Fotografický kurz

16. 2. 2021 · 2 877 zhliadnutí gappe

Přišla mě tento týden nabídka zúčastnit se fotografického kurzu. Téma krása ženského těla. Vzhledem k tomu, že se o fotografování aktivně zajímám velmi mě pozvání potěšilo.
Na fotografické setkání vyrážím spolu se svou ženou, která mě často při fotografování pomáhá.
Jsme na místě. Vzhledem k podivné situaci u nás i ve světě je nám hned u vchodu měřena teplota. Následně jsme poučeni o dodržování hygienických předpisů. Konečně vstupujeme dovnitř. Místo učebny jsme se shromáždili u baru. Někdo popíjel nealko někdo, hlavně přítomné ženy popíjí víno. Je tu několik zjevných párů i samotná žena a dva samotní muži. A to nejhlavnější pořádající fotograf a jeho modelka. Modelka je mladá drobná asiatka je příjemná a pohledná. Od počátku probíhá příjemná konverzace mezi zúčastněnými tohoto kurzu. Já jsem mezi zúčastněnými našel kolegu s kterým si dlouho píšeme, ale ještě jsme se osobně nesetkali. Po nějaké době jsme se dohodli, že přistoupíme k praxi. Všichni souhlasí a technika je připravena. A tak jdeme na to. Všichni jsme se svlékli. Modelky i fotografové aby se modelky necítily znevýhodněné. Některé ženy zůstaly v krásném krajkovém prádle. Jiné jsou úplně nahé. Jeden fotograf fotí svou modelku ve spodním prádle. Já jsem začal fotit jinou ženu. Je také v krásném černém prádle. Po chvilce focení se k mé modelce přidala druhá zcela nahá žena a začaly vytvářet zajímavé figury. Atmosféra začíná houstnout a ve vzduchu je cítit erotika. Těla obou žen se vzájemně proplétají, různě se hladí a líbají na různé části těla. Obě ženy jsou už úplně nahé. Po chvíli se k oběma ženám přidal nahý muž. Obě ženy ho vtáhly mezi sebe. Zase vznikají velmi zajímavé figury. Já se stále snažím zachytit zajímavé fotografie. Náhle mě jedna z žen odebrala fotoaparát a i mě vtáhly do dění. Okamžitě jsem se ocitl uprostřed klubka tří lidských těl. Ze dvou stran na mne doráží nádherná prsa. Nevím které laskat dříve. Probíhá jen vzájemné líbání hlazení a jemné doteky na intimních místech. Doteky prsty, ústy a jazykem. Vzrušení je na maximu. Někdo těžce dýchá jedna z žen již dosáhla svého prvního vrcholu. Hlazení a dráždění pokračuje. Postupně jsme všichni dosáhli svého vrcholu. O kus dál probíhalo jiné fotografování a i to se zvrhlo v hromadné milování. Naše skupinka se odebrala do sprchy s cílem se jen osprchovat. Ale zase je vše jinak. Vzájemně jsme se začali mydlit mýdlem. A zase se to zvrtlo v hromadné hlazení a dráždění. Od druhého muže padl návrh, že i ze sprchy jsou krásné fotografie. Ale obě ženy to kategoricky zavrhly. V tu chvíli mě nějaká ženská ruka uchopila za penis a začala ho silně dráždit. A bylo po focení.
Zase jsme se sešli u baru. Pitný režim musí být. S ostatními debatujeme na dané téma. Témata se různě střídají. Jedna skupinka zase odešla. Šli si to vyzkoušet v praxi a pořídit nějaké fotografie. Já a má žena se jdeme podívat jak jim to jde. Zase dvě ženy tvoří zajímavé figury. Chvilinku je pozorujeme. Když si nás všimly vtáhly mou ženu mezi sebe. Okamžitě ji skupina pohltila. Jen to pozoruji. Krásné zadečky. Krásná plná prsa a zase hlazení, líbání. Rukama si vzájemně dráždí své mušličky. Po nějaké chvíli se klubko žen otevřelo a postupně vtáhlo čtyři přihlížející muže mezi sebe. Zase jsem se ocitl mezi ženskými prsy. Některá prsa hladím některá líbám a saji. Někdo mě zase drží za penis. Krásně mě ho mne a dráždí. Zezadu mě někdo štípá do zadečku. Ani nechci vědět kdo. Vzduch zase houstne a holky vzdychají. Další žena je na vrcholu blaha. Během další chvíle si muži nasadili ochrany a začala hromadná soulož. Protože byly tři ženy a čtyři muži, tak jedna z žen měla dva muže najednou. S jedním souložila a druhý měl orálek. Jsme všichni uspokojeni, někteří zadýchaní a tak jdeme zase dát sprchu.
Sedíme zase na baru. Trochu občerstvení a zase diskuze na dané téma. Všichni zúčastnění jsme se shodli, že tento fotografický kurz se velmi vydařil. A protože čas neúprosně utekl je pomalu čas se rozloučit. Poslední polibky a pohlazení na cestu domů.
Závěrem si myslím,že každý pochopil, že se nejednalo o obyčejný fotografický kurz

Podobné poviedky