Moje první nevěra

31. 7. 2019 · 4 220 zhliadnutí MyFuckingDiary

A jak že to bylo s Jiřinkou, o které jsem sliboval psaní v minulém článku? Poznal jsem jí, když jsem chodil asi čtvrtým rokem s mojí první pořádnou holkou Nikolou. Chodila na stejnou střední školu jako já, do stejného ročníku (poslední, maturitní ročník), jen na jiný obor. Přesto, že na to ani trochu nevypadala, flirtovala s každým druhým klukem na škole. To se mi na ní líbilo i nelíbilo zároveň. Byla to krátkovlasá brunetka se světlým melírem, lehounce oplácaná, ale stále usměvavá. A jednoho dne mi jen tak napsala na facebooku! Potom už jsme se zdravili, a sem tam jsme si prohodili pár flirtujících písmenek. Do té doby jsem byl věrný své partnerce a tak jsem se vztah s ní nesnažil nikam posunout, přesto že jsem cítil že by měla zájem.

Zlomilo se to v den, kdy mi můj spolužák, který mě do školy vozil autem řekl, že tentokrát svezeme i ji. Byl to pátek a ona se vracela z intru. Myslím, že sám si na ni dělal zálusk. Dopadlo to ale tak, že jsme jeli ve čtyřech a já se s ní mačkal v jeho maličkém třídveřovém Fiatu na zadních sedadlech. Celou cestu jsme se všichni bavili a kluci vepředu vtipkovali, ať jsme tam vzadu slušní. Smáli jsme se a ona u toho na mě pořád házela ty její provokativní pohledy. Když jsme se pomalu blížili k místu, kde si měla přestoupit na autobus, položila mi ruku stehno. Já se jen usmál a začervenal se. Ona ale nepřestala, posunula jí blíž k rozkroku a zase na mě vrhla ten svůj vyzývavý pohled. To už mě pomalu začalo šimrat v podbřišku a cosi mi tvrdlo v nohavici. Ona si toho samozřejmě všimla a pomalu mi přes kalhoty hladila mojí chloubu a u toho se jakoby nic dívala z okénka. Potom jsme zastavili, vzala si svoje batůžky a zmizela na autobus. Při loučení se na mě opět nezapomněla dráždivě podívat.

Celý víkend jsem byl u přítelkyně a až v neděli jsme si přečetl zprávy od ní. Zase a znovu provokovala. Že prý se jí cesta s námi líbila, že bude asi jezdit častěji a že by to bylo ještě lepší kdyby jsme jeli sami. Já tehdy auto neměl, ale domluvil jsem si s ní hned v pondělí po škole procházku. Už ráno mě potkala u šaten a zezadu mi zakryla oči a pošeptala mi, jak moc se těší na odpoledne. Na tyhle narážky a doteky od cizí holky jsme nebyl zvyklý a pokaždé mi srdce tlouklo jako o život. Nekonečné pondělí v lavici jsem přežil a pak přišla osudná třetí hodina odpoledne.

V šatně jsem se převlékl tak pomalu, abych tam zůstal jako poslední, a místo ven ze školy jsem zamířil ke koženým křesílkům ve vestibulu. Tam na mě s tím svým úsměvem čekala. Sedl jsem si k ní a chvíli jsme si povídali. Přesto, že bylo po vyučování, okolo stále někdo chodil a ona navrhla, že se přesunem do sklepa, kde byly dílny. Tam jsme si sedli na schody a opět se dali do řeči. Byl jsem nervózní a tak udělala první krok. Opět mi dala ruku na stehno. To mě povzbudilo a tak jsem jí zkusil políbit. A podle očekávání to vyšlo. Polibek mi opětovala a s jejím jazykem jsem si pohrával dobrou další půlhodinu. Hrál jsem si u toho s jejíma prsama a lehce jí zajížděl rukou pod sukni a hladil jí kundičku. Byla tak mokrá, že jsem to cítil i přes kalhotky a silonky, které měla na sobě. Ten den už ale nic víc nebylo. Já pospíchal na autobus, ona na intr. A takhle se potom opakovalo ještě několikrát. Scházeli jsme se i o přestávkách.

Sice to byla provokativní rajda, ale jakmile došlo na intimnosti, byla děsně pasivní. Líbání mě brzy začalo nudit a tak jsem se rozhodl zkusit víc. O hodině jsem jí napsal. Zeptal jsem se jí co by řekla na to, kdybych jí ty silonky roztrhnul a vrazil jí ho tam. Ona odepsala, že na to čeká už od prvního rande. A tak se taky stalo. O přestávce na mě čekala u dámských záchodů ve sklepě. Tam mimo praxe málokdy někdo zavítal. A vzhledem k tomu, že na škole bylo všehovšudy asi deset holek, tak si asi dokážete představit jak málo frekventované místo to bylo. Bez řečí jsem ji přitiskl na zeď a začal jí líbat. Jednou rukou jsem jí držel za vlasy, druhou zvedal sukni. Potom jsem jí kolenem roztáhl nohy od sebe a oběma rukama jí roztrhl silonky. To už mi konečně začala rozepínat pásek. Jakmile mi kalhoty sjely ke kolenům, trčela před ní moje tvrdá chlouba. Nestihla ho ani vzít do ruky a už jsem z kapsy tahal připravený kondom, vyhrnoval kalhotky do strany a vrážel jí ho tam. Byla neskutečně mokrá, mnohem víc než moje Nikča. Hned na první zásun jsem ho tam vrazil až po koule. Šukal jsem jí opřenou o zeď s jednou nohou na záchodové míse. Těsně před koncem jsem ho z ní vytáhl, sundal kondom a přikázal ať mi to dodělá rukou. Postříkal jsem jí celé nohy a ty silonky jsme tam při odchodu rovnou nechali v koši.

V podobném stylu se to odehrávalo skoro celý školní rok. Ke konci jsme se trošku pohádali, protože když jsem si jednou o přestávce zkracoval cestu přes sklep na hodinu němčiny, narazil jsem tam na ní s jiným klukem. Nic nedělali, ale bylo mi jasné jak to je. Ale co, doma jsem měl taky svou holku a ona nebyla moje. Žárlil jsem, ale někde v nitru se mi líbilo jaká coura to je. Protože jsme byli každý odjinud, tak po maturitě jsme se už viděli jen jednou. Já po prázdninách zmizel na výšku, ona zase jinam. Chvíli jsme si psali, ale to brzo utichlo.

Byla to moje první zkušenost s nevěrou a já si potom uvědomil, že právě to mě na ní bavilo. Nebyl s ní nijak skvělý sex, jen rychlovky na záchodech, ani žádná modelka to nebyla. Dokonce mi ho nikdy ani nekouřila. To doma s Nikčou to bylo rozhodně lepší. Ale tohle bylo to zakázané, nové a plné adrenalinu!

Podobné poviedky