Madam, princezna a On

18. 11. 2020 · 2 568 zhliadnutí mily_mlady_muz

Rozkročila se nad ní, prsty roztáhla pysky a označkovala si ji krátkým zlatým výstřikem. "Očisti mě!", poručila vzápětí své jemně zkropené čubičce, která v pokleku způsobně olízala kapky zůstavší na zralé pičce. "Jak je hezky poslušná", prohodila uznale, zatímco si prsty stále rozevírala pysky a druhou rukou hladila mladou čubičku po tváři. "Ano, je velmi snaživá", potvrdil On slova Madam, a upřeně se na klečící princeznu podíval. Plesk! Štiplavá facka jí nečekaně přistála na tváři. "Nesmí nám ovšem zpychnout!", okomentovala svůj úkon Madam. "Ale má vážně něco do sebe", dodala napůl vilným hlasem a drsně ji pohladila přes červenající líc.

"Je hodně návyková", ušklíbl se On, vstal a pomalu došel k princezně. Bez dalších slov ji uchopil za její husté zrzavé vlasy a silou vrazil její obličej mezi stále rozkročené nohy Madam. "Lízej, a pořádně!" Čubička jen slabě vzdechla vzrušením a jala se rejdit svým jazykem hluboko v nabídnutém klíně. Madam smyslně skousla ret a přimhouřila oči. Působilo jí to rozkoš, ale před čubičkou chtěla částečně zachovat chladnou tvář. "Pořádně!", procedil skrz zuby On a rezatou hlavu ještě více natlačil mezi rozevřené nohy. Čubička zavzdychala. Omámená vůní vzrušené postarší pičky a mužskou nadvládou, strkala svůj jazyk co nejhlouběji to šlo a poctivě vylizovala všechny vytékající šťávy.

"Hmmmmm, ty jedna malá nestydatá couro", sykla slastně Madam. On se na ní podíval a s mrknutím oka se krátce pousmál. Hned zase nasadil vážnou tvář, zvrátil čubičce hlavu a vrazil jí dvě facky. "Slyšela jsi? Paní chce víc!", zavelel nahlas a opět zarazil mladý obličej mezi zralé pysky tak vehementně, jako by do útrob neukojené dámy chtěl nacpat celou její hlavu. Čubička zakňourala a dál snaživě lízala. Madam už viditelně vrněla blahem. Po chvíli nečekaně ustoupila, prsty čubičce otevřela ústa a vzápětí si opět ulevila krátkým výstřikem, tentokrát přímo do pusy princezny. "Polkni a pokračuj!", sykla chlípně. Princezna způsobně poslechla. On stále držel její hlavu; druhou rukou si mezitím hrál s její mladou, horkou a nyní už výrazně mokrou kundičkou. Toto hraní opakovaně přerušoval, aby ji mohl mlsně plesknout přes obě vystrčené půlky. Užíval si ten pohled na dvě nadržené, spocené rajdy. Každá v odlišné pozici; obě však shodně lačné po perverzi a ukojení vlastního chtíče.

Chyběla mu tam ještě třetí, náhodná neutrální dívka, která by v rámci výpomoci zaklekla a zezadu lízala vytíženou klečící čubičku. Nu což, blesklo mu hlavou, třeba příště...

Vrátil se do reality a k mírnému údivu obou aktérek poručil Madam, aby se otočila. "Opři se a vystrč na ní zadek". Pochopila. Jednou rukou se opřela o stůl a vyšpulila zadek, druhou si roztáhla půlky od sebe. Před čubičkou se krásně rozevřel tmavší anální otvor. On měl sto chutí vrazit svého ptáka okamžitě dovnitř a pořádně ten anál vyšukat. Ale nedal na sobě navenek nic znát. "Krásná prdelka, hm?", pronesl vlídně k čubičce, aniž by ze zadního otvoru spustil oči. Přejel přes něj zkušeně palcem a následně lehce poplácal Madam zadek. Pak opět přitáhl princeznu za vlasy a poručil, aby anál začala lízat. "Ale pořádně!" Víceméně zbytečný povel. Věděl, že poctivé lízání zadku patří mezi princezniny oblíbené činnosti. "Chci vidět, jak tvůj jazyk zajíždí dovnitř!" Čubička rukou pomohla Madam roztáhnout půlky od sebe a snažila se, aby šikovnost a pečlivost své jazykové výbavy byla co nejlépe zřetelná, k jeho spokojenosti. Spokojená byla očividně i Madam, která ze sebe vydávala směs přidušeného vulgárního povzbuzování a tlumených projevů rozkoše.

Zálibný úsměv na jeho tváři prozrazoval, že je to příjemná podívaná. Nechtěl to však princezně dát zadarmo. "Šikovná čubička. Ale určitě to umíš i líp!", ušklíbl se a důraz svým slovům dodal dvěma štiplavými pleskanci přes zadek. Madam si mezitím dráždila poštěvák a přidávala na intenzitě. Lízání zadku ji vzrušovalo stále víc. Přestala ho roztahovat; uvolněnou rukou chytla čubičku za hlavou a společně s ním tlačili mladý obličej mezi půlky, vstříc uvolněnému análu.

Opět si uvědomil, že mu tam chybí třetí neutrální účastnice, která by ho při té podívané hezky kouřila... nebo by nastavila pusu a nechala se šukat do hlavy. "Aaaaaaaaaah!!" Jeho myšlenky přerušil táhlý výkřik Madam, doprovázený nikoliv běžným squirtem, ale doslova "uchcáním si" ... tj. velmi silným proudem moči, který přichází po odblokovaní záklopky. Kdo nezažil, nepochopí. Větší část zlatého deště pokropila objemný dekolt překvapené princezny. "Hmm, tys musela být ale náramně šikovná, ty couro", prohlásil klidným, uznalým hlasem. "Podívej, cos provedla. Lízej!" Držíc ji stále za její husté zrzavé vlasy, přinutil čubičku sklopit hlavu k zemi a zabořit obličej do čerstvé kaluže. Máchal ji v ní tváře i vlasy, zatímco ona se snažila slízat z podlahy to, co ji Madam chtěně či nechtěně nadělila.

Ta zatím, opřená o stůl a lehce se třesoucí, ještě nabírala dech, zadek stále vystrčený. Tomu pohledu neodolal. Pohladil ho, několikrát znalecky zmáčkl obě zralé půlky, a plácnul přes ně. Přestal máchat čubičku v kaluži rozkoše. Narovnal se a přistoupil zezadu k oddechující dámě, nasadil svého stojícího ptáka na okraj mokré prciny a zasunul. Začal ohnutou Madam souložit jako mladou čubku. Princezna na mokré zemi se s jistou dávkou skrývané závisti posadila na zadní, kňourala chtíčem, lačně sledovala jeho drsné přirážení do postarší dámy, a bez svolení drze masturbovala. Po chvíli chytil Madam hrubě za krkem, přitlačil hlavu až ke stolu a jeho přírazy zintenzivnily. Ocitla se před zvědavou princeznou v pozici bezbranné pouliční feny, která podrží každému, komu se zlíbí. Přesto obě věděly, že jejich úlohy zůstávají stejné. Poddanost děvky patřila jemu, nikoliv jí. Vztah dominantní dámy a submisivní dívky se tím nijak nenarušil.

Čubička vlivem dosavadního vzrušení i zajímavé podívané nakonec dosáhla orgasmu. Ve stejnou chvíli začal On s přísným výrazem ve tváři a mohutnými záškuby plnit Madam svým semenem. "Pojď sem!", pokynul po kratší odmlce klečící čubičce. Poslušně se k nim přesunula. Vytáhl svého ptáka ven a rozevřel Madam pysky. "Lízej! A do čista!" Čubička otevřela pusu, zachytila a spolkla první vytékající dávku. Pak s jeho pomocí, opět držená za vlasy, zabořila obličej do horké, čerstvě zprzněné kundy, a svědomitě z ní vylízávala zbytky semene. Musel sám sobě přiznat, že to těm dvěma perverzním potvorám spolu docela sluší. A protože mu kamarád pořád stál a smutně připomínal, že ani jedna z nich ještě nebyla dávená, ani šukaná do zadku, rozhodl se odstartovat další kolo. Ostatně, ta malá drzá coura se udělala bez dovolení. Oba s Madam si toho byli náležitě vědomi. Ani to nesmí zůstat bez trestu...

Pak si vzpomněl, jak nevinně to vypadalo ještě docela nedávno. Kdy na koncert vážné hudby v komorním prostředí přišla bez doprovodu jedna elegantní, sebevědomá postarší dáma, která tam jako konferenciérku potkala mladou, usměvavou, prsatou princeznu...