Milenka z internetu

23. 5. 2024 · 2 141 zhliadnutí dunky5

Začalo to tím že čtu rád povídky a když se mi líbí tak jim dám palec a z toho občas u výborné přidám komentář . To jsem jednou tak okomentoval jedné slečně úžasné povídky a ta slečna my napsala , když jsem se podíval na její profil tak jsem zjistil že je o hodně let mladší a je na holky, nevím čím jsem ji já zaujal ale začali jsme si psát . Píšeme si několikrát za den a moc se vždy těším na její společnost.

Ze začátku jsem ji poučoval jak kdyby byla moje dcera než jsem si uvědomil že je to dospělá žena, ji se to nelíbilo a dala mi to najevo , získala jsem její důvěru a ona získala moji . Svěřila se mi že je hodně náruživá a pořád má mokrou pičulku hodně rychle se vzruší.

Začnu jí psát co bych s ní dělal že bych moc rád lýzal její úžasnou pičulinkou je z toho vždy vzrušená a já taky chvíli si píšeme já ji vzrušují, pošle mi fotku své krásné růžové kundičky s nádhernými zavojičky jak ji má krásné mokrou tak mi vždy srdce začne být jak na poplach a ocas se hned postaví protože je moc nádherná sexy mladá žena s krásnými prsy .

Už dlouho jsem se tak krásně necítil jak když si sní píší a těším se na její zprávy a reakce doufám že nám to vydrží dlouho .

Podobné poviedky