U lesa v autě – soutěžní

2. 4. 2017 · 7 570 zhliadnutí Artemida

U lesa v autě ( Tak z ní název jedné mé galerky )

Včera po tom co jsem přidala další galerku po hodně dlouhé době jsem si vzpomněla, že tu mám takový malí restík.

U jedné z galerek mám tento popisek --- Popis: Nedávno zas začal v mé hlavě našeptávat malinký šotek. „Už jsi dlouho nic nefotila "
Tak jsem neodolala jeho našeptávání a zajela se podívat k lesíku na místo které mám tak oblíbené ...
A protože můj fotoaparát je rozbitý tak jsem použila mobilní telefon
Focení mně moc bavilo až jsem zapomněla na svět okolo sebe, když tu náhle zaklepal na okénko u auta mladý mysliveček .....

To by jste nevěřily kolik se najednou objevilo komentářů které byly zvědavé na to jak s tím myslivečkem bylo? A co vůbec bylo a nebylo a že oni mně tam takhle potkat by neváhaly ani vteřinku.

Takže abych ukojila zvědavost zdejších lidiček jsem se rozhodla tu popsat co bylo …
Byl krásný slunný den a šotek v mé hlavě mi vážně už delší čas našeptával že jsem nic nenafotila tak sem oblékla své oblíbené spodní prádélko a protože bylo teplíčko tak jen na lehko v šatičkách nasednu do své „Jahůdky“ a zajíždím na své oblíbené místečko u lesíka. Nikde nikdo nebyl a já začala fotit nejdřív venku u autíčka a pak v něm. Mohu vám říci že udělat sama dobrou fotku v malém prostoru u volantu je děsně těžké. Tak sem se do toho zabrala že jsem nevnímala okolí. Najednou v tom zápalu si všimnu, že přede mnou v dálce po cestičce na které stojím jde skupinka lidí a míří přímo ke mně. Ufff to bylo ale zděšení, honem si na sebe začít navlékat šaty a jako na potvoru to nejde. Nakonec přeci jen se zadařilo a když mně skupinka míjela tak už sedím otočená na stranu spolujezdce a dělala, že si píši na telefonu.
Raději ani nebudu moc přemýšlet nad tím co si tato skupinka dvou dospělých žen a asi čtyřech ratolestí různého věku myslela když viděla mé auto na té cestičce. A zda vůbec zahlédly co se v něm dělo?

Jaké štěstí že tato skupinka tam tudy nešla asi tak tři hodinky před tím. To by byl daleko větší trapas. Když tam stálo docela jiné auto a v něm a vedle něj se děli úplně jiné věci než focení nevinné galerky …..
Kdy jsme tam s jedním zajely aby byl trošku klid si popovídat a poznat se na naši první reálné schůzce a zrovna byl tak krásný teplý den. Sympatie byly vzájemné a chemie taky fungovala dobře tak proč nevyužít tiché místečko na menší poznávání svých těl? Co jen prostor na předních sedačkách dovolil naše ruce prozkoumávaly kde to jen šlo a vzrušení stoupalo že by se dalo krájet. Já měla bradavky ztvrdlé a dole slastně vlhko a jeho chlouba taky nezahálela až musela ven z kalhot. Hmmm tomu se nedalo odolat, pěkně jazýčkem ochutnat a pak si pohrát pusinkou v různých tazích a hloubkách ani místečko nenechat neprozkoumané.
„ Já tě chci taky ochutnat“ …. otevřu dveře spolujezdce a sednu si tak aby mohl prozkoumávat on mně pěkně jazýčkem a prstíky, netrvá dlouho a je tu orgasmus jen tak tak stačil uhnout aby neměl tričko celé mokré... tohle miluji, bylo vidět že i jemu se to moc líbí protože mně nepřestával dráždit k několika dalším.
„ Chci tě cítit v sobě pojď a pořádně mně ošukej“ …. sem tak vydrážděná, že to chci a moc. Nasazuji mu ochranu a už nastavuji svou prdelku aby mně mohl pořádně projet tím svým nadrženým pérem. Nejdřív opatrně zasunul jen na krajíček ale pak už to byla pořádná jízda jak na horké dráze.
„ Já už to nevydržím, chci se ti udělat na tvý kozy“ … otočím se a nastavuji je, stačila chvilička a jeho dávka přistávala na nich. Několik kapesníků a vše bylo uklizeno a mohlo se jet zpátky do města.

No jak to tak vypadá budu si muset najít, až zas nastane teplíčko jiné místečko u lesíka kde se dá pohodlně zajet autem a bude tam klid a pohodička.

P.S.. Takže kdo se ptal na myslivečka tak bohužel žádný nebyl. Takové náhody se nestávají, ale jako představa je to velice vzrušující. A kdo ví třeba někde někomu se to stane.

Nick
Región
zajuchhopsal zajuchhopsal
Czech Republic Ústecký kraj
Ifannn Ifannn
Slovakia Trenčiansky kraj
1lev1 1lev1
Czech Republic Královéhradecký kraj
sebino sebino
Slovakia Bratislavský kraj
Michal030 Michal030
Czech Republic Vysočina
Josef101 Josef101
Czech Republic
Karl_von_Bahnhof Karl_von_Bahnhof
Czech Republic
real230 real230
Czech Republic Pardubický kraj
Matt17 Matt17
Czech Republic Středočeský kraj
holatko10 holatko10
Czech Republic
modelar modelar
Czech Republic
jenasa jenasa
Czech Republic Středočeský kraj
geoergee geoergee
Slovakia Trnavský kraj
Najs Najs
Czech Republic
1medvidekl 1medvidekl
Czech Republic Liberecký kraj
aloe aloe
Czech Republic
Stg88 Stg88
Czech Republic Vysočina
ADGJ20 ADGJ20
Czech Republic Hlavní město Praha
Priester Priester
Czech Republic
chozemarti chozemarti
Czech Republic Pardubický kraj
jjj3 jjj3
Czech Republic Vysočina