Cesta vlakem s panem úžasným

24. 5. 2024 · 1 757 zhliadnutí Prostejentak49

CESTA VLAKEM
Dnes nastal ten toužebně očekávaný den... Jedu za ním... Navečer sedám do vlaku,čeká mě dlouhá cesta, ale vlak je naštěstí skoro prázdný, sundám si kabát, odložím kufr a s knížkou v ruce se pohodlně usazuji... Za okny se  stmívá, topení příjemně hřeje a cesta pomalu ubíhá, zakloním hlavu a zavřu oči, když v tom mě vzbudí vrznutí dveří mého kupé... "Jízdenky prosím"!!! Ozve se mladý příjemný hlas... Otevřu jedno oko a pohlédnu na mladíka v modré uniformě... 😊🤣.. Místo aby mi koukal do mého otevřeného oka, kouká mi do výstřihu..  🙈🙈 ukážu mu jízdenku a on se posadí  a nepřestává zírat.. Sundám nohy z protejšího sedadla, stáhnu mini která se mi nebezpečně vyhrnula a čekám co se bude dít... Když se dalších pět minut nic neděje, opět zavřu oči a pak už jen zaslechnu  vrznutí dveří jak odchází... Asi jsem na chvilku zdřímla, když mě probudí další vrznutí... Ani už oči neotevírám a čekám, že přišel zase otravovat průvodčí... Když. . ... V tom zaslechnu známý hlas... Ahoj lásko..
Ukázala jsem ti ať se posadíš ale ty ses sklonil a políbil mě,tak jak to umíš jen ty.. opět se semnou zatočil svět.. Sedneš  si vedle mě.. Mám strašnou chuť se milovat, zašeptala jsem, a hned jsem viděla že jsi na tom úplně stejně... Objal jsi mě kolem ramen, líbali jsme se a tvá ruka se pomalu a nenápadně sunula dolů, jakmile jsi mi přejel přes bradavku celá jsem ztuhla a když jsi ji po chvilce chytnul mezi prsty a třel, ach ❤️cítila jsem jak mnou projíždí vlna vzrušení...
Zajela jsem ti rukou pod tričko a hrála si s tvými chloupky na hrudi, polaskala tvoje bradavky, pohladila  bříško, zajela ti rukou do kalhot, kde už ti  trčel... Byl krásně tvrdý a horký... Párkrát jsem ti ho pohladila po špičce a potom stiskla, zasténal jsi, ale držel, z kabelky jsem vytáhla olejíček a nalila si ho na ruku, aby to krásně klouzalo a ty jsi jen zalapal po dechu. Hraju si s tebou, dráždím tě.. Šeptáš mi že takhle už to dlouho nevydržíš.... Z ničeho nic jsi vyskočil a šel zamknout dveře, hlavou mi blesklo, že už tě chci cítit v sobě.. Hluboko v sobě... V rychlosti jsem vyhrnula sukni a vystrčila na tebe zadeček... Za zády jsem uslyšela jak jsi se zhluboka nadechl a pak už ucítila tvé ruce na mých bocích a.... Po pár peripetiích jsi zajel do mého zadečku,.. noo.. Čekala jsem tě jinde, ale miluju to i takhle, takže jsem začala přirážet a v tom ucítila jak mi do mušličky vklouzlo něco vibrujícího a další mi jezdí po poštěváčku... Ach❤️❤️tak  to už nedám 🙈🙈začali se mi podlamovat nohy, cítit tě v jedné dírce jak jezdíš až na doraz a v druhé vibrující vajíčko.... Asi i křičím, nevím... Vlastně ani nevím, jak jsem se na tebe posadila, ale když se tak nějak proberu, zjistím, že sedíš a já sedím na tobě... Opět cítím jak ve mě jezdíš, ale tentokrát už v té správné dírce... V rukách držíš moje prsa a dráždíš bradavky, občas je vezmeš do pusy a jemně kousneš... Když v tom nás vyruší průvodčí 🙈🙈..... Noo po chvilce se k tobě vrátím a opět nasednu, teď si to užíváme pěkně v pomalém tempu.. Dráždím tě... Chvilku tě nechám hluboko v sobě a chvilku nasedám jen na špičku abych vzápětí prudce dosedla a ty sténáš a já cítím, že už i na mě to jde.. Opět se celá třesu, prudce přirazím a když se rukou dostaneš na můj poštěváček, už není cesty zpět.. Přitisknu se k tobě a oba společně vykřikneme... Ty do mě stříkáš a má stahující se stěrbinka z tebe ždíme i poslední kapičku semene... Držím se tě kolem krku, líbáme se a naše těla se pomalu přestávají třást, tep se zklidňuje.. A nejhezčí na tom všem je to.. Že víkend teprve začíná,!!!!

Takže.... Přátelé... krásný víkend, přeji ❤️❤️🙈🙈🤣🤣

Podobné poviedky