Jako každý den...

15. 7. 2016 · 3 385 zhliadnutí masterbezsubi

"Dobré ráno,jak jsi se vyspala,co máš v plánu feno":,můj Pán se zajímá.Je takový pozorný,nebo se mě snaží dostat do pozice "hlídané"? To zatím nevím ,beru to jako zájem z jeho strany.
Za začátku naší komunikace už jen uvidět že mi píše ve mně vyvolávalo silné chvění.S odstupem času už tolik nereaguji,jen po přečtení úkolu,nebo jak tomu bylo zrovna dnes když napsal...nelíbí se mi jak se mnou mluvíš čubko !..Nechci jej hněvat,ale prostě jsem v rychlosti odpověděla jako bych psala kamarádce,ta soutředěnost mi prostě chyběla a zapomněla na oslovení "Pane"...takže v těchto chvílích přichází chvění,ale odbočila jsem od původního ....a to byl úkol.

" V pořádku,dneska při tréninku píči budeš mít v análu černé didlo a za odměnu se můžeš udělat!"
fotky,pocity....dodáš.
"Rozumím Pane" a jdu trénovat .Proč roztahování pííči? Přece jen jsem se těmto hrátkám doposud vyhýbala,nešlo to,tak jsem to odmítala. A anál, velmi vzrušující věc,když jsem koukala na porno,to jak ocas pěkně obkroužen klouže ven a dovnitř...nádhera.Jenže skutečnost byla jiná,bolest,velká bolest...ale trénink dělá mistra a já zjistila že vpustit muže "zadními vrátky" je příjemné i dosti pro ženu,takže téhle návštěvy se už nebojím.
A zase jsem odbočila,takže trénuji roztahování kundy,chodím po obchodech a místo obsahu vybírám tvary lahví,které by se hodily,nenapadá mě jiná pomůcka,vlastní pěst strčím jen po kotníky,dál už mne to nepustí.Takže hodně mazat,nejdříve menší láhev a potom větší,je to příjemné,tím bych dneska skončila,ale mám i zadání....takže lehčí výplach střívka,moje anální kuličky jsou celkem dlouhé,je jich osm s různými průměry.Musím říct,že mi na netu hned padly do oka,našla jsem si recenze,dost je tam chválili,jeden dokonce psal,že se dají do análku všroubovat...představuji si,že mě takto obstará můj Pán.Já vtláčím jednu kuličku opatrně za druhou.můj otvůrek je hezky polyká a druhý otvůrek je velmi vzrušený.....vsunu prsty namočím je do té sladké šťávičky a ochutnám,mokrými prsty nahmatám snad nejcitlivější místečko svého těla zlehka přejíždím...můj klitoris je opět pevný a připravený k intenzivnímu dráždění.
dál vnímám jen napětí,slast,zprudka dýchám......
Po chvíli odcházím do koupelny...kuličky přece jen potřebují vanu,v poslední době ráda pozoruji jak pracuje mé tělo,nastavím zrcadlo a dívám se,jak pomalu vytlačuji jednu kuličku za druhou,poté si prohlížím jak se moje dírečka pěkně otvírá....snad ten pohled na ní potěší i mého Pána......

Podobné poviedky