Úřednice z finančáku

20. 3. 2021 · 6 536 zhliadnutí TristanbezIsoldy

"Sex není záležitostí křivek, nýbrž chemie. Muži vycítí sex-appeal, i když je zašitý v pytli.“

Asi nikdo z nás nechodí rád na finanční úřad. Odvádění daní je jeden z těch horších zážitků každý rok. Letos se mělo všechno změnit. Měl jsem nějaké nesrovnalosti, protože covid dělá zmatky i ve financích a jsem člověkem, který rád řeší věci osobně. Tentokráte se dá říci - díky bohu za to.

U přepážky se střetly naše pohledy. "Klári, jsi to ty?" Byla tam holka, která studovala stejnou VŠ jako já. Znali jsme se tak nějak od vidění, ale nikdy jsme se extra nestýkali. Ona studovala úplně jinou fakultu než já. Vyřešil jsem, co jsem potřeboval a šel domů. Plamenná konverzace však pokračovala asi týden na messengeru. Když jsme začali oba laškovat přes písmenka, pozval jsem jí k sobě domů na večeři. A proč taky ne? Oba jsme single, takže ideální stav. Možná to tak všichni nemáte, možná mě některá žena tady odsoudí, ale když už pozvu dámu k sobě domů, je to pro mě synonymum pro sex. Pokud nejde o dlouholetou kamarádku, která je spíše jako blízká příbuzná, je to tak. Nepotřebuji, aby se mi jen tak promenádovali po bytě cizí lidé. Klárka je prototypem holky, kterou kdejaký chlap bere jako sexsymbol. Snědší typ, tmavé vlasy, velká prsa, větší zadek, zkrátka není to žádné vyžle z fitka. A přiznám se, že já normálně na ta vyžlata jsem. Udělal jsem výjimku. Přece jen žijeme jen jednou. Bylo jasné, že Klára taky tušila, která bije. Přišla v šatech a tmavých silonkách. O této kombinaci jsem jí vyprávěl na messengeru, že je mojí oblíbenou. Měla masivní brýle, přitom v práci byla bez nich. V kanclu prý nosí kontaktní čočky. Tato změna mi vůbec nevadila. Když jsem ji uviděl ve dveřích svého bytu, hlavou mi proběhla jediná myšlenka - učitelka z porna.

V předsíni jí pomáhám z kabátu a cítím její vůni. Parfém s nádechem vanilky, jemný a nenucený. "Pán je gentleman." Prohodila a usmála se. Já na to jen, že si přece nemyslela, že jsem nějaký balík, a jestli má hlad. "Zatím ani ne." Odvětila a zadívala se mi do očí. Místo směr kuchyně jsme se odebrali do mé ložnice. Bez nějakých cavyků si sedla na postel a chvíli jsme si povídali. Znáte to, řeči o tom, kam nás zavedl pracovní život, co jsme očekávali a jaká je realita. Najednou řekla něco, co mi vyrazilo dech.

Ona: "Je zvláštní být tady."
Já: "Jak to myslíš?"
Ona: "Tak poznali jsme se, když jsem šla do prváku, tys byl ten namachrovaný frajer ze třeťáku..."
Já: "Frajer? Ale to snad ne. To se divím, že jsi přišla, když mám takovou nálepku."
Ona: Asi jsem trochu změnila názor, jak jsme si psali."
Já: "Vážně? A v čem?"
Ona: "Asi nebudeš takový mačo, jak jsem si myslela."
Já: "To rád slyším. Říkala jsi, že mi ukážeš to tetování."
Ona: "Tys říkal, že si ho najdeš."

Více dodávat nemusela. Rukou jsem jí začal hladit po kotníčku její sametové nohy v silonkách. A jel jsem pomalu nahoru. Čím výše sedmému divu světa jsem byl, tím více jsem se přibližoval k jejím ústům a začal ji líbat. "Takhle ale to tetování nenajedeš." Říkala přerušovaně s drobnými vzdechy. "Asi už mě tolik nezajímá." Odpověděl jsem rázně a líbal ji na krk, zatímco rukou už jsem dávno překonal pomyslnou bariéru toho smyslného tabu pod minisukní. Kláry je prostě kus. Nejsem na to tolik zvyklý, protože opravdu preferuji štíhlé holky a přiznávám, že jsem se ze začátku trochu hledal. Ona mi však pomohla dostat se do varu. Vzal jsem její ruku a vsunul ji do mých kalhot. S úsměvem a velkým zájmem si s ním začala hrát. Neváhal jsem a lehl si na záda. Pochopila, co se po ní chce, šla na čtyři a začal takový blowjob, který dlouho nepamatuju. Rukou si pomáhala, přitom pusou a jazykem to byl koncert. Pak začala kouřit až po kořen, což zase tolik mých známostí nedokázalo, ale bylo vidět, že Klára neví, co to je dávivý reflex. Pokračovala dál a já prožíval slastné chvíle. U toho jsem jí vykasal sukni a přes silonky a kalhotky dráždil její lasturku. "Pojď, chci tě vymrdat." Zavelel jsem. Lehla si a já jí roztrhnul silonky. Byla překvapená a moc se jí to nelíbilo, ale jakmile jsem odhrnul kalhotky a začal ji lízat, chmury z materiální škody přešly. Byla sladká a voňavá. Konečně jsem viděl to tetování na vnitřní straně levého stehna. Měla tam vyobrazené své znamení zvěrokruhu. Dlouho jsem to nevydržel a musel jsem zasunout.

Nasadil jsem čepičku a rozjel symfonii zvuků, které vydává jen sex s poněkud oplácanější ženou. Klárka rozhodně není tlustá, ale jak už jsem řekl, do fitness holek s mezírkou mezi stehny má poměrně daleko. Nevadilo mi to. Měl jsem v posteli holku, která má tak o 15kg více, než na co jsem zvyklý, ale stejně to byla sexbomba do posledního detailu. Nalakované a perfektně upravené nehty, decentní make up, úžasný parfém a vyholená šipka nad pipinkou, která mě dováděla k úžasu. Mlaskání našeho aktu museli slyšet i sousedi, ale bylo mi to fuk. Pak si Klárka sedla na mě. Odhodila šaty i podprsenku a osedlala si mě jen v roztržených silonkách a v kalhotkách na stranu. Najednou jsem měl přímo před očima její pumlíče, které se pohupovaly a volaly abych je laskal. Musím říct, že na koníčka to má Klárka více než zmáknuté. Bylo to rodeo. Bylo holt vidět, že je rok sama. Šukala o sto šest,. Chtěl jsem ji vzít zezadu, ale nechtěla. Koníčka měla prý nejradši. Vozila se po mně a přitom jsem měl pocit, že jsem zrovna vylezl ze sprchy, jak byla vlhká. Pak to přišlo, udělala se, záchvěvy, škubání, výkřik. Hezky jsem to nechal v její režii. Jakmile se udělala, pořád jsem byl v ní, lehla si na mě, meč byl stále v pochvě. A v tu chvíli jsem začal přirážet. Začala sténat. "Tohle ještě není konečná, ty děvko." Zašeptal jsem. A ona se nechala vést mým finišem jako ve Formuli 1. Zatajila dech a jen s ústy dokořán byla napnutá jako kšandy, co se stane a kdy tahle slast bude u konce. Udělal jsem se. Napustil jsem celý kondom, když jsem byl v ní. Ona si na mě opět celá lehla. Objal jsem ji a ještě jazykem dráždil na krku. Chvěla se jako ta osika. Po zádech ji stékala kapka potu, která mi narazila do levé paže.

Pak jsme jen leželi a povídali si. Řekla mi, že jsem se jí líbil už tenkrát před lety při nástupu na VŠ, ale nic mi neřekla. Holt, někdy se vyplatí čekat. Druhé kolo bylo przněním jejího análu, se kterým nemám tolik zkušeností. Moje známosti to vesměs neměly rády. Měl jsem pocit, že Klárka by mi ten večer odsouhlasila úplně vše. Začal jsem její skulinku dráždit prstem a pak jsem pomalu zasouval penis. Držela se pelesti a zatajovala dech. Jakmile si na můj úd zvykla, začala přirážet, že jsme se málem s postelí propadli k sousedům. Tentokráte jsem ji nechal, aby mě dokouřila. Vysála ze mě poslední zbytky momentálního chtíče a já jen ležel jako lazar. Ona si z boku lehla na mou hruď a zálibně se na mě dívala. Mlčeli jsme. Slastné ticho jakoby nám šeptalo, že pro takové chvíle stojí za to žít. Po nějaké době jsme se dosyta najedli, povídali si a pak jsme na to zase vlítli. Myslím, že osobně na finančák jsem měl jít už dávno.
.......................................................

Pokud se vám moje povídka líbila, jsem moc rád a tady přikládám odkazy na další mé povídky z minulosti.

sEX se spolubydlící mojí EX.
https://www.amateri.com/cs/povidky/9340/sex-se-spolubydlici-moji-ex

Jak vypadá ples s nymfomankou?
https://www.amateri.com/cs/povidky/9332/jak-vypada-ples-s-nymfomankou

Excalibur ve své pochvě
https://www.amateri.com/cs/povidky/9080/excalibur-ve-sve-pochve

.......................................................

Zároveň se chci některých z vás, kteří jste tu déle, zeptat, co znamená u povídky, že je "SOUTĚŽNÍ"??? Děkuji a sexujte s rozmyslem. Nejde jen o housky na krámě. :)