Moje první láska

31. 7. 2019 · 4 696 zhliadnutí MyFuckingDiary

Se sexuálním životem jsem nezačal ve třinácti, jako spousta mých známých, první opravdový sex jsem měl až v sedmnácti letech. Bylo to s mou první "vážnou" holkou. Seznámil nás tehdy můj nejlepší kamarád, když mi na ní dal kontakt na ICQ, bylo to těsně před začátkem prázdnin. Slečna se jmenovala Nikola, byla ze statku ve vedlejší vesnici a byla skoro o tři roky mladší. Byla vyšší, okolo 172 cm, štíhlá, malá prsa a větší zadeček. Taková tmavší špinavá zrzka s modrýma očima. Prvních pár dní jsme si jen posílali fotky a psali si, o nás, o tom co plánujeme v létě...

Poprvé ven jsme šli asi až týden poté. Ona neměla nikoho přede mnou, ani já před ní. Na sex s ní jsem si musel čtyři měsíce počkat. Do té doby jsme jen chodili ven a potom se večer co večer líbali a mazlili u ní v pokojíčku. Asi po dvou měsících se odhodlala a poprvé mi během toho sáhla do kalhot. Nikdy nezapomenu na to, když mi z nich vytáhla úplně tvrdé péro a začala mi ho honit. Ležel jsem na zádech, ona vedle mě na boku, honila mi ho a líbali jsme se. Nikdy nezapomenu ani ten její pohled, když se dívala, jak stříkám. Bylo na ní vidět, že se jí to šíleně líbí. Často to potom opakovala, a já chodil skoro každý večer 3 km domů ulepený od sperma. Další dva měsíce to ale nezašlo dál a mně to tehdy ani nevadilo, i tak jsem byl pokaždé v sedmém nebi když se k tomu schylovalo :)

Často jsme se o sexu bavili, ale stále tvrdila, že s ním chce počkat do svých patnáctých narozenin. Já jí k tomu ani nenutil, protože i jen to honění mi tehdy stačilo. Změnilo se to až jednoho večera během naší obvyklé večerní muchlovačky, asi měsíc před jejími narozeninami. Naprosto nečekaně mi řekla, že to už nemůže vydržet a chce to. Protože ve vedlejší místnosti byli její rodiče, kteří koukali na televizi a na jejích dveřích nebyl zámek, odvedla mě za dům do stodoly, kde sušili trávu pro zvířata. Tam si bez řečí klekla, rozepnula mi kalhoty a poprvé mi ho kouřila. Byl to pro mě neskutečný pocit. Potom mi řekla ať si nasadím kondom a než jsem ho v té tmě vyštrachal, tak si sundala kalhoty a lehla si na trávu. Já si klekl k ní, vyhrnul jí kalhotky do strany a lehce si pohrával jazykem s její kundičkou. Potom došlo na sex. Bál jsem se, že z ní u toho poteče krev, nebudu se do ní vejít nebo tak něco. Byla ale tak vzrušená a mokrá, že do ní můj pták zajel jako po másle. Po pár minutách jsem se jí vystříkal na bříško. Oblékli jsme se, já jí doprovodil a upaloval jsem domů šťastnej jako blecha.

Tím dnem se vše úplně změnilo. Prakticky pořád jsme si psali a povídali jen o sexu, koukali spolu na porno a zkoušeli nové věci. Kdekoliv a kdykoliv to šlo, tak jsme to dělali. Ukázalo se, že její vášní (a samozřejmě i mou) je kouření. Když menstruovala, kouřila mi ho i třikrát denně, protože jí to prostě bavilo a já to miloval. A nejlepší na tom všem bylo, že mě skoro prosila abych jí stříkal do pusy. Už tehdy mě sperma vzrušovalo a chtěl jsem po ní aby si ho občas plivla na prsa, ona to ale odmítala a pokaždé to polykala. Od té doby na tuhle praktiku nedám dopustit, ale snad žádná to nedělala s takovou vášní jako ona. Vyzkoušeli jsme spoustu věcí, jako svazování, plivání, anální sex....Jak to tak ale bývá, po čase mi i to vše přestalo stačit a začal jsem se bavit s holkou z mé střední školy. Jmenovala se Jiřinka, o ní ale až v dalším článku :) Nikolu jsem s ní pravidelně podváděl. Ne proto, že by byla v sexu lepší, nebo hezčí, jen mě prostě vzrušovalo to zakázané a nové.

S Nikolou jsme vydrželi čtyři roky a skončilo to až tím, že jsem se na jejím facebooku dozvěděl, že podvádí i ona mě. Jako správně sobeckej chlap jsem se s ní za to rozešel. Do dneška to ale považuji za chybu. Nebylo by to asi nic moc zvláštního ani neobvyklého, jenže mě i to, že mě podváděla, vzrušovalo. A to až tak, že jsem si ho po rozchodu s ní honíval u konverzace, kterou si se svým milencem psala a představoval si je u toho. Do dneška lituji, že jsem tehdy nevěděl co je kandaulismus a místo rozchodu jsem jí po sexu s ním nelízal dírky :)

Podobné poviedky