Kamionem na cestě do ráje

27. 5. 2024 · 1 392 zhliadnutí tomaszlin

Kamionem na cestě do ráje

Sedím u stolu a kalhotky se mi citelně zařezávají mezi půlky. Ten pocit mě vzrušuje, tvrdnoucí penis uvězněný v malinkém růžovém pásu cudnosti má však smůlu, marně se chce osvobodit ze skrovné komůrky. Trochu sebou na židli zavrtím, ale moc jsem si nepomohl a šňůrka dál tlačí na análek.

Je to menší motorest u přípojky na D1. Parkoviště pro kamiony, benzínka – klasika. Rychle si srovnám sukni, uhladím záhyby na těsné halence, pod kterou prosvítá krajková podprsenka.

Restaurace je skoro prázdná.

Když si kontroluju make-up v zrcátku, zachytím upřený mužský pohled. Řidič, obědvá a nenápadně pokukuje. Rozhlédnu se a zavadím o něj pohledem, předstírá nezájem, vyhne se očnímu kontaktu. Je nervózní?

Při placení na něj pohlédnu, nevšímá si mě. Odcházím a zvedám se ze židle úmyslně nešikovně, sukně vyklouzne nahoru a téměř poodhalí bílé kalhotky. Nemusím se dívat, jestli si všiml, náhlé ticho namísto cinkání příboru dává jasně najevo, že ho něco zaujalo.

Vyklouznu ven na parkoviště a chvilku jen tak postávám před vchodem. Roztomilé bíle tenisky a krátká sukně dávají vyniknout dlouhým hladkým nohám. Protáhnu se, zakloním a pohodím dlouhými vlasy. Šikovně navržená podprsenka nutí případného pozorovatele hádat, jak velká překvapení (a zda vůbec nějaká) se v ní skrývají.

Pomalu se vydávám k blízké autobusové zastávce a předstírám čtení jízdního řádu. Pak si viditelně otráveně sedám na lavičku, znuděně si hraju s telefonem a nevšímám si okolí.

Za pár minut slyším klapnutí dveří a kroky směřující k jednomu z kamionů. Odemyká a otevírá dveře. Místo hlasitého zabouchnutí zavíraných dveří slyším jeho hlas.

„Kam jedete? Nechcete hodit?“

Chvíli se tvářím váhavě, nechávám ho napjatě čekat. Pak pomalu přicházím ke kabině a poprvé mám možnost pořádně zhodnotit řidiče.

Něco po čtyřicítce, trochu řídnoucí vlasy, ale dobře stavěný. Je vidět, že sezení za volantem kompenzuje pohybem. Silné předloktí, tričko dává vyniknout prsním svalům a náznakům bříška. Široké ramena a záda. Chlap.

„Svezete mě do města?“ ptám se a obdařím ho úsměvem.

Zpozorní, když uslyší můj hluboký hlas. Na tváři se mu objeví záblesk poznání, na okamžik váhá a rozpačitě si hraje s klíčky.

„Jasně, naskočte si,“ rozhoduje se rychle.

Rozbuší se mi srdce, sedám si na místo spolujezdce a najednou nevím co s rukama. Jednou svírám telefon a druhá se snaží zabránit sukni vycestovat příliš nahoru po stehnech.

„Já jsem Jirka,“ představí se při vyjíždění na hlavní silnici.

„Petra,“ nešikovně mu podávám ruku. Má pevný stisk a moje malá dlaň a útlé prsty s růžově nalakovanými nehty se v ní skoro ztrácí.

„Vezu náklad z Ostravy, kam máte namířeno vy?“

„Potřebovala bych jenom kousek do města. Kamarád spěchal a musel mě vyhodit tady. Nebudeme si tykat?“ navrhuju a on samozřejmě přijímá.

„Co jinak děláš, ještě studuješ?“ ptá se a rukou jakoby náhodu letmo zavadí o lem sukně.

„Jo, snažím se, jsem tady na výšce,“ přecházím jeho dotyk bez reakce. Prohodí ne moc povedený vtip o studentech a studentkách, ale smějeme se spolu a pohledem do očí mu dodávám odvahu.

Ruku teď už nepokrytě pokládá na moje koleno. Čeká na moji odezvu a znejistí, když hned natahuji svoji ruku k té jeho.

Pohladím ho po hřbetě ruky, položím na něj dlaň a vzájemně proplétáme prsty, které teď jemně, ale pevně tiskne.

Jsem vzrušený. Rychle dýchám, trošku se klepu a na kalhotkách cítím vlhkou skvrnu vyvěrající z utlačovaného údu.

Jirka zvolna sune naše ruce po stehně. Uvolňuje moji dlaň a osvobozenými prsty teď svírá horní část mého stehna.

Z úst mi uniká tichý sten. Je tak blízko, ještě kousek a...

„Ahh!“ trhnou sebou, když prsty přes kalhotky poprvé najdou moje naběhlé koule. Rukama se křečovitě držím po stranách sedadla.

Hladí koule, prozkoumává, jemně tiskne a já bez dechu reaguju na každý jeho dotyk. Nahmatává pás cudnosti pod mokrou látkou kalhotek, mírně za něj zatáhne a já vykviknu.

Ruka opouští kalhotky, přibližuje se k jeho tvář a Jirka spokojeně nasává vůni mojí mokrosti, která na ní ulpěla.

Za pár okamžiků zastavuje na odpočívadle a zatahuje závěsy. Kabina se mění v příjemně intimní zázemí.

Natahuje se ke mě, jazykem prudce vnikne do mých úst a rukou míří pod teď už napůl vyhrnutou halenku. Sundá mi podprsenku a hladí, tiskne, mačká moje ztvrdlé bradavky.

Vášnivě opětuji jeho polibek, sténám mu do úst a rukou tisknu jeho penis tvrdě se rýsující pod kalhotami.

Pokládá mě na záda a jedním prudkým pohybem sundává sukni i s kalhotkami. Chvilku se zálibně zadívá na uvězněný penis, pak skloní hlavu a jazykem začíná hladově olizovat napnutá varlata.

Hlasitě vzdychám a když na dírce ucítím tlak jeho prstu, prohnu se v zádech a žádostivě sténám. Chci ho v sobě.

Postupným zvyšováním tlaku proniká špička jeho prstu dovnitř a mým tělem se rozlévá úžasný pocit.

Ústy se teď přesouvá k zamknutému údu, celý ho cucá a saje přes pás cudnosti a neuniká mu ani kapka z mazlavého preejakulačního výronu.

Najednou přestává, prst, který ještě před chvilkou dobýval moje hlubiny, teď labužnicky olizuje.

Rozepíná a stahuje si kalhoty i s boxerkami a kleká si nad můj obličej. Výhled mám zakrytý jeho masivní kamenný klackem. Nedává mi moc času na obdiv a prudce mi jím plní ústa. Saju, lížu, cucám, slintám a neskutečně si to užívám.

Vzrušují mě jeho spokojené steny, líbí se mi, když mě jemně fackuje a libuju si, když ho vrazí až dozadu do krku hrubým zatažením za vlasy. Šuká mi pusu, řičí jako smyslu zbavený. Jeho koule mi narážejí do tváří a vydávají nádherný pleskavý zvuk.

Cítím, že se blíží vyvrcholení, ale náhle mám prázdná ústa!

Roztahuje mi nohy, trochu si mě podsune pod sebe a zase mě začíná zuřivě líbat.

Do prdelky se mi dere jeho horký penis, celý mokrý vzrušením a kluzký od mých slin. Už už je správně nasměrovaný a já vnímám rychle se zvyšující se tlak a postupně se roztahující dírku. Teď! Vklouzl celý dovnitř a neuvěřitelně krásný pocit plnosti mě nutí křičet.

Jirka nevnímá a začíná přirážet. Zpočátku jemně pálivý pocit teď přechází v extázi, kterou naplno roztažená dírka každým prudkým vniknutím rozdává do celého těla.

Naše jazyky bojují v divokém nekončícím polibku, výkřiky a steny plníme jeden druhého.

Frekvence přírazů roste, cítím rostoucí napětí v Jirkově těle. To mě vybičuje na samou hranici vyvrcholení, nohama objímám Jirku a snažím se ho natlačit ještě o malý kousek víc dovnitř.

Jirkův penis exploduje a v mohutný výstřicích plní anál spermatem. Moje dírka pevně svírající naběhlou kládu citlivě vnímá každý silný puls ejakulace. Mám v sobě úžasné teplo.

Když doznívá Jirkovo vyvrcholení, sám překračuji hranici a z pásu cudnosti mi na břicho v pravidelných tlumených výstřicích vytéká ejakulát. Je to neuspokojivý orgasmus, můj úd se marně domáhá jakékoliv dráždivé pozornosti.

Ukojený Jirka nabírá trochu mojí mrdky na prsty a vkládá mi je do úst. Přijímám a vzápětí se propojujeme v teď už jemném polibku s příchutí mého nedokonalého orgasmu. Na stehnech cítím mokré teplo vytékající ze dobyté prdelky.

Objímá mě a nepouští, usínáme spolu ve voňavých výparech našeho milování.

Podobné poviedky