Přiznala milence

27. 5. 2024 · 1 701 zhliadnutí Zenith30


Už delší dobu nosím pás cudnosti, který mám zajištěný napevno na svém penisu.
Poslední dobou mi ale bylo divné že moje přítelkyně vůbec nepotřebuje sex a ani žádné hrátky, Vždy jsem ji moc rád lízal a dovedl ji k orgasmu. Dělal jsem to moc rád a docela často. Ale posledních pár měsíců nechtěla vůbec nic, já jsem měl na penisu klícku, takže zásun by nepřipadal v úvahu, ale za tu dobu na mě ani jednou nesáhla a neřekla si o žádné hrátky. Akorát mě jednou za 2 měsíce objednala k nějaké domině aby mi bylo dopřáno aspoň nějaké uspokojení.
Až nedávno se to změnilo. Jednoho dne mi řekla že když už se o mě občas postará domina tak že má pro mě taky nějaké překvapení abych si nemyslel že na mě kašle.
Byl jsem natěšený a zvědavý co se mnou provede. Věděl jsem že zásun ani vyhonění nebude, protože klícka z mého penisu se nedala sundat. To mi ale vůbec nevadilo, už jsem totiž neměl orgasmus několik měsíců, tak jsem ho už ani nepotřeboval. Klasický sex mě ani nijak nelákal, jsem rád v submissivní roli a rád dělám někomu děvku na hraní, a penis vlastně vůbec nepotřebuji.
Šli jsme spolu do ložnice a ona začala dělat přesně to co ta domina u které jsem byl na lekci.
Začala mě přivazovat ke sloupu který máme uprostřed ložnice jako podpěru střechy. Přivazovala mě opravdu pečlivě, nohy tak abych se nehnul, ruce nad hlavou, a ještě kolem pasu páskem. Byl jsem opravdu nehybnýa bezmocný a čekal co se mnou bude provádět. Najednou si začala oblékat černé sexy prádlo, hlavně podvazky a tanga, to je pro mě opravdu sexy oblečení. Natáhla si punčochy, a oblékla otevřenou podprsenku.
Potom přišla ke mě a zašeptala mi do ucha. " chceš vidět něco co jsi ještě neviděl? "
Byl jsem tak natěšený a vzrušený, a nemohl se dočkat, ona mi však ještě nasadila roubík do pusy a pevně ho utáhla. Oči jsem ale zavázané neměl abych viděl vše co se bude dít.
Najednou se otevřely dveře a do ložnice vešli 2 mladí kluci, byli o hodně mladší než my a vypadali docela rozumně, žádní frajírci.
Přítelkyně pak jen řekla, že když mám zamčený penis v klícce a líbí se mi to, tak že ona má zase 2 milence jako náhradu za mě, a že prý kvůli mě nebude na suchu.
Nemohl jsem vůbec nic říct, ani dělat, vzrušení ze mě opadlo, a já jsem se cítil poníženě, protože jsem byl nahý jen v klícce před dvěma mladými, a pro mě cizími muži.
Pak jen řekla, " dobře se dívej jak to teď pokaždé bude vypadat při našich hrátkách, ty máš dominu a já tyhle 2 samečky "
Od té doby si mě nevšímala a věnovala se jen jim.
Já jsem zpočátku nevěřícně koukal, a byl z toho trochu vedle.
Začali spolu opravdu něžně a šlo vidět že to nejsou žádní amatéři
Musel jsem se dívat jak moji přítelkyni osahávají a pomalu svlékají 2 mladí kluci.
Všichni 3 si to užívali a vůbec jim nevadilo že jsem tam připoutaný a koukám na ně.
Přítelkyně je nejprve začala líbat, docela vášnivě a vyzývavě. Tak abych na ně dobře viděl, a abych se cítil poníženě. Šli na to opravdu pomalu, tak aby mě co nejvíce dráždili.
Oba kluci ji na střídačku líbali, hladili ji po celém těle a občas lehce zajeli prsty do její kundičky která už byla pořádně mokrá.
Oni byli pořád oblečení a prozatím se starali o uspokojení mé ženy. Potom ji položili na postel a začali ji líbat a lízát celé tělo. Jeden nakonec zůstal jen u kundičky a ted druhý ji cucal bradavky, dělali to tak dlouho dokud ona neměla orgasmus. Netrvalo dlouho a krásně se svíjela a sténala u prvního orgasmu.
Potom si všichni stoupli přímo přede mě. A ona je začala pomalu svlékat, sundala jim trička, a pak jim pomalu stahovala kalhoty , ze kterých jim vykoukl už naběhlý penis. Potom si klekla mezi ně a začala je provokativně hladit po jejich penisech. Úplně pomalu je honila a přitom se koukala přímo na mě. Byl jsem z toho úplně vedle, moje žena přímo přede mnou honila 2 mladé kluky a byla u toho úplně klidná. Potom jim pomalu na střídačku začala olizovat naběhlé žaludy a občas si je zasunula do pusy jak nejvíce to jen šlo.
Asi po 20 minutách na ni šlo vidět že už je chce cítit v sobě a řekla tomu jednomu ať si lehne na postel. Potom si na něho nasedla a já viděl jak jeho penis mizí v její pochvě. Pomalu ho do ní zasunul a čekal až přistoupí jeho kolega, který začal svůj penis cpát do jejího zadečku.
Proběhlo pár jemných přírazů než si její dírky zvyknou a trochu se roztáhnou, ale hned potom přišlo opravdu tvrdé a rychlé šukání mé přítelkyně.
Oba do ní bušili jak o závod a jí se to evidentně líbilo, řvala u toho slastí, tak jak jsem ji nikdy předtím neslyšel. Netrvalo dlouho a oba se do ní postupně udělali. Jeden do zadečku a jeden přímo do kundičky. Jakmile byli oba vystříkaní, tak vstali, oblékli se a šli mě odvázat. Potom mi jen řekli že už je to na mě a můžu ji očistit, prý tak jak jsem si to vždycky přál a potom prostě odešli.
Přistoupil jsem ke své přítelkyni a hladově jsem se díval na její vyšukanou kundičku ze které vytékalo sperma. Potom už jsem na nic nečekal a začal ji olizovat obě dírky. Moc jsem si to užíval, protože už jsem ji nelízal několik měsíců, a je pravda že tuhle praktiku mám ze všeho nejraději. Až byla dokonale očištěná, tak jsem se k ní přitulil a řekl že to bylo nejlepší překvapení jaké mi kdy přichystala.

Podobné poviedky