Odhalený squirt

23. 5. 2024 · 2 827 zhliadnutí PohadkovyPrinc

Nastal nový školní rok a oba jsme si udělali rozvrh tak, abychom měli volné pátky a mohli spolu být o den více. Děda by nemocný a tak k němu chodila v týdnu pečovatelka. O víkendech a ve chvíli, kdy u něj byl někdo z rodiny v rámci šetření peněz jsme pečovatelku rušili. Jeden čtvrtek jsem jel do města za mojí láskou. Chtěli jsme využít skoro volného baráku a vzal jsem si jí k dědovy domů na přespání. Jelikož má několika patrovou vilku, rozhodli jsme se, že pokřtíme každou místnost v domě, samozřejmě až na dědovou ložnici, tu jsme chtěli dát taky, ale až na to bude vhodnější chvíle.

Jelikož nejpřímější cesta do domu je přes garáž, začali jsme přímo tam. Před vraty jsme se začali romanticky líbat, jak to znáte z filmů pro ženy. Opřel jsem jí o garážová vrata, nohy mela kolem mého pasu a její černé krajkové kalhotky jsem již měl v kapse, držel jsem jí jednou rukou za zadek a druhou otevíral dveře. Vešli jsme do garáže, posadil jsem jí na kapotu auta a začal jí laskat kundičku. Lízal jsme jí dlouze, hekala rozkoší, stehna jí cukala a svírala mojí hlavu ponořenou v jejím klíně, až se konečně udělala a lehla si na kapotu auta. Vytáhl jsem péro a chtěl jí ošukat, když jsem si stáhl předkožku, kopla do mě, seskočila z kapoty a začali jsme se honit po domě. Děda byl nahluchlý a do toho měl tvrdý spánek, tudíž jsme naše hlasité hrátky moc neřešili.

Vběhla do wellness a schovala se do sauny, zavřela za sebou skleněné dveře a když mě uviděla, ukázala na židli, ať si tam sednu. Začala se pomalu vysvlékat. Když měla jen podprsenku, otevřela dveře a přistoupila ke mně, přitáhla si mojí hlavu k jejím nádherným pevným ňadrům a řekla mi ať jí sundám podprsenku. Svíjela se na mne takovým způsobem, že jsem se udělal aniž bych okusil jednu z jejích dírek. Když skončilo moje vyvrcholení, nic neřekla jen mi strčila jazyk do pusy a začala mě vášnivě líbat. Pak si klela a lízala mě všude, kde jsem byl od semene, věnoval se i mému ptáku, ale do pusy ho nevzala, jen ho celý olizovala a pomalu honila. Pak se na mě podívala skrze mé péro, které měla přes půl hlavy a zeptala se na další místnost, kde si to rozdáme. Domluvili jsme se, že to bude podkroví a v tu chvíli mi ta děvka dala polibek od mrdky. Začal jsem tu kundu honit až do pokoje v podkroví, kde jsem přespával. Vhupli jsme do postele a mé tvrdé péro jsem jí chtěl strčil do její sametové jeskyňky. Vždy byla ouzká, tak to moc nešlo, zkusil jsem ho naslinit ať tam jde lépe. Jak jsme byli oba zadýcháni její kundička byla o to staženější a naslinění moc nepomohlo, naklonil jsem se pro lubrikant, který jsem měl v tašce a hezky si promazal péro. Honil jsem si ho nad její kundičkou a pérem roztíral gel po její pipince. Měla zavřené oči, hladila se po těle a užívala si každý můj dotek.

V tu chvíli jsem slyšel nějaký zvuky, ale moc jsem to neřešil. Krom dědy v domě nikdo jiný být neměl a on do schodů moc nechodil a už vůbec ne sám. Stříknul jsem si ještě trochu gelu na péro a chystal se do ní zaplout, roztáhla si kundičku a prosila mě, ať jí ho tam konečně strčím. V tom jsme slyšeli zaklepání a omluvu, že nás někdo nechce rušit. Hodil jsem před mojí slečnu peřinu, já byl odhalený a moje péro stalo v pozoru. Byla to dědy pečovatelka, chvíli bylo ticho a bylo vidět, že se dívá na můj rozkrok. Pak se znovu omluvila, že nás ruší a sdělila mi, že nedostala informaci, že dnes chodit nemá a jestli má jít domů nebo zůstat. Byl jsem v rozpacích a tak jsem řekl, že zůstávám u dědy až do neděle a že může jít domů. Pak jí na chvíli oči klesli na můj rozkrok, pozdravila se a pak odešla. Paní bylo kolem 50ti let a bylo vidět, že tvrdé péro dlouho neviděla. Chuť na sex mojí slečnu přešel, neměla v lásce takové překvapení a tak jsem se jen vyhonil na její bříško a pak se jen mazlili a povídali si.

Jak jsem byl nadržený, promítal jsem si v hlavě scénu s pečovatelkou. I když byla starší, byla celkem štika a po zkušenosti se starší ženou jsem se milfkám nebránil. Znovu a znovu jsem si v hlavě přehrával, co by se dělo, kdybych jí na její dotaz zda má zůstat řekl ať zůstane. Zda-li by se k nám přidala, jak by to vzala moje mladší přítelkyně a podobně. Ta představa mě vzrušovala natolik, že jsem musel píchat. Horší bylo, že se mi chtělo čurat a záchod byl o patro níže, no lenost převážila. Zvedl jsem se a roztáhl jí nohy, na nic jsem se neptal, plivnul jsem jí na kundu a na tvrdo strčil dovnitř. Šukal jsem jí rychle a tvrdě přirážel. Přetočil jsem jí na bříško a tahal za vlasy abych v ní byl pořádně hluboko. Jak byla překvapená, nevydala ani hlásek jen byla ztuhlá jako při orgasmu. Netrvalo to dlouho a udělal jsem se. Pocákal jsem jí prdelku, ale moc toho po třetím vyvrcholení nebylo. Když jsem se trochu vydýchal, začal jsem vnímat docela vlhké prostěradlo a přisoudil jsem to mému močáku. Nic jsem neřekl a odběhl si na záchod. Když jsem se vrátil do postele, jen se mě zeptala: „Co to bylo?“. Bál jsem se, že se zlobí, že jsem se na ní vyčural, ale pak řekla, že to byl nejlepší sex co zažila, lehla si na mojí hruď chvíli mě hladila a pak jsme oba zaspali.

Podobné poviedky