Stalo se to na sv. Valentýna (soutěžní)

9. 2. 2021 · 945 zhliadnutí amo69

S partou kamarádů jsme jezdívali pravidelně každý únor na hory. Měli jsme svou oblíbenou horskou chatu a vždy jsme si to tam pořádně užili. Všichni jsme se na to pokaždé těšili jak malé děti.
Toho roku ale pro mě hned první den na horách nezačal vůbec dobře. Vyráželi jsme všichni společně na běžky, jenže mě čekalo ráno v lyžárně nepříjemné překvapení. Když jsem vybalil běžky z futrálu, zjistil jsem, že je jedna nalomená. A bylo po srandě. Půjčovna široko daleko žádná... Otráveně jsem se vrátil na pokoj a sledoval, jak ostatní vyráží na cestu. Neuběhla snad ani půl hodina, otevřely se dveře a v nich stojí kamarádka Alice. „Co ty tady??“ ptám se překvapeně. „Tlačí mě boty, a pořádně...,“ odpověděla. „Koupila jsem si nové a asi jsem trochu netrefila velikost, nedá se v tom vydržet, musela jsem se vrátit.“ A tak jsme zůstali na chatě sami... Otevřeli jsme lahev vína a povídali si. Alici to nesmírně slušelo. Byla krásná, tmavovlasá, štíhlá tak akorát. Seděla proti mě v přiléhavám tričku, které nedokázalo úplně beze zbytku ukrýt krásy jejího úžasného poprsí. Přinejmenším ne natolik, aby zabránilo mé fantazii v tom, aby si dělala, co zrovna chce. Navíc tak úžasně voněla. A na tom tričku měla přímo přes nádherná ňadra tučným písmem natištěné číslo 69. „Máš moc hezký tričko,“ říkám jí. „A to číslo... ty sportuješ? Nebo to znamená něco jiného?“ Alice se letmo podívala na své triko a najednou bylo vidět, jak se trochu červená. „Je to jen číslo,“ řekla rázně. „A jestli se ptáš na TO, tak se sexem to triko nic společného nemá!!!“ Po chvilce ale ještě dodala: „I když to mám fakt moc ráda...,“ a dopila sklenku s vínem skoro na ex. „Promiň,“ řekl jsem, „...ale taky to miluju, 69 je moje nejoblíbenější poloha.“ A pak jsem si připadal trochu trapně a místností se na pár sekund rozlehlo hrobové ticho. Potom se ale začaly dít věci. Alice si najednou přesedla vedle mě a netrvalo ani pár sekund, otočila se směrem ke mně, dala mi ruku do rozkroku a svým nesmírně sexi hlasem povídá: „Ale tak když to máme oba tak rádi a jsme tady tak sami... dlouho jsem se takhle nemilovala, mám asi trochu chuť to napravit...“ A pak přišla vlna tsunami naší vášně. Vášnivé líbání, během chvíle jsme byli oba nazí a já jsem jemnými polibky prozkoumal celé její překrásné, touhou provoněné tělo. Něžně vzdychala, bradavky na jejím pevném poprsí byly vzrušené a nebránila se vůbec ničemu. Pak si klekla nad můj obličej, přitiskla ke mně svůj nádherný roztoužený rozkrok a vzala si úplně všechno, co chtěla. Několikrát. Tlačila se k mému pátrajícímu jazyku a pohybovala svým úžasným pevným zadečkem dopředu a dozadu tak, jak se jí to zrovna nejvíc líbilo. Vrněla blahem. Užívala si to. Já se jí nemohl nabažit. Hltal jsem její vůni, vychutnával si její tryskající vášeň a zároveň prožíval ty krásné věci, co přitom dělala ona mně. Byl to nekonečně krásný, nezapomenutelný zážitek.
Celý týden jsme pak už neměli vůbec potřebu shánět si nové lyžařské vybavení. A až později nám došlo, že ten den, kdy se to stalo, zrovna bylo 14. února, svátek svatého Valentýna. Sblížili jsme se tehdy natolik, že jsem pak krásných Valentýnů společně prožili ještě několik.