Druhá lekce u dominy

24. 5. 2024 · 1 533 zhliadnutí Zenith30



Minulá lekce u dominy dopadla velice dobře, byl jsem spokojený já i moje přítelkyně. Klícku jsem měl pořád nasazenou protože byla zajištěná nýtem, ale za tu dobu už jsem si zvykl a ani mi nijak nepřekážela. Takže jsem vlastně nemohl nikdy stříkat, po asi dalších 2 měsících bez jakýchkoliv hrátek, mi přítelkyně sdělila, že mě znovu objedná k domině ať si aspoň trochu užiju. Přítelkyně po mě nevyžadovala žádné hrátky ani uspokojení, nechtěla vlastně ani žádný sex, což mi bylo divné že když já nemůžu tak ona taky nic nechce. Až za nějakou dobu jsem zjistil proč ale o tom až příště.
Zase přišla s tím že další den jsem objednaný k domině a dala mi papír s adresou a pokyny. Tentokrát to byla ale jiná adresa, jinak pokyny byly zase stejné, klícku už jsem sundat nemohl takže byla na svém místě, akorát jsem si měl zase pořádně vypláchnout zadeček.
Druhý den jsem byl natěšený na hrátky, a pořádně se připravil. Tentokrát jsem byl objednaný na večerní hodinu. Dorazil jsem tedy na místo a zazvonil. Hned mi otevřela zase dominantní dáma pohledem o dost přísnější než ta minule. Byl to o dost větší dům než minule, a hned jak jsem vešel dovnitř jsem viděl že je přímo připravený na takové akce. Ale pro více lidí. Zavedla mě do vedlejší místnosti která byla docela velká a dobře vybavená. Přikázala mi se svléknout do naha a musel jsem si kleknou a vlézt půlkou těla do takového otvoru ve zdi, který byl těsný a byla v něm pevná guma která mi obepínala tělo. Zadek mi tedy trčel do místnosti a druhá půlka těla do druhé místnosti kde byla zatím tma.
Najednou jsem cítil jak mi někdo vzadu připoutává nohy k podlaze nějakými okovy. Chvíli se nic nedělo, ale najednou se rozsvítilo v místnosti kde jsem měl hlavu, a viděl jsem jak mi ta domina začala připoutávat k podlaze i ruce. Byl jsem tedy připoutaný ve zdi mezi dvěmi místnostmi.
Prozatím bylo všude ticho. Po chvilce ale začala hrát hudba a slyšel jsem čím dál více hlasů, do místnosti za mnou totiž začali chodit chlapi. A jak jsem později zjistil, tak jsem byl vlastně jejich šukací panák. Nevim kolik jich tam bylo ale už po chvilce mi začali osahávat zadek nějaké ruce, občas mi někdo sáhl i na klícku kde jsem měl už několik měsíců zamčený penis.
Nejednou jsem cítil jak mi po análku roztírají gel, a pomalu do mě někdo začal zasouvat svoje péro. Byl jsem překvapený že zpočátku postupovali pomalu a jemně, ale jen do té doby než jsem si zvykl a trošku se mi roztáhnul análek.
Vůbec jsem nevěděl kolik je tam chlapů a jak vypadají, jen vím že se na me postupně střídali. Cítil jsem že do mě zajíždí různě veliké penisy, a bylo to velmi příjemné, akorát jeden mezi nima byl opravdu velký. Střídali se tam na mě všichni asi hodinu a cítil jsem jak se mi postupně všichni vystříkali do zadečku. Po hodině šukání už jsem toho měl celkem dost a zadek jsem roztažený pěkně vyšukaný. Zhruba po té hodině se to pomalu uklidnilo a slyšel jsem jak všichni odchází pryč a najednou byl klid a ticho.
Po pár minutách mi ale někdo začal do zadečku zasouvat kolík obřích rozměrů, který ve mě snad ještě nafoukli. Najednou začal ten kolík vibrovat a intenzivně mi dráždil prostatu. Tenhle pocit jsem měl strašně rád a cítil jsem jak mi začíná z klícky odkapávat sperma.
Najednou ale do místnosti přede mnou vstoupila ta dominantní dáma a přivedla ssebou nějakého otroka který měl kuklu na hlavě, ale jinak byl úplně nahý. Přivedla ho až ke mě, on si kleknul a ona mi přikázala vzít jeho ochablý penis do pusy. Začal jsem ho tedy cucat, a penis mu začal velice rychle tvrdnout.
Kouřil jsem tam penis nějakého jiného submissivního muže, který se pravděpodobně taky objednal k domině na lekci, bylo to pro mě něco nového ale dost se mi to líbilo. Asi po 2 minutách sebou začal škubat, a já cítil jak mi stříká sperma do pusy, řekl bych že asi taky dlouho nestříkal. Musel jsem všechno řádně spolykat, dokud mi ho nevyndal z pusy. Potom ho hned odvedla a já tam zůstal zase sám, s vibračním kolíkem v zadečku.
Po pár minutách se otevřely dveře a ona vedla dalšího otroka, následovalo úplně to samé, musel jsem pusou uspokojit dalšího submissivního chlapa. To se potom opakovalo ještě jednou, takže jsem spolykal dávku spermatu od tří chlapů. Ani jednou to netrvalo déle než 3 minuty, řekl bych že byli všichni hodně nadržení. Asi po půl hodině trápení mého análku vibračním kolíkem mi ho někdo vyndal ze zadečku odpoutali mi ruce i nohy a mohl jsem vylézt z té díry ze zdi. Byla tam jen domina která mi podala věci abych se mohl obléknout a jet zase domů. Byl to můj druhý a opravdu skvělý zážitek u dominy.

Podobné poviedky