Prví Swingers párty - soutěžní

8. 3. 2017 · 16 270 zhliadnutí Artemida

Blíží se jaro a mně tak nějak přepadla nostalgie, je to mrška vtíravá a nutí lidi přemýšlet o minulosti. Jak si tak ležím v postýlce už tři roky sama, vzala jsem do ruky jeden z deníčků co jsem si začala psát pomaličku jím listuji a vzpomínám co se za ty léta událo. Po pravdě je toho hodně, tolik jsem toho neprožila a nepoznala za těch několik let co jsem na tomto světě. Pak mi zrak padl na jedno datum, trochu víc jsem se při té vzpomínce pousmála.
Kdyby to měla být povídka měla by název „ Má první návštěva Swingers párty“. Jak jen to tenkrát bylo? Už vím, byla jsem na modrých stránkách asi měsíc když jsem se setkala na chatu s tímto výrazem nedalo mi to a musela jsem si zjistit o čem to je přeci jen swing jsem si spojovala s hudbou a tancem. Velký bratr Googl napověděl a zbytek jsem vyzvěděla vyptáváním se na chatech. Myšlenka na to že bych se nějaké takové akce měla zúčastnit mně začala naplňovat vzrušením z něčeho nepoznaného. Jenže pak začal pracovat rozum, s kým tam jít? Jít sama a okouknout to nebo vzít sebou kamaráda kterého jsem zrovna měla a se kterým jsem se spoustu nového naučila a zažila? Ani to nebylo pak moc těžké jak jsem si myslela je pravda že s ním jsem zažila první trojku s dalším mužem i jinou ženou a čtyřku s jiným párem. Že jsem s ním poznala i jiné věci než jen klasický sex ale naštěstí nebo díky bohu zrovna odjížděl na dovolenou se svou manželkou takže bylo rozhodnuto jdu tam sama.
Teď ale začalo hledání do kterého klubu zajít, že bych navštívila nějakou soukromou to nepřicházelo v úvahu přeci jen jít do oficiálního bude bezpečnější a taky jistější než nějaká soukromá akce. Klubů na výběr moc není většinou jsou docela z ruky ale nakonec jsem našla jeden co se mi zdál jak útulný tak nebyl zrovna daleko. Zvedal jsem telefon a zavolala na uvedené číslo, v břiše mi vířilo spousta motýlků a připadala jsem si nervozní jak puberťačka před prvním rande. Ozval se příjemný mužský hlas, nesměle jsem se zeptala zda mohu přijet že bych se nahlásila. Byl velice milí a po pár větách jsme se domluvily kdy je akce a kde se koná. Na jeho otázku zda přijdu s někým nebo sama zněla má jasná odpověď.
„ Přijedu sama, ale ještě jsem na žádné takové akci nebyla“- zaznělo nesměle z mích úst. „ Ničeho se nebojte a klidně dojeďte dáme na vás pozor“. Tohle ujištění vedlo ke konečnému rozhodnutí.
V sobotu navečer jsem se začala chystat upravit se všude horká sprcha, nalíčit a vymyslet co si vzít na sebe. Vyhrál to krajkový korzet, podvazkový pás černé punčošky a tanga k tomu lodičky na podpatku a černé šaty nad kolena s dost vyzývavým výstřihem. Navigace mně dovedla kam měla a já stála u dveří rodinného domku v malé vesničce a přemýšlela zda zazvonit nebo ne, najednou se u branky objevil pár.
„ Ahoj, copak zvonek zas nefunguje?“ … „ Nevím ještě jsem to nezkoušela“ Natáhl se a po chvíli se otevřely dveře a v nich štíhlá blondýnka v červených mini šatech a s úsměvem nás vítá, je vidět že příchozí zná tak je pouštím před sebe. Koukne za mně a nikoho dalšího nevidí „ Ty jsi tu sama ?“ … Přikývnu že ano. „ Momentík hned ti to tu vše ukáži“ … Po přivítání i s jejím parterem mně provedla celým domem. Šatna, barová místnost, pokojíky a koupelny najednou jsem si začala připadat jak v nějakém veřejném domě.
Sedla sem k baru a rozhlédla se kolem sebe všude samé páry a jen já sama žena. Sklenka červeného vínka a zapálení cigaretky mně snad uklidní... Čas ubíhal a já se dala do hovoru s párem se kterým sem se sešla u dveří během té doby dorazily další páry a já zjistila že dnes je to vlastně jen pro páry a samotné ženy. Najednou se ke mně naklonila Jana „ Taky budeš hrát tu hru ? Já ne já to nedám se moc stydím“ - tázavou otázku oč jde, prý uvidím odvětila s lišáckým úsměvem. A taky že ano kolem pokoje se posadily páry vždy muž vedle ženy. „ Přidáš se taky ?“ … „ A proč ne ať je nějaká legrace“ zněla má odpověď i když jsem nevěděla co se chystá. A začalo se hrát na fanty s balíčkem karet. Musím přiznat byla to vážně legrace a za chvilku sme tam všichni byly jak nás Bůh stvořil. Když hra skončila pomalu se začaly vytrácet páry z místnosti já už přioblečená dál vedla rozhovory s lidmi v barové místnosti. Zjistila jsem že nejsem jediná kdo je tam poprvé a bylo mi najednou docela příjemně že v tomhle vlaku nejedu sama neznalá naproti něčemu neznámému.
„ Nechceš se jít podívat nahoru?“ - pošeptala mi do ucha Verča. Pomalu vystupuji nahoru podle zvuků co slyším je mi jasné co se tam odehrává a za chvilku to i vidím, propletence těl v různých polohách a všudypřítomné vzrušení z extáze orgasmů. Nahlížím do pokoje a připadám si jak divák co se divá na divadelní hru. Vzrušená z toho co vidím ale zatím jsem se nechtěla účastnit tohoto reje. Vracím se zpátky dolů a večer plynul dále aniž bych se něčeho z toho co jsem viděla nahoře účastnila.

Tak to bylo mé první poznání Swingers party. Když na to tak vzpomínám byla sem asi hodně šílená. A po pravdě nelituji toho poznala jsem tam skvělé lidi a i přes tuto první nesmělou návštěvu tam jezdím stále a už to není takové jako tenkrát. I kamarád ( teď už bývalí poz. aut.) se mnou byl několikrát a bohužel na takovéto akce není takže dobře že tenkrát se mnou jet nemohl Bůh ví jak by to pak dopadlo.