PRÁZDNINY S PRSATOU MARII - 2.

3. 4. 2019 · 5 751 zhliadnutí peeepa

PRÁZDNINY S PRSATOU MARII - 2. Achjo, nedovolila mi zasunout

Budu se znova opakovat jako v prvním dílu povídky, moje série těchto povídek je skutečně podle pravdivé události, vše co zde píši jsem opravdu prožil.
Po mé neskutečné první sexuální události kterou jsem prožil na pláži s Marií, jsme se podle dohody setkali druhý den dopoledne. Na chalupě jsem oznámil, že jedu do Černý v Pošumaví na pláž a vrátím se až po obědě, tudíž jsem měl alibi a mohl jsem se opět setkat Marií. Strašně moc jsem se těšil a zároveň jsem byl hodně nervózní z další schůzky a hlavně jsem si myslel, že poprvé konečně zasunu svůj penis do puliny.
Nenápadně aby mě nikdo neviděl jsem to vzal zadem k chatě, zaťukal jsem na okno a Marie mě s úsměvem přivítala. Provedla mě po chatě a zavedla do koupelny, teď se vykoupej a hlavně si pořádně umyj toho svého pinďoura a pak přijď za mnou do podkroví já tam budu na tebe čekat. Samozřejmě jsem Marii poslechl, vykoupal sem se a šel do podkroví. Zaklepu na dveře pokoje, pojď dovnitř ozve se z pokoje, otevřu dveře a jsem opět v šoku Marie má na sobě červené erotické prádlo. Malá tanga, podvazky a malou podprsenku. Tak pojď ke mně a nestyď se, sednul jsem si na postel vedle Marie, penis my samozřejmě maximálně stál a stydlivým hlasem promluvím. Marie Musím se ti přiznat, jsem moc vzrušený když tě vidím v tom erotickém prádle. Marie se zasměje a odpoví vidím jak ti stojí určitě už celou dobu. Marie pustí televizi s nějakým pornem a začne přede mnou tancovat. Tak řekni mi svoje pocity a jak se cítíš jen povídej řekne Marie.
Marie mi stáhne trenýrky ze kterých vyskočí moje maximálně tvrdé péro a pokračuje v tancování přede mnou a já říkám jsem opravdu moc vzrušený když vidím ty zařízlý tanga do tvojí pořádný prdele a mám nepřekonatelnou chuť uchopit svůj penis do ruky a začít si ho honit. Penis mi stojí tak brutálně, že mám žaluda maximálně červeného a předkožka se mi skoro přetáhla přes žaluda. Marie ke mně přijde položí mě na postel na záda a vidím, že na mě začíná zasedat. V duchu si myslím, že mi nasedne na penis a já už zasunu. Penis mi polila lubrikantem přisedla a začala pomalinku jezdit sem a tam, penis se třel mezi půlkama její velký prdele. Cítím velkou slast a začnu vzdychat, líbí se ti to říká Marie, ano moc se mi to líbí a dále jezdí svojí obrovskou prdely a já vidím jak chvílemi penis mizí mezi jejíma půlkama.
Náhle přestane, svlékni mi tanga a podprsenku. Začnu teda s podprsenku a vypadnou na mě obrovský prsa. Poleje si je olejíčkem a začne si masírovat krásná obrovská prsa, sem tak moc vzrušený říkám. Tak mi ukaž jak si ho honíš ráda se dívám na mladíky kteří si honí pero. Začnu si ho tedy pomalu honit, no jen pořádně si ho namasti. Budeme si to dělat oba najednou koukám, že Marie už má na židli připravený vibrátor a začne na něj nasedat. Během krátké chvíle začne vzdychat, jsem hodně moc vzrušený a pomalu si ho honím. Sleduji jak vibrátor zajíždí do vagíny Marie a ona začíná čím dál více hlasitěji sténat, já se už chci udělat říkám už to nevydržím Marie se rychle zvedne a zastaví mě. Ne Ne Ne chlapečku ještě ne lehla si vedle mě na postel a říká teď si budeš hrát s mojí kundičkou, naučím tě jak pořádně udělat ženu. Marie mě naviguje jak si hrát s kundičkou. Teď se naučíš pořádně lízat vagínu, hlavu strčím tedy do klína a podle jejich instrukcí jí pěkně lížu kundičku. Zasuň mi do kundy celou pěst pěkně pomalu říká Marie a pořádně mě udělej. Začnu pomalu prorážet pěstí do vagíny a Marie začíná čím dál tím hlasitěji vzdychat. Rychleji, rychleji říká Marie ještě si začne dráždit poštěváček a během chvíle začne sténat, rychle rychle už budu, za pár vteřin vytáhne mojí ruku z vagíny a při hlasitém vzdychání jí z vagíny vytryskne proud. Tak to jsem viděl v pornu říkám, jsem z toho vedle jak si se brutálně udělala. Marie se ještě celá třepe, ach můj bože pořádně si mě udělal říká. Jsem tak vzrušený a musím si ho hned začít honit. Je vzrušující koukat na honění, pěkně pomalu si s ním hraj, začni kroutit a žaluda nech chvílemi projíždět mezi prsty radí Marie. Začni si prosím masírovat tvá krásná obrovská prsa moc mě to vzrušuje říkám Marii.
Ležím na posteli, Marie zastaví moje honění a ze šuplíku nočního stolku vyndá škrtící kroužky. Jeden mi nasadí dolů pod varlata a na penis navlékne škrtící návlek asi 10 cm dlouhý, to sem viděl v pornu, konstatuji. Marie říká, teť ti ukážu jak vypadá pořádná masáž a začne mi pomalu masírovat žaluda. Jóóó to je tak příjemný říkám a přitom vzdychám, žalud se mi brutálně nalil krvý a zrudnul. Penis přimáčkla mezi naolejovaná prsa, začala pomalu prsama honit můj penis, já cítil obrovskou slast a hlasitě vzdychám. Už to dlouho nevydržím budu stříkat říkám, Marie přestane těsně před a z penisu mi vytekla jen malinká kapička. Marie říká, ještě stříkat nebudeš, já slastí vzdychám a penis mi pořádně cuká. Péro už pořádně rudý, to je ono a připrav se na to, že se jen tak rychle neuděláš, budu si s tím tvým rudým pérem hrát pořádně dlouho říká Marie.
Celý péro mi poleje lubrikantem a zase začne pomalu masírovat žaluda oběma rukama si sním hraje, přitom vzdychá to mě vzrušuje. Cítím velkou slast a hlasitě vzdychám. Jóóó, ano něco takového jsem ještě nezažil říkám Marii. Vždycky když se začnu cukak Marie to pozná a přestane nebo se sem tam dotkne žaluda. Už mám strašnou touhu dostat to ze sebe, udělat se. Začnu prosit, vyhoň mi ho už prosím, nemuč moje péro já už chci stříkat. Marie nic neříká a začne rychle honit a pořádně kroutit. Hlasitě slastí vzdychám a cítím ten velký tlak v péru začnu se třást a Marie opět přestane. Né já už chci stříkat, neboj budeš. To opakuje asi ještě 3x a přestane. Moment řekne, koukám co bude dál, třesu se a brutálně rudý péro mi cuká. Marie vyndá krejčovský metr, tak jak ho máš velkýho a změří mi penis. To neni špatný 16cm a 4cm tloušťka, líbí se mi, pinďoura máš pěkně žilnatýho trošku zahlího s pořádaným žaludem chválí Marie.Ty si taky moc krásná žena, Marie zase začala masírovat mého žaluda, krásný obrovský prsa, pořádná prdel, taková pořádná pulina, chtěl bych do ní někdy zasunout péro, dočkáš se neboj odpoví Marie.
Pořádně dlaní stiskněte moje péro a začne rychleji jezdit přes žaluda nahoru, dolu a pořádně kroutit. Teť chci vidět jak umíš stříkat, ano vyhoň mi ho pořádně říkám hlasitě a vzdychám. Po krátké chvíli zase cítím ten tlak, už budu Marie začne hlasitě vzdychat. Z péra mi začne masivně stříkat sperma, při každém výstřiku cítím silný orgasmus a pořádně sténám. Chvíli po orgazmu říkám, Marie já se celý třesu a bylo to zatim nejlepší co jsem zažil, péro si mi pořádně masíroval a brutálně vyhodila. Mladý nezkušený pinďour, ale stříká pořádně řekne na závěr Marie. Zítra můžeme pokračovat jestli máš zájem.
To je pokračování mého nezapomenutelného léta s kozatou sousedkou Marií, pokračování v další pravdivé povídce.