Prohrábla jsem se v jeho vlasech a přitáhla se k němu ještě blíž. Naše rty se spojily a já dostala ten prvomájový polibek. Tulil se ke mně, hladili jsme se navzájem a naše jazyky se proplétaly, já ho sem tam jemně kousla do rtu, on mě do nosa a takhle jsme si spolu pod tím stromem hráli.

Cítila jsem se tak hezky, dával mi v tu chvíli pocítit vše od něhy přes vášeň. V jeho očích byl čitelný chtíč, konečně jsem věděla co chce a zároveň četla tu spokojenost, že mě má.

Přitlačit mě k tomu stromu, já se o něj opřela a nechala se od něj mazlit. Převzal zcela iniciativu, držel mě pevně, ale jen tak, abych věděla, že je tady jenom pro mě. Líbal mě na uchu, na krku a já si ty polibky užívala.

Na sobě jsem pořád měla ty stejné šaty a trochu doufala, že je zase vyhrne a vlítneme na to, ale on je místo toho začal rozepinát. Pomalu. Knoflíček po knoflíčku. Vždy když jeden Knoflíček rozepnul, prozkoumal místo jazykem a pak pokračoval níž. Podprsenka byla malinko oříšek, ale poradil si a stáhl mi ji úplně dolů. Já měla prsa venku a on si s nimi hrál, masíroval je a jazykem mi dráždil bradavky, byly úplně tuhé. Kdykoli jsem ho chtěla trochu popostrčit, tak mě pevně stiskl a dal mi tím najevo ať nespěchám. Já byla hrozně vzrušená a cítila mokro na kundičce.

Konečně rozepínal poslední knoflíček. Šaty jsem měla zcela rozepnuté, ale stále oblečené a čekala se zatajeným dechem co bude dál. Jazykem mi sjížděl od pupíku ke kundičce a konečně mě začal lízat. Malinko jsem se rozkročila, aby měl lepší přístup a jen si to užívala. Cítila jsem jak se jazykem snaží dostat dovnitř a prolizoval mě po celé její délce až k zadečku. Lízal mě od jedné dírky k druhé a já se té slasti nemohla nabažit. Hladila jsem si prsa a hladila ho po vlasech a přála si, aby to nikdy neskončilo. Zasunul do mě prst a jazykem se přisál na klitoris a já věděla, že za chvíli budu. Podlomily se mi kolena, rozechvěly nohy, kundička se stáhla a já doslova celá vybouchla. On však nepřestal a hrál si dál.

Vyčerpaná jsem se zcela opřela o ten strom a vychutnávala si to, oddávala jsem se mu, když v tom jsem z cesty viděla staršího muže. Lekla jsem se a chtěla Honzu stopnout, ale než jsem nějak stihla zareagovat, tak jsem si všimla, že má v ruce péro a honí si svého čuráka.

Nijak mě to nepohoršilo, naopak mě to vzrušilo a já se toužila předvést. Hezky jsem se napnula a hladila si prsa. Napadlo mě se otočit zezadu. Nechala jsem ze sebe sjet šaty úplně dolů a zapřela se o strom z druhé strany a vystrčila na Honzu zadek. Ten mi líbal půlky a jazykem zajížděl i mezi ně a já si užívala slasti.

“Strč ho do mě, prosím.”

Honza se nenechal dlouho pobízet a hezky zezadu do mě vniknul. Zespod mi obejmul prsa a líbal mě na krk. Bylo to dokonalé. Cítila jsem jak jemně do mě zasouvá, kundičku jsem měla tak rozdrážděnou, že jsem cítila snad jeho každý milimetr ve mně a sama se na něj jemně nabodávala.

Snažila jsem se k němu otočit, toužila jsem po jeho polibku, ale moc jsem na něj nedosáhla. Když jsem se otáčela, zahlédla jsem toho muže. Strašně mě to vzrušovalo. Na chvíli jsem se pustila a naznačila mu ať mi rukou sjede do klína, pochopil to a já si užívala jak mi dráždí poštěváček. Nešlo to vydržet a udělala jsem se znovu.

Rychle jsem si před něj klekla na kolena a začala ho kouřit. Cítila jsem z jeho péra sebe a i on hezky tekl. Po očku jsem sledovala toho neznámého muže a možná se malinko předváděla. Chytla jsem ho za zadek a mnula jeho půlky, bylo cítit, že je mu to hodně příjemné. Jednou rukou jsem ho tedy dál dráždila na zadku a tou druhou si pomáhala při kouření a sem tam prohrábla i koule. Kulky měl hezky stáhlé a já cítila jemné zacukání. Vytáhla jsem si ho z pusy a začala rychle honit. Chtěla jsem ať mi postříká prsa a ono to přišlo, vyhekl a první dávka letěla na můj obličej, druhá už na prsa a další taky.

Po očku jsem koukla na toho muže, který taky právě dodělal svou práci. Honza si všiml, že se dívám jinam a podíval se tím směrem taky. Lekl se, ale já ho chytila za ruku a stáhla si ho k sobě dolů, políbila ho a přitulila se.

“Neuschnu.”

Děkuji každému kdo dočetl až do konce. 🫶🏼Povídka je soutěžní a tak pokud se vám líbila, prosím o like, za který vám děkuji. Každá reakce se počítá. 🌸

No a jednu fotku od toho jezera tady mám, tak kdyby někdo chtěl drobnou představu… tak si o ni klidně napište.

🌸🍒
Pokus číslo XX a boj s odstavci.....

Podobné poviedky