Tajemství firemního večírku

25. 5. 2024 · 3 706 zhliadnutí La-bas

Není to tak, že bych firemní večírky neměl rád. Jen si umím si představit lepší zábavu na páteční večer, když vím, že vrcholem minulého firemního setkání bylo pár sklenek prosecca a stěžování si mého připitého kolegy na tchýni a život celkově.

Dnes vše směřovalo za stejným vyvrcholením, dokud se mé oči nezastavili na Veronice. Pracovala úplně v jiném oddělení, ale znali jsme se od vidění. Prohlížel jsem si jí velice důkladně, její obličej, vlasy, rty, dlouhé nohy, úplně všechno. Všimla si toho. Nebylo jí to ani proti vůli, hezky se na mě usmála, což mě odrovnalo a zároveň dalo signál, že by uvítala milou konverzaci. Nemýlil jsem se, začali jsme si povídat, postupně jsme se vzdalovali od hlavního hloučku kolegů a kolegyň. Bylo to šílený, oba dva jsme ze sebe nemohli spustit oči, zároveň jsme se snažili poznávat jeden druhého a ve mě se to hodně vařilo.

„Cože, už je 11?" Tři hodiny mého života utekly tak rychle, že jsem vůbec nechápal. Pár našich kolegů už odešlo, někteří byli zase hlučnější, než bylo potřeba. S Veronikou jsme se shodli, že to byl moc pěkný večírek a někdy v blízké době bychom se mohli vidět zas. Tolik jsme si toho nestihli říct, ale už bylo pozdě. Nabídl jsem doprovod domů, Veronika s úsměvem přijala.

Cestou jsem měl hrozný myšlenky. Věděl, že je také zadaná, to mě možná přitahovalo ještě víc, každopádně jsem jí měl plnou hlavu, věděl jsem přesně co bych jí chtěl dělat a jak moc.

„Co kdybychom se ještě zastavili v baru?“ navrhl jsem, když jsme kolem jednoho procházeli.

Veronika přikývla a my jsme vešli dovnitř. Objednali jsme si drinky a sedli si naproti sobě. Napětí, určitě i vzrušení a něco podobného jsem pozoroval na Veronice. Po chvíli jsme sklouzli k intimnějším tématům – o sexu, o partnerech, o nedostatku sexu. Bylo to vzrušující a provokativní zároveň. Veronika byla v komunikaci stále více otevřená a její pohledy byly čím dál tím dráždivější.

Pod stolem jsem náhle ucítil její nohu, začala mě hladit po vnitřku lýtek až ke stehnu. Mě ztvrdlo péro téměř okamžitě. „Co to děláš?“ zeptal jsem se polohlasně, ale můj hlas zněl spíše jako vzdech.

„Jen jsem zvědavá,“ odpověděla s úsměvem a její oči se leskly vzrušením.

Po delším konverzování mi Veronika omylem shodila peněženku ze stolu dolů. Když jsem se pro ní ohýbal, pochopil jsem, že to nebylo omylem. Veronika lehce roztáhla nohy, aby mi ukázala, že má dokonale hladkou kundičku. Bylo to neskutečně vzrušující. Měl jsem pocit, že každou chvíli exploduju.
Zpátky na židli, pozoruju její rošťácký úsměv.

„Chci tě,“ pošeptal jsem jí. „Dneska mám doma volno“ pošeptala zase ona mě.

Už to nešlo dál. Vstal jsem a vzal ji za ruku a vedl jsem ji k východu. Hned venku jsem si k sobě Veroniku přitáhl a už to jelo. Líbání, osahávání, oba jsme po sobě toužili a dávali to najevo.

„S takovou se domů nedostaneme“ trošku znepokojeně pronesla Verča.

Ještě pár takových zastávek a stojíme před dveřmi do jejího bytu. Odemknutí dveří spustilo lavinu emocí, které chtěly ven, podobně jak když otevřeš láhev šumivého vína a bublinky přetékají, nedají se zastavit.

Popadl jsem svou kolegyni z práce, kterou jsem před pár hodinami znal jen z potkávání na chodbě, chytl jí za nádherný a pevný zadek a posadil jsem si jí na stůl, zatímco její ruce putovaly po mém těle. Strhávala ze mě oblečení s neskutečnou touhou. Když jsem prsty cítil její horkou a vlhkou kundičku, věděl jsem, že ji musím mít hned teď.

„Jsi nádherná,“ zašeptal jsem, když jsem ji líbal po krku a pokračoval dolů k jejím nádherným prsům. Její piercing v pupíku mě fascinoval a dodával jí ještě více na přitažlivosti. „Chci tě mít v sobě “ sténala Veronika.

Neváhal jsem a zasunul svý péro do neskutečně horký kundy, cítil jsem její nehty, jak se zarývají do mých zad.. Bylo to neskutečné. Naše nadržený a vášnivý mrdání, její sténající hlas, prohýbání jejího těla, výstavní kozičky, ten piercing....cítil jsem, jak se blížíme k vrcholu.

„Chci, abys mě postříkal kozy,“ šeptala mezi vzdechy. A já jsem věděl, že to je přesně to, co chci udělat.

Podívali jsme se na sebe, rychle seskočila ze stolu a pěkně si klekla před můj vzpřímený ocas. Moc dobře věděla, že jestli bude mít vteřinu zpoždění, ty kozy jí nepostříkám. Stihla to, moje plný koule byly během chvilky na ňadrech Verči. Boží pohled. Byl jsem úplně v tranzu.

Zatímco jsem se vzpamatovával, Verča ze sebe očistila veškerou mrdku a vrátila se na stůl. Seděla tam opřená o lokty s roztaženýma nohama. Prohlížel jsem si její krásný tělo, šibalskej úsměv, hladkou kundičku. Přišel jsem k ní a začal jí tu mokrou kundu prstit. V ten moment se mi postavilo péro, Verča mi ho při tom začala honit ale nestíhala sténat. Jednou rukou jí držím hlavu, ať nepřijde o ten výhled, jak jí jednou rukou přivedu do nebe. A taky že na sebe nedala dlouho čekat. Řvala slastí a já pochopil, že to byla pro ni stejně jako pro mě noc na kterou nikdy nezapomenu. Noc zakázaného ovoce, noc dvou kolegů z práce.

Podobné poviedky