Prsatá servírka omrdaná partou fanoušků

25. 5. 2024 · 4 968 zhliadnutí bobby_mercer

Petra si očistila ruce umazané od křídy a se zamyšleným výrazem poodstoupila od nízké stojaté tabule ve stylu malířských štaflí, aby si svůj výtvor mohla v klidu prohlédnout. DNES PROJEKCE ČR - ŠVÉDSKO 14.20 HOD. !Akce Jameson 0,04cl za 55 CZK! Stálo krasopisně na její přední straně. Neměla raději napsat Česká republika? Z kapsy u zástěry vytáhla krabičku cigaret a jednu si bezmyšlenkovitě zapálila. Ale vždyť je to jedno, stejně by se mi to nevlezlo vedle sebe, pomyslela si, vyfoukla tenký sloup kouře k obloze a podepřela si loket ruky, kterou v útlých prstech svírala cigaretu. Náhle ji někdo nevybíravě plácl přes zadek napěchovaný v těsných džínových kraťasech až nadskočila a leknutím vyjekla. Prudce se otočila, aby troufalce zasypala sprškou nadávek, ale hned je zase spolkla. Před ní stál padesátník s pleší a pivním mozolem a křenil se od ucha k uchu, čímž jí pouze odhalil nedostatky ve svém zažloutlém chrupu. "Ahoj Petruško," zahlaholil, "před půl třetí jsme tady jako na koni a tentokrát všichni, tak nám podrž stůl hned u televize!" Petra jen pokývala hlavou a vzápětí se pokusila o milý úsměv. "Jasně, Fanouši, jako obvykle," přitakala. Chvíli si ji ještě prohlížel a přitom jí nepokrytě očumoval prsa ve výstřihu křiklavě žlutého tílka se špagetovými ramínky, ale na to byla zvyklá. Pak se otočil a pomalu odcházel po chodníku směrem k nedalekému sídlišti, kde bydlel s manželkou a dvěma odrostlými syny.

Petra už o svých štamgastech věděla snad úplně všechno. Ne, že by jí to zajímalo, ale v hospodě ledacos zaslechla a často se jí i sami svěřovali, když už sotva stáli na nohou a prskali jí do tváře. Nabídek ke sňatku od nich dostala za ta léta nepočítaně, ale naučila se je rázně odmítat. A přestože si ráda hrála na netýkavku, když se v lokálu čas od času objevil nějaký pohledný chlap, odvedla si ho po zavíračce do skladu za barem. Dokouřila cigaretu, nedopalek přišlápla podrážkou svých nízkých tenisek a pak ho odkopla ke kanálu u chodníku. Potřebovala se připravit, dnešní směna bude dlouhá.

Dvaatřicetiletá Petra měla dlouhé tmavé vlasy s blonďatými melíry, velké hnědé oči, vystouplé lícní kosti a špičatou bradu. Byla vysoká a štíhlá, pár kilo navíc se jí sice usadilo v oblasti boků a zadku, ale nešlo o nic zásadního, naopak, dělalo ji to ještě více přitažlivější. Hlavně pro štamgasty. Ale brala to jako nutné zlo a vždycky si před směnou sundávala podprsenku a obsluhovala naostro, ostatně dnešek nebude výjimkou. Víc tak utratili a nešetřili spropitným. Po kojení jí zůstala velká prsa, na které už sice povážlivě působila gravitace, ale přesto si i nadále zachovávaly svůj bezchybný tvar. V osmnácti neplánovaně otěhotněla a zpětně byla za dceru šťastná. Její otec se zachoval jako chlap, a přestože spolu trvale nežili a on sám měl vlastní rodinu, vychovávali ji ve společné střídavé péči. Pracovala jako servírka ve sport baru a svou práci měla vlastně ráda. Společnost lidí pravidelně vyhledávala, i když to na směnách bývalo občas těžké. Po nutné přípravě si opět zapálila cigaretu, odešla k otevřenému oknu a mimoděk pohlédla na kulatý ciferník nástěnných hodin nad barem. Její kolegyně už tu měla být a při tom uvědomění mírně svraštilo čelo. Snad ji zase nenechá ve štychu jako minule, kdy musela zvládnout celý lokál sama. Ale vzápětí si s úlevou vydechla. Mladá samoživitelka Gábina právě vstoupila do dveří a s provinilým výrazem se jí hned začala omlouvat. "Neřeš, hlavně, že jsi tady," utnula ji Petra rázně a když si Gábina zapálila cigaretu, nalila jim po panáku vodky. "Na, kopni to do sebe," uculila se na ni, "dneska to bude stát za to." Chvíli spolu probíraly běžné věci a nové drby ze sídliště a zhruba po dvaceti minutách už se začali hrnout do lokálu první natěšení fanoušci se šálami a dresy v barvách nároďáku. "Tak, holka, jdeme na to," vytáhla Petra významně obočí a jedním lokem dopila svou studenou kávu. Pak si vzala bloček a propisku a spěšně zamířila mezi stoly.

Nálada během televizního přenosu byla jako vždy bouřlivá a Petra chvílemi neslyšela vlastního slova. Ještě štěstí, že jim po minulé zkušenosti rázně zatrhla buben a trubky, protože měla po pár minutách pocit, že jí z toho rámusu prasknou ušní bubínky. Mlátili do toho hlava nehlava a ona si aspoň zdokonalila odezírání ze rtů, protože polovinu objednávek od hostů vůbec neslyšela. Nejtvrdší jádro fanoušků, tvořené partou pěti chlapů různého věku v čele s Fanoušem, se už tradičně seskupilo u stolu přímo před velkou televizí s plochou obrazovkou umístěnou na stěně naproti baru a s Gábinou jim tam nestačily nosit půllitry a panáky, takže zhruba v půlce přenosu už byli všichni řádně pod parou. Navíc čeští hokejisté excelovali a oni je s hlasitým řevem hnali dopředu, jako by právě seděli na tribuně stadionu. Ale sportovní nadšení a srdce měli, to musela uznat. Vypadali jako malí kluci, překřikovali se, drželi kolem ramen, spílali rozhodčím, vyskakovali na nohy a mávali rukama nad hlavou. A když utkání skončilo drtivou porážkou švédského celku, teprve pak začali s pořádnou oslavou. Dokonce i Petra s Gábinou si s nimi vypily pár panáků na oslavu vítězství a Petra si všimla, jak jí všichni celou dobu dychtivě civěli do výstřihu, kde se proti tenké látce tílka napínaly její bradavky. K večeru se bar z větší části vyprázdnil a Petra svou kolegyni velkoryse propustila. Spěchala domů za malým, kterého po čas její směny hlídala matka, která bydlela ve stejném činžáku jako ona. Pohledem přelétla lokál, ale krom tvrdého fanouškovského jádra už měli všichni zaplaceno, a tak si nalila dalšího panáka vodky a poté odešla ven na cigaretu. Zvolna už se stmívalo a než dokouřila, několik dalších hostů mezitím odešlo a lampy pouličního osvětlení se rozsvítily. Z lokálu k ní doléhalo halekání fanoušků, kteří zpívali hymnu, ale tak falešně, že jí to trhalo uši. S kyselým úsměvem potřásla hlavou, nadechla se a vzápětí vstoupila dovnitř a vrávoravým krokem zamířila k prostoru toalet. Přirozeně jí neušlo, že tou dobou už v lokálu zůstávala jen parta hokejových fandů.

Když vycházela z toalet pro personál na chodbu, vrhli se na ni dva chlapi z tábora fandů, popadli ji a zvedli nad hlavy, jako by nic nevážila. Petra sebou házela a ječela leknutím i podrážděním, ale oni se jen hlasitě smáli a odnášeli ji zpět do lokálu. Tam ji položili na stůl před televizí, kde už čekal zbytek party a vzápětí ji všichni obstoupili. Polekaně mrkala očima a nespustila z nich oči a Fanouš se hned ujal slova. "Tak, Petruško, protože máme dnes výročí založení našeho tvrdého jádra, první dárek jsme už dostali," ukázal hlavou na televizi. "A teď si vezmeme tebe!" Nato se rozhlédl po svých kumpánech a zavelel: "Chlapi, čuráky na stůl!" A než stačila cokoliv říct, zírala na pětici klacků různé délky a přerývaně oddechovala. S některými z nich by si dala klidně říct i tak, vlastně jí tu vadil jen Fanouš. Ale co, pomyslela si, stejně už to pár týdnů neměla.

Rychle se natáhla ke klacku, co k ní byl nejblíž a hladově se k němu přisála ústy. Ostatní chlapi radostně zařvali a vrhli se na ni. Během chvíle ji zbavili oblečení a nadšeně ho odhazovali do stran. Fanouš ukořistil její kalhotky, přitiskl si je na obličej, dychtivě nasával jejich vůni a přitom si zuřivě masíroval čuráka, který se strmě napínal pod jeho odulým, chlupatým břichem. "Půjč mi je taky!" zařval jeho mladší kumpán a postupně je nechal kolovat kolem stolu od jednoho ke druhému. Petra mezitím sténala pod náporem jejich nedočkavých rukou i klacků a chvílemi nevěděla kam dřív. Rozvalovala se na zádech na desce stolu s doširoka rozevřenými stehny a nechala je, aby si dosyta užili její kundu, řiť i velké cecky s tmavými dvorci rozlité po jejím hrudníku. Mezitím si vrážela jejich čuráky do pusy, masírovala je v dlaních a přerývaně oddechovala. Byla jako v tranzu. Fanouš zabořil tvář do jejího hladce vyholeného klína a tlumeně hýkal blahem, zatímco jí s hlasitým srkáním lízal roztaženou kundu a prsty přitom bloudil do její tmavé, uzounké řiti. Petra chroptěla se dvěma čuráky v puse a další dva pevně svírala v rukou. "Už mě někdo konečně omrdejte," syčela na okolo stojící muže a vzápětí od sebe nahými chodidly odstrčila Fanouše až zavrávoral a natáhla se na všech čtyřech na desku stolu.

První čurák jí tvrdě přirazil do kundy a další dva se jí okamžitě cpali k ústům. V řiti cítila něčí jazyk a nasliněné prsty a když se otočila, uviděla Fanouše, jak si ji s blaženým výrazem užívá, zatímco pohledný blonďák zhruba v jejím věku jí monotónně vrážel svůj klacek mezi stehna. Prsa jí lítaly do rytmu jeho přírazů a o chvíli později se na ně přisáli zbylí dva a cucali ji bradavky tak silně, až jí to bolelo. Zanedlouho se blonďákovo tělo napnulo jako struna, vytrhl se z ní a vystříkal se jí na vystrčený zadek. Jeden z fandů ji poté stáhl ze stolu na zem, položil se zády na nízký zátěžový koberec a strhl ji na sebe. Nacpal jí klacek do kundy, zatímco Fanouš se uvelebil za ní a natlačil ho Petře do řiti. Jeho klacek nebyl nijak dlouhý, zato co postrádal do délky, měl do šířky a ona bolestivě zkřivila tvář. Ale zbylí dva ji nenechali ani na chvíli vydechnout. Zuřivě si proháněli klacky a zanedlouho se všichni vystřídali. Ten, co jí přirazil do řiti měl ocas dlouhý a tenký a konečně byla spokojená, agresivně proti němu vyrážela roztaženými půlkami a když po chvíli ucítila horké cákance semene na svých zádech, rozpustile se rozchichotala. Ale to už se k ní hrnul další s čurákem nalitým k prasknutí. Petra poslušně zvedla bradu, otevřela pusu a vyplázla jazyk. A on jí téměř okamžitě explodoval přímo do obličeje. Rychle si otřela tváře a vrazila si prsty do pusy, ale nechutnal jí, a tak si jeho semeno vyplivla na prsa, divoce se pohupující na jejím hrudníku. Tmavovlasý hromotluk, na kterém tak zběsile rajtovala začal rychle oddechovat, uvolnil se z ní a ona ho ochotně dodělala mezi svými prsy. Jako poslední se o své přihlásil Fanouš. Popadl Petru surově za vlasy, trhl jí hlavou dozadu a vystříkal se jí až do hrdla. Jen ztěžka potlačila nutkání zvracet.

Později, když si parta fandů posbírala své svršky, vyrovnala útratu a odpotácela se do tmy panující za okny, Petra zamčela lokál a unaveně vydechla. Vzápětí našla tučné dýško, zabalené ve svých promočených kalhotkách odložených na stole nejblíže výčepnímu pultu a potutelně se uculila. Nalila si panák vodky, zapálila cigaretu a ztěžka dosedla na židli. Na obrazovce televize nad její hlavou běžely nejlepší momenty z dnešního vítězného utkání. Chvíli je nezúčastněně pozorovala, pak upila z panáku a dlouze si potáhla z cigarety. Ještě pořád se třásla a cítila se slabá v kolenou. S tolika chlapi najednou to ještě nikdy nedělala a už se těšila na zítřejší finále.

Podobné poviedky