Víc než sex

21. 1. 2019 · 5 176 zhliadnutí Ha-Decko

Je to sice už pár měsíců, ale stále to mám před očima, jako by to bylo včera. Už delší dobu jsem přemýšlel, čím udělám Terce radost, ačkoli nepochybuji, že z každého orgasmu radost má, chtělo to vymyslet něco nového, neotřepaného a vzrušujícího. Vybral jsem tedy masáž, jen pro ni a se vším, co ke správné erotické masáži patří. Předběhnu teď závěr a rovnou přiznám, že něco tak úžasného jsem dlouho nezažil. Nepřetržité vzrušení, vychutnání si každého kousku jejího těla a pohled na její božské tělo, to všechno bylo k nezaplacení a nezapomenutí.

Pootevřenými dveřmi v koupelně vidím, jak Terka v koupelně, utírá ze svého světlého, pevného a sametově jemného těla, poslední kapky vody. Vím, že teď se navoní, zabalí do ručníku a bude má. Přišel čas, nachystat poslední detaily, zapálit svíčky a pustit tu pravou hudbu, která ji uvolní, ale neuspí. Volá na mě „už můžu?“, ano můžeš, odpovídám a vítám ji v zatemněném obýváku, kolem gauče zapálené svíčky, nad ním jen lehounké světlo ze stojací lampy, na stole miska se svařenou skořicí, která provoněla celý pokoj a lehce zahřátý olej na masáž.

Vedu Terku, zatím ještě zabalenou, ke gauči. Pomalu z ní ručník sundávám, užívám si toho božského pohledu, když z ní sklouzne a končí u jejích kotníků. V přítmí pokoje, osvětleného jen svíčkami a lampou, se leskne její jemná kůže a já přejíždím prsty po jejích prohnutých zádech, od šíje až po vystouplý, pevný zadeček a končím, těšně pod ním, cítím, jak se napíná, jak by se chtěla otočit. Přitisknu se k ní a zašeptám, lehni si na bříško, zavři oči a uvolní se. Položí hlavu na teplý, smotaný ručník, ruce natáhne podél těla a zavírá oči. Je cítit, jak je napjatá, vzrušená a jak se těší. Začínám od prostředka jejích zad, roztírám olej směrem k jejímu krku, přes ramena na paže a zpět, při každé cestě dolu, roztáhnu prsty na obou rukách a jejich konečky se snažím dostat co nejblíže k boku jejích prsou. Terka každý tenhle pohyb vnímá a jakoby lehce, možná instinktivně, se nadlehčí a jde prstům naproti. S každým tahem od krku dole se posouvám o kousíček blíž k jejímu zadečku a rýze, těsně nad půlkami, která, když leží na bříšku, vyniká o to víc. Beru do dlaní další olej a pomalu přes prsty ho nechávám kapat na zadeček, aby postupně stékal mezi její půlky, otevřenými dlaněmi přejíždím po obou půlkách, přes stehna až k lýtkům a zpět, palce při tom mám tak, aby při pohybu nahoru i dolu, směřovaly na vnitřní stranu, dotýkám se tak letmo při cestě dolu okrajů jejího análku a při cestě nahoru třísel. Pokaždé když takto přejedu, cítím, jak se celá zachvěje a začíná se mým rukám podbízet. Jak při každém pohybu chce, aby se ta tom místě ruka zastavila, ale to ne, máme toho ještě hodně před sebou. Přestávám se věnovat zadečku a tříslům a přesouvám se k lýtkům a jejím božským, malým nohám. Další dávkou teplého oleje ji namažu chodidla, nárt a prsty. Miluju její nohy, postupně jí promasíruji každý prstík, palci promnu chodidla a dlouhými tahy se občas dostanu přes lýtka do oblasti kolen a konečky prstů zajedu velmi lehce na kraj vnitřní strany stehen. Vždy sebou lehce škubne a nepatrně nohy roztáhne, to je znamení pro mě, že přišel ten čas, dát ji její odměnu.

Sahám za sebe, kde mám připraven smotaný ručník, lehce naznačím, aby nadzvedla zadeček a ručník pod ní vsunu tak, aby měla kundičku těsně nad gaučem. Mírně ji roztáhnu nohy a najednou se přede mnou objevuje božský pohled. Nechci ji dál napínat a dám ji ochutnat, co ji bude čekat, celou dlaní ji po ní přejedu, od předu směrem k zadečku, prstem ji pak lehce zavadím o análek a přes půlky se vracím zpět k tříslům a okrajům její lasturky. Vzrušením jsem beze sebe, když zjistím, že olej už není potřeba a k další masáži si vystačím pouze s její vlhkostí. Vkládám obě ruce pod ní a palci začínám přejíždět nahoru a dolů, těsně na okrajích, jen lehce a abych se nedotkl poštěváčku. Občas palci přitlačím a zajedu až na krajíček análku, který obkroužím. Pomalu se přesunuji za ní, klekám si mezi její nohy, čímž je ještě více roztáhnu. Skloním se a špičkou jazyka se dotknu jejích zad v místě na zadečkem. Pomalu pak jazykem sjíždím přes rýhu až k análku, kde nechám jazyk o trochu déle. To už Terka nevydrží a zvedá zadeček výš, chce, abych viděl její kundičku celou, abych jazykem sjel níž a ochutnal její vzrušení. Udělám to, ochutnávám její šťávu plnou touhy.. Užívám si každý její doušek a vůni. Ruku strkám pod ní, palec pokládám na poštěváček a jazykem bloudím okolo vstupu do její svatyně. Jen tu a tam s ním zajedu na její zadeček a špičkou ho lehce roztáhnu. Netrvá to ani pár minut a Terka sebou začne škubat, hlasitě sténat a dorážet na mojí ruku a jazyk. Začíná být neudržitelná, ale nepovoluji, naopak, chytím ji pevněji a zvětším tlak na její kundičku. V tu chvíli se vzepne a vykřikne, zůstane tak několik vteřin, než upadne a začne oddechovat.

Vidím jak se směje, zatím má oči zavřené, ale já vím, že až je otevře, řekne mi děkuju, takhle jsem to chtěla.