Krásné finále

27. 5. 2024 · 1 703 zhliadnutí Weednek22

A bylo to tady. Finále mistrovství světa. Jako vždy jsme se sešli v hospodě s kamarády aby jsme si užili trochu toho hokeje. Vždy se sejdeme dřív aby jsme pokecali a dali si nějaký to pivko na rozjezd.

Hodinu před zápasem už byla hospoda plná a sázky začali létat. U vedlejšího stolu seděla skupinka kluků v naší věkové kategorii tak jsme stoly spojili a aspoň poznali nové lidi.

Jak zápas probíhal asi všichni moc dobře víme a já neměl dnes práci, tak jsem mohl oslavovat jak se mi chtělo. Jeden kluk z vedlejší skupinky byl dost agresivní a po dalším a dalším kole panáků už se chtěl se všemi rvát. Čas od času odešel a s někým volal a vždy se vrátil pro pivko a s někým se porvat.

Situace začala byt dost nepříjemná, když se opile dokolébal k našemu stolu a začal mít blbé kecy na mě a kamarády. Moje ukecaná nálada zvítězila, moje nervy to nezvládly a poslal jsem ho doprdele aby si hleděl svého. Jen co jsem se otočil pro pivo jedna mi přistála a z nosu mi začala téct krev.

Klučina dostal pár ran od mých kamarádů a já to šel rozdýchat ven. V tom se objevil hospodský zápasník na cigáru vedle mě a z dálky na něj začala pokřikovat, jak jsem usoudil, jeho přítelkyně. Zděšeně se podívala na můj nos od krve a pustila se do něj… protože to očividně nebylo poprvé. Její přítel ji odsekl, odstrčil a odešel zpět do hospody.

Nabídl jsem ji cigáro a daly jsme se do řeči. Prý to není poprvé, podvádí ji, má s nim jen starosti a hned se mě zeptala jestli nechci někam odvézt. Jen jsem se usmál že není potřeba… nechtěl jsem aby musela řešit další problémy kterých určitě měla dost.

Nabídla mi alespoň doprovod domů, za což jsem byl rád protože se mi hlava ještě motala a tak jsme vyrazili směrem můj byt. Po cestě přišla další dávka stěžování a po půl hodině jsme dorazili ke mě. Pomohla mi do schodů a ještě jednou se zeptala jestli něco nepotřebuju.

Ze srandy a pod tíhou alkoholu jsem se na ni usmál a říkám “no jako cena útěchy by jsi byla skvělá”…. Rozpačitě jsme se na sebe usmáli a já viděl že by proti nebyla. Chytil jsem ji za ruku, dovedl ji dovnitř. Zavřel za sebou dveře a nabídl ji ať chvíli zůstane že si dám rychlou sprchu a smyju krev. Potichu přikývla a sedla si na postel. Ze sprchy jsem vyšel jen v županu a když jsem vešel do pokoje, malém mi spadla brada. Klečela na čtyřech na posteli, úplně nahá, zadkem vyšpuleným na mě. V prdeli kolík a lehce po něm jezdila rukou.

Otočila se a zeptala se mě “bude to jako útěcha stačit ? Ručník spadl na zem a já přišel k ní. Pero jsem měl tak tvrdý až jsem myslel že mi praskne. Pomalu jsem ji vytáhl kolík a nestačila ani heknout a už měla v prdeli celé moje pero až po koule. Krásná hubená postava je vždycky fajn ale já osobně miluju i baculky. A tahle baculka měla vážně něco do sebe. Nemohl jsem odolat a tak jsem ji chytil za boky, začal přirážet a zrychloval tempo. Postel vrzala, ona sténala a sama začala přirážet víc a víc. Chytil jsem ji za vlasy abych si ji mohl kontrolovat podle sebe a cítil jak se její prdelka stáhnula.

Najednou začal vibrovat její telefon. Hodila ho dál od sebe že prý volá přítel. Telefon jsem vzal do ruky, usmáli jsme se na sebe a já ho zvedl. Ozvalo se nalité nesrozumitelné mumlání a já dal jednu nohu na postel. Začal přirážet do jejího análku ještě víc a hlouběji a její vzdychání pouštěl jemu přímo do ucha.

Cítil jsem že budu tak jsem hodil telefon na postel. Ji posadil na zem zády ke zdi. Chytil ji pod krkem a strčil ji pero hluboko do krku. Stačilo pár vteřin a cítil jsem jak ji napouštím krk. Chtěl jsem ho vytáhnout ale chytila si mě za stehna a nedovolila mi ani se hnout. Hned poté vstala, oblékla se, a se slovy “to bylo úžasný” za sebou zavřela dveře. Okamžitě jsem vytuhnul a s naštípnutým nosem dnes dopisuju z té samé hospody co včera tuhle povídku.

Podobné poviedky